|
Bence havuz olarak daha büyük bir otel yok hocam. Devasa havuzu var ama 1 kez kullanmadık :) Biz ana havuzun yanında olimpik havuz var 2.20 m olan ordaydık hep. +18 o havuz çok sakindi özellikle her gün orayı kullandık. Ana havuza eşim aktivitelere katılmak için gidiyordu sadece. Personel özellikle havuz başında yok denecek kadar az. Gidip kendiniz alıyorsunuz herşeyi bardan. Hatta boşları almak için bile biz garson çağırıyorduk. Ana restaurant ta yoğunluk oluyor orda da içecek almak için bazen garson bulmak zor oluyor. Hatta sabahları portakal suyu çay vs gidip ben kendim alıyordum. Yiyecek kalitesi orta diyebilirim. Özellikle pide ve ekmek bölümü güzeldi. Hele sabahları simit vs. Tatlıları güzel.1 gün suffle,1 gün künefe çıkıyor. Snack fena değil. Hafta da 1-2 gün et döner diğer günler tavuk döner var, Hergün hamburger,pide,kumpir (patates çok küçük) pizza çıkıyor. Geceleri dahi gece çorbası deselerde çorba dışında tost tatlı vs bir çok çeşit var. Benim en sevmediğim kısım alkol kısmı oldu. Kalite nerdeyse yok denecek kadar azdı. Hatta şişe hiç bir şey yok. Hatta şişe soda istedim ona bile yok dediler bardakta verdikleri soda bildiğin asitli su. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt