Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.810
Cevap
619
Favori
1.013.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam iyi tatiller. hava, deniz, havuz sıcaklıkları nasıl acaba ? bizim buralar (manisa, izmir ve çevresi) sabah akşam ısırmaya başladı. orda suya girerken bir rahatsızlık var mı soğukluk açısından ? seneye bu zaman fırsat kollayan arkadaşlar için bir referans olur..

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Hocam pazartesi ve Salı hava mükemmeldi (16-17si) tüm gün güneş yakmaya devam ediyor ama gölge boğmuyor insanı havuz ılıktı aqua ılıktı deniz suyu bayağı sıcaktı 18i Çarşamba öğlene kadar bulut vardı ama hava çok serin degıldı daha sonra güneş çıktı yine güzeldi ama az rüzgar olursa su çıkışı üşüttü bugün yarını güncelleriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim denize giriş yaptığım gün öğleden sonra gittim Deniz suyu sıcaklığı gayet iyiydi ılık bile diyebilirim 😊 yalnız aşırı dalgalıydi cocuklari bırak ben bile giremedim dahada gitmedim zaten havuz sicakligida iyi yalnız 4 den sonra gölge düştüğünde vücudun sudan dışarda kalan kısmı hafifce usuyebiliyor benim açımdan pek sorun olmasa da çocuklar etkileniyor diyebilirim seneye yine aynı tarihlerde konaklama gerceklestiririm zaten 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar. bende 2-9 eylül arası oradaydım biliyorsunuz. denize hiç girmedim bilemiyorum ama havuzların hepsi her saat girilebilecek, üşütmeyecek seviyedeydi. seneye bu tarihleri düşünenler için fikir olması açısından..

• engineer_06 E kullanıcısına yanıt

Resepsiyon 24.00'e kadar kalabilirsiniz dedi. Biz 22.00 civarı ayrıldık.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Deniz bugün güzel hocam dalga bulanıklık az çabuk derinleşiyor hava bugünde sıcak 👍

• Port Nature de ısıtmalı havuz var mı? Kasım ayında gitsek sıkıntı yaşar mıyız?

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Isıtmayı bilmiyorum konsept degısır mı onuda bilmiyorum kapalı cok küçük değil , hamam ve sauna var açık soğuk olabilir ama

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Senin msjin üzerine uğradım hocam 🙏 dalga azdı evt tam sevdiğim hava bir yandan hafif esinti bir yandanda kavurucu olmayan sıcaklık 👍

Süper hocam 😀

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Jolly Tur'un sayfasında yaz konsepti 19 Kasım'a kadar devam edecek yazıyor.

Kapalı havuz kullanılır da, Aqua Park vs. sıkıntı olabilir gibi geldi bana.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Utopia World zaten deniz seven için tercih edilebilecek bir otel değil. Otelden yazıyorum bu yorumu. Dün 5. Günümüzde ilk kez gittik korkunç bir dalga vardı, sahil taşlık.

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 19 Eylül 2024; 12:54:3 >

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, biz de odayı az önce boşalttık, ben biraz daha kalacağım dedim, yabancı resepsiyon personeli tamam dedi. Saat konuşmadık çok geçe kalmayız sanırım.

• Arif kullanıcısına yanıt

Evet otel ile ilgili uzun yorumum vardı onu okumadan aldınız sanırım :) Yemekler güzeldi ama değil mi ?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene de buradaydım. Benim yorumumdan uzun olacağını sanmam ;)

Yemekler geçen seneye göre düşük. Geçen sene daha lezzetli ve fazla çeşitliydi. Minibar içeriği daha kaliteliydi.

The norm oriental aldım 5 yetişkin 2 çocuk 75 geldi 4 gece 9 taksit yaptırdım bakalım nasıl olacak çocuklar 4-2

• MelikeSayar ESAU4 M kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihlerde acaba? İki standart oda şeklinde aldınız sanırım gayet iyi bir fiyat şimdiden iyi tatiller dilerim

• Arkadaşlar 26-29 Eylül için Granada Luxury Belek düşünüyoruz, yakın zamanda konaklayan var mı acaba?

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

9-14 eylülde orda konakladık hocam eşimle.

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt

Hocam Havuz yeterli mi? yiyecek içecek ve personel kalitesinden memnun kaldınız mı?

• 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.