Teşekkürler. Jakuzili odalar 11k civarı fiyat veriyor 2 gece. Yapıcaz bi şekil. |
2024 F/P Otel Fırsatları (461. sayfa)

-
-
2 yetişkin 1 çocuk 3 gece standart odada 7bin tlye konaklamıştık. Jakuzili oda olunca fiyat fazla çıkmış 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selectum Belek nasıl bilmiyorum, ama geçen sene bu hafta Selectum Family Comfort Side'deydik ve maalesef çok kötü bir deneyim idi, hiç memnun kalmadık.
Otele özgü olabileceğini düşündüğüm sıkıntıları es geçiyorum (klimaların arızalı olması, mini kulübün tadilat nedeniyle kapalı olması vb...) Ama Selectum ismi orta-üst segment algısı yaratsa da otelde kesinlikle kaliteli bir hava yoktu. Özellikle yemek menüsü konusunda gittiğim en kötü otel idi. Kırmızı et neredeyse hiç çıkmadı, tatlılar baklavalar vs. fıstıksız ucuza kaçılmış ürünlerdi. Dondurma dolaplarında sadece en ucuz olan 5 liralık twister, max tarzı dondurmalar vardı, orta kalite olanlar ya da külahlı dondurmalar bile yoktu.
Genel temizlik, özellikle havuz hijyeni yetersizdi. Ana havuzun suyu bulanıktı, havuz çevresi temiz tutulmuyordu. Yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle bize göl evi aile odası verdiler, ama oda toz içinde idi. Çünkü oda temizliğinde elektrik süpürgesi yerine çalı süpürgesi kullanılıyordu.
Daha da saymak istemiyorum hijyen, hizmet ve kalite açısından sınıfta kalan bir oteldi.
Bir tek alakart restoranlar ve özellikle istemedikçe servis edilmese de içecek konseptinde yer alan içecekler (nispeten) iyiydi. Yaşanan sıkıntıları telafi etmek ve beklediğini bulamayan müşterileri memnun etmek adına oradan oraya canhıraş koşturan personelin de hakkını yiyemem, onların ve kızımızın hatırına 5 gün idare ettik artık.
Benim deneyimlerim Selectum Belek'teki durum ile örtüşmeyebilir elbette. Selectum otelleri ile ilgili forumdaki yorumlar genelde daha olumlu diye gördüm. Yine de size tavsiyem otelin güncel değerlendirmelerini ve aynı fiyat bandındaki diğer otelleri inceleyerek karar verin.
-
Standart oda da 2 gece 9600 şuan. 2 gece fiyatları bunlar ayrıca :)
Sizin zamandan bu zamana fiyat artmış iyi miktarda.
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Açıkçası forumdaki genel yorumlama ve google üzerindeki yorumları dikkate aldığımda selectum family belek oteli hakkında çok sayıda olumlu yorum görüyorum. Bende deneyimleyenlerden burda yorum almak istedim.
Hocam size de tekrar sorayım.
Otelde bir pastane var mi? Lobide önceden giden üye bir dolap resmi yüklemişti içinde 3-4 çeşit pasta vardı, hala öyle mi?
Bir de konakladığınız odanın resimleri sizde yok değil mi? Odanın resimlerine görsem rahatlayacağım.
Gustonun kahvaltı öğlen akşam yemeği kalitesini nasıl buldunuz? Menü oldukça güzel gözüküyor ama..
Bir de yorumlarda bir suredir yeni nesil meyhanede çok eğlendik gibi yorumlar okuyorum. Bu konsepte dair bilginiz var mı?
Bir de otelde yüklenen hikayelere bakıyorum. Bayram dönemi hariç maaşallah hep Rus.. reklam yapa yapa bitiremediler heralde Ruslara
Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi otel bu?
-
Ben teşekkür ederim. Google yorumları konusunda temkinli olun bence, altı boş şekilde öven/yeren değil de somut şeyler ortaya koyan yorumları dikkate alın. Selectum Family Comfort Side'nin yorumlarına bakarsanız olumlu olumsuz bomboş yorumlar da var, ama benim yazdıklarımı teyit eder nitelikte yorumlar da var. Hatta hijyen vs hariç benim yazdıklarıma benzer şeyler yazıp yüksek puan veren de var, biraz beklenti ve ödediğiniz para ile de alakalı bu konu. Erken rezervasyon yapamayanların ödediği meblağlar daha yüksek olunca haliyle beklentileri de yüksek oluyor.
-
Haftalık konseptlerden dolayı o gün çıkarmış olabilir. 1 haftadan fazla konaklama yapıldıysa bir şey diyemem ama haftanın 1 günü bunlar çıkıyor olabilir. Istakoz ana restaurantta biraz fazla iddialı gibi ama 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lobi dediğim gibi odalara vs uzak biraz bu nedenle lobide kayıt yapılırken gusto rest. yemeklerimizi yedikten sonra odalara geçmiştik.
Pastane görmedim, varsa da bilgim yok. Tabelalarda da görmemiştim.
Foto çektim diye hatırlıyorum, müsait olunca paylaşırım.
Gustoda fazla bir şey yemedik, giriş ve çıkış harici uğramadık.
Yeni nesil meyhane nedir kesinlikle fikrim yok, ücretsiz bir şey olsaydı kesinlikle denerdim ama olmadığına eminim :)
Rus yoğunluğu fazlaydı. Birde alamancılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi investing -- 24 Haziran 2024; 15:28:33 > -
The Norm Collection Door'a
-
Herkese merhaba, Eylül ikinci hafta ve sonrası için 2 yetişkin bir bebek için otel arayışım bulunuyor yemek ve alkol kalitesi iyi olan yerler tercih sebebimiz olacaktır :) denizde keza aynı şekilde
Yukarıda bir arkadaş Baia Lara daki menüyü paylaşmış mesela oradaki alkol çeşitleri benim talebimi fazlasıyla karşılar.
Bütçem 50 K bandı daha çok çıkmak istemiyorum açıkçası, 4 veya 5 gece olabilir.
Önerebileceğiniz tesisler neresi olur veya bu bütçe düşük mü dersiniz.
Mayıs gibi @erdifb1907 hocam siz öneride bulunmuştunuz ama o zaman alım yapamadım bazı nedenlerden yine yardımcı olma şansınız var mıdır size zahmet.
@senayakbas hanım ve diğer arkadaşlarında tabi önerileri olursa çok memnun olurum.
herkese sağlıklı ve keyifli tatiller dilerim.
-
burası mı daha iyi sherwood mu? norm biraz daha pahalı.
-
Amara comfort resorttayım ilk gün büssürü aksilik var burayı düşünen varsa gelmesin
kıyaslama yapma şansım yok, diğer otele gitmedim maalesef.
-
Merhaba 8-13 Haziran 2024 arasında Ali Bey Club Park Manavgat'ta konakladık. Otel hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Hava sıcaklığı tam idealdi, nem yoktu, havuzlar ılıktı. Okullar açık olduğundan otelde çok yoğun bir çocuk nüfusu yoktu. Şezlong bulma, yemek sırası vs gibi konularda sıkıntı yaşamadık. Otel müşterilerinin neredeyse yarısı Türk’tü.
Otelin bir ucunda aquaparklar, diğer ucunda ise sahil, pastane, mini club ve ana restaurant var. Sabah önce kahvaltıya ve oradan direk aquaparka gidecekseniz ana restaurant yakınlarında bir oda talep etmelisiniz. 29-30 nolu binalar en uzak noktada olan aquaparka yakın olan binalar. Hatırladığım kadarıyla 9-10-11 nolu binalar ana restauranta yakındı. Biz 24 nolu binada kaldık bu yüzden 2 çocukla birlikte bayağı yürüdük. Ulaşım için shuttle hizmeti yok. Sadece girişte ve çıkışta shuttle kullanıyorsunuz. Binalar 2 katlı konak şeklinde ve girişlerinde de merdiven var, rampa yapılmadığı için herkes bebek arabasını bina girişinde açık alanda bırakıyor. Sıkıntı olan en büyük konu bu diyebilirim. Odalar eski ama temizdi.
Aquaparkı çok güzel. Yetişkin ve çocuk aquası, bebek kum havuzu ve aktivite havuzu aynı bölgede. Burada yine öğle yemeği, bar, dondurma hizmeti mevcut. Sabahtan akşama kadar vakit geçirilebiliyor. Sadece tesiste bulunan 2 adet bebek havuzu buradan çok uzakta. 5 yaşındaki kızım buraya gelmek isterken 2 yaşındaki bebeğimde diğer tarafa gitmek istedi. Bebekler için yapılan kumlu sığ havuz bebekler tarafından pek tercih edilmiyor. Kumlar iri taneli olduğundan dizlerini, ayaklarını rahatsız etti.
Çarşamba günü Türk gecesi vardı ve kuzu pirzola, adana, döner vs vardı. En güzel yemekler o gündü. Diğer günlerde dana antrikot ve dana külbastı vardı. Seveceğiniz bir şey mutlaka bulursunuz ama yemek ve tatlıda çok iddialı değil. Dondurma hem açık hem de kapalı olarak sürekli mevcut. Kapalı dondurmada magnum, cornetto vs var. Pastanesinde tatlı çeşidi çok az. 6 gün boyunca yemeklerde hiç tiramisu, profiterol vs çıkmadı.
İçki kalitesi güzel, şişeyle servis yapılıyor. Kola,fanta vs de şişeden boşaltılıyor. Çerezlerin içinde çıtır leblebi, fıstık, kaju, fındık, badem var.
Akşam gösterilerinde 2 gün deniz kızı ve tarzan müzikali vardı, 3 günde dans gösterisi oldu. Müzikaller İngilizce yapıldı. Güzeldi.
Gün içinde çok animasyona rastlamadım, köpük partisi yapılmıyormuş.
Mini club çalışanları çok ilgili ve güleryüzlüler. Her akşam 21.30a kadar aktifler. Ancak aquapark alanı ile çok uzak olduğu için gündüz minicluba çok gidemedik.
-
Ne zahmeti hocam tabiki bakalım yine.
Bütçenize ve kriterlerinize göre ben 4 gecelik fiyatları yazıyorum siz 5 gece olarak da ayrıca değerlendirmek isterseniz hesaplarsınız.
*Susesi Luxury (23 Eylül'den itibaren 47.8k)
*Mylome Luxury (23 Eylül'den itibaren 45.3k)
*Cornelia Deluxe (18 Eylül'den itibaren 42.4k setur Telekom indirimi ile)
*Akka Antedon (9 Eylül'den itibaren 45.4k)
*Sherwood Exclusive Kemer (14 Eylül'den itibaren 44.1k)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Iki cocuk icin asagidaki otelin konsepti hosuma gitti. Daha once giden memnun olaniniz varmi?
Ic Hotels Santai Family Resort
-
Temmuz ayında 5 gece için max 40-45k civarı ultra her şey dahil ya da her şey dahil bir otel arıyorum Antalyada. Kurban bayramında cornelia deluxe resortu tutmuştum 58k ya fakat gidemedik ve şuan 84k olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lahmacun Küreği -- 24 Haziran 2024; 17:18:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X