Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam,eğer önceliginiz deniz ise kesinlikle Green Bay'i değerlendirin bence.Deniz anlamında gerçekten benim gördüğüm en güzel 3-4 otelden biridir.
    Sağı solu ve karşısı kapalı olup yapay bir göl özelliği taşır,kesinlikle dalga olmaz,su hafif bulanıktır dibi kum olduğu için ama tertemizdir.Çok özel bir konumda yer alıyor.
    Yiyecek-icecek tabiki üst düzey değil ama ortalama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Hayır ben anlamadım yani daha detay sormadan bu yargılamak nedir. Önden para mı istemişim ne demişim? Çok bilinçsizce yapılan yorumlar daha doğrusu yargılama var. Site vardır millerini kullanırsın site vardır sana belli konaklama başına hediye konaklama verir. Nedir bu yargısız infaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum incelemeni hocam iyi tatiller

• Merhabalar tekrardan , Kirman otelleri hakkında bilgisi olan var mı , hangi sekment ,kalite açısından ,bir arkadasim adına soruyorum

• fujigef F kullanıcısına yanıt

Herşeyi okudum o bolgenin insanıyım zaten Akçay asoss Edremit bölgesinde fazla birşey beklemek hata olur 3 günlük 10 bin TL'lik tatill yedimiz isteğimiz gezdimiz gordumuz yanımıza kar kalır artık yine de olumlu olumsuz yanlarını detaylı yazarım

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara almıştınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maarul M kullanıcısına yanıt

Sagolun. Umarım sizin tatil de sorunsuz geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 6 Temmuz 2024; 23:41:47 >
  • Arkadaşım geçen hafta Kuşadası Bodrum'da dediğine göre heryere sakinmis sebebi ne olabilir acaba

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Voyage indirimi ile birlikte 40k hocam.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    21-25 ekim ets de 44k çokta artış yok gibi değerlendirebiliriz değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 hafta önce aldım hocam mevcut Port Nature rezervasyonumu iptal edip.İlk erken rezervasyon açıldığında 25k civarıydı.
    Ama bence de Voyage için uygun bir ücret değerlendirebilirsiniz tabiki.

• Hocam millet senden kaciyor olmasin? Bir iskillendim bak simdi :)

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda büyük bir yangın çıktı kuşadasında.Acaba bu da etkili olmuşmudur.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Tabiki yaparım dostum.Kısa özet geçersem içtiğin her içecek orijinal kutusu ile veriliyor.Biralar şişe,cola,fanta,sprite,nescafe vs.hepsi kutuda.Yemekler harika.24 saat açık alacart var.Tüm snack restoranlar alacart.Dondurmalar kapalı magnum vs.Kişisel asistan hizmeti var.Girişte bile herşeyinizi asistanlar yapıyor.Sabah 8:30da otele giriş yaptım 9 da odayı verdiler.Hergün msj atıyorlar bir sorun var mı diye.Aquası efsane.Sanırım 15 kaydırak var.Cosmos night club var.Çocuğu olmayanlar için efsane bir yer.Çocuk kulübü gece 12ye kadar açık.Ps5 vs.hepsi var.Farklı günlerde sanatçı çıkıyor.Dün mesela iskender paydaş vardı.Yani parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hangi otel acaba? Biz de eylül ün ilk haftasına sırf Bursa ya yakın diye Kuşadası'ndan palm wings ephesus u tuttuk. İyi mi ettik bilmiyorum. Fiyatları da kontrol ediyorum düşüş yok. Bayramda arkadaşım Marmaris e gitmişti boştu diyor her yer. Herşey dahil oteller etkilenmedi mi acaba bu turizm krizinden.

• Sentido Bellazure

Tui Magic Life Rixos Beldibi

Adora Hotel Resort

Akra Kemer

Hotellerinden tavsiye edebileceğiniz var mıdır ? Bunlar yerine farklı bir tavsiyenize de açığım.

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Son olarak daha önceki aylarda otelden çıkarken herkesin yakışıksız bir biçimde bavullarının arandığı vs. yazmıştı, böyle bir tecrübe yaşadınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Ahaha. O hangi otel ya. Gelsin arasın bakalım bavulumu arayabiliyorsa. Hangi yetkiyle arayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.