hocam iyi tatiller. hava, deniz, havuz sıcaklıkları nasıl acaba ? bizim buralar (manisa, izmir ve çevresi) sabah akşam ısırmaya başladı. orda suya girerken bir rahatsızlık var mı soğukluk açısından ? seneye bu zaman fırsat kollayan arkadaşlar için bir referans olur.. |
2024 F/P Otel Fırsatları (680. sayfa)
-
-
Hocam pazartesi ve Salı hava mükemmeldi (16-17si) tüm gün güneş yakmaya devam ediyor ama gölge boğmuyor insanı havuz ılıktı aqua ılıktı deniz suyu bayağı sıcaktı 18i Çarşamba öğlene kadar bulut vardı ama hava çok serin degıldı daha sonra güneş çıktı yine güzeldi ama az rüzgar olursa su çıkışı üşüttü bugün yarını güncelleriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam teşekkür ederim denize giriş yaptığım gün öğleden sonra gittim Deniz suyu sıcaklığı gayet iyiydi ılık bile diyebilirim 😊 yalnız aşırı dalgalıydi cocuklari bırak ben bile giremedim dahada gitmedim zaten havuz sicakligida iyi yalnız 4 den sonra gölge düştüğünde vücudun sudan dışarda kalan kısmı hafifce usuyebiliyor benim açımdan pek sorun olmasa da çocuklar etkileniyor diyebilirim seneye yine aynı tarihlerde konaklama gerceklestiririm zaten 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun arkadaşlar. bende 2-9 eylül arası oradaydım biliyorsunuz. denize hiç girmedim bilemiyorum ama havuzların hepsi her saat girilebilecek, üşütmeyecek seviyedeydi. seneye bu tarihleri düşünenler için fikir olması açısından..
-
Resepsiyon 24.00'e kadar kalabilirsiniz dedi. Biz 22.00 civarı ayrıldık.
-
Deniz bugün güzel hocam dalga bulanıklık az çabuk derinleşiyor hava bugünde sıcak 👍
Port Nature de ısıtmalı havuz var mı? Kasım ayında gitsek sıkıntı yaşar mıyız?
-
Isıtmayı bilmiyorum konsept degısır mı onuda bilmiyorum kapalı cok küçük değil , hamam ve sauna var açık soğuk olabilir ama
Senin msjin üzerine uğradım hocam 🙏 dalga azdı evt tam sevdiğim hava bir yandan hafif esinti bir yandanda kavurucu olmayan sıcaklık 👍
Süper hocam 😀
Jolly Tur'un sayfasında yaz konsepti 19 Kasım'a kadar devam edecek yazıyor.
Kapalı havuz kullanılır da, Aqua Park vs. sıkıntı olabilir gibi geldi bana.
-
-
Teşekkür ederim hocam, biz de odayı az önce boşalttık, ben biraz daha kalacağım dedim, yabancı resepsiyon personeli tamam dedi. Saat konuşmadık çok geçe kalmayız sanırım.
Evet otel ile ilgili uzun yorumum vardı onu okumadan aldınız sanırım :) Yemekler güzeldi ama değil mi ?
-
Ben geçen sene de buradaydım. Benim yorumumdan uzun olacağını sanmam ;)
Yemekler geçen seneye göre düşük. Geçen sene daha lezzetli ve fazla çeşitliydi. Minibar içeriği daha kaliteliydi.
The norm oriental aldım 5 yetişkin 2 çocuk 75 geldi 4 gece 9 taksit yaptırdım bakalım nasıl olacak çocuklar 4-2
Hangi tarihlerde acaba? İki standart oda şeklinde aldınız sanırım gayet iyi bir fiyat şimdiden iyi tatiller dilerim
Arkadaşlar 26-29 Eylül için Granada Luxury Belek düşünüyoruz, yakın zamanda konaklayan var mı acaba?
-
9-14 eylülde orda konakladık hocam eşimle.
-
Hocam Havuz yeterli mi? yiyecek içecek ve personel kalitesinden memnun kaldınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X