Hocam paylasim icin cok tesekkurler. Cok faydali oldu. Odanin buyuklugu 2 cocuklu aileyi memnun eder. Voyage Belek odalari dardi. Ornek oda yapmis olmalari sevindirici ancak ets ile gorustugumde en gec kurban bayramina kadar acilir seklinde bir yorum geldi. Bu doneme kadar rezervasyonu olan arkadaslar tedbirli olursa iyi olur. Otel yonetimi rezervasyon otelemeyi teklif edecektir. Ets de muadil otel tavsiye etmiyor diye paylasmisti bir arkadas sanki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 20 Nisan 2024; 21:33:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (346. sayfa)

-
-
Arkadaş cevap vermiş dediği gibi ben hiç görmedim. A la carte tarafında da yoktu. Siz belki fenomenlere özel tanıtımlarda görmüş olabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trileçe ve tiramisu çok güzeldi ama şerbetli tatlıları denemedim hocam. Fıstık sarma, şöbiyet, havuç dilimi vs. güzel ve bol fıstıklı görünüyordu. Genel tatlı büfesi fotoğrafı çekmeyi düşündüm sizin için ama çok uygun bir ortam yoktu kalabalıktı çekemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta ben Akra’daki tatlılarla ilgili detaylı resim çekip yüklemiştim aşağıya doğru inerek görebilirsiniz. Şerbetli fıstıklı tatlılardaki fıstık oranı gayet tatmin ediciydi, yapılmış olmak için yapılan ürünler değil; her biri oldukça lezzetli ürünlerdi.
Merhaba,
Liu’da konakladığınızı görünce yazmak istedim.
Otel özelliklerinde denize 300 metre, sık sık servis var yazıyor, denize ulaşım kolay oluyor mu, servis konusu sorun oluyor mu, rahatlıkla halloluyor mu beklemeden; veya yürümek istersek rahat bir yol mu, bilgi verebilir misiniz?
Bir de yeme içme ile ilgili düşüncelerinizi de okumak isterim
Teşekkürler
akra kemer için bizimde bayram öncesi girişimiz olacak. bebeğimiz 7 aylık olacak o dönemde. bebekli ailelere uygun mu acaba? gidenlerden yorum alabilirmiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 21 Nisan 2024; 11:33:4 > -
Şenay hocam merhabalar,
Videoda tam sorunuzun karşılığı var 08:30 dakikada otelin içinden kısa bir yol, çok sıcakta biraz sıkıntı olabilir ama normal zamanda çok uzak sayılmaz.Şule Külenyoutube
Liu Resorts Otel-Side /Antalya VLOGhttps://www.youtube.com/watch?si=0TgrtlZaZVobgBUC&v=nEpICgi3ClM&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba;
300 metre mesafe var ancak dolmayı beklemeyen büyük golf arabalarıyla ring var sürekli 1 dk içinde ulaşıyorsunuz. Onun dışında yol zaten güzel yavaş yavaş yürürseniz de yorulmadan varabilirsiniz, yol boyunca otelin açık fitness’ı(sadece ahşap ekipmanlardan) ve survivor parkuru yer alıyor. Sıkıntısı pastaneye gitmek istediğinde tekrar ana bölüm için bu yolu gidiyorsun, sahilden toplanmak vs efektif değil. Öğlen yemekten sonra pastane vs işini bitirip sahile gitmek daha mantıklı.
Yeme içme konusunda kalitesi iyi seviyede bir otel, yemek alanı çok büyük değil ancak çeşit beklentiyi karşılayacak kadar yeterli, lezzeti zaten çok iyi. Yine konsept geceleri oluyor et gecesi balık gecesi asya vb. Etin her çeşidi olmaz ama her zaman olan antrikot a la carte seviyesinde olur. Makarna deniz mahsüllü vs isteğe göre hazırlanır, dileğiniz gibi eti pişirtebilirsiniz gibi.
Kahvaltıda verilen portakal suları exotic markaydı onu dolduruyorlar makineye, o da güzel ama taze sıkılmışın yerini tutmuyor. Yine omlet vs hazırlatılıyor, taze taze harika kıymalı peynirli börek orda yapılıyor.
Snack kısmı hem ana otel kısmında hem sahil kısmında var. Hamburger pizza soğuk sandviç somon fümeli vs. her gün oluyor, onun harici günden güne tantuni döner vb. farklı tezgahlar da açılıyor. Snack olarak çok çeşit yok diğer oteller gibi akşam a la carte iken gündüz snack hizmeti veren bölümü de yok çünkü, bu yüzden çoğu otelin çeşit olarak gerisindedir ama lezzet yine güzel. Otelin küçük olması snack çeşitliliğini azaltıyor muhtemelen ama yetiyor yani.
Tatlılar lezzetli, pastane bölümü küçük çeşit az. Her bölümde kapalı algida dondurma var magnum vs. Barlarda meyve kutuları bulunuyor çeşit çeşit keyifli oluyor.
Müşteri portföyü çok iyi, normalde benim gözlemlediğim antalyada doğuya gittikçe rus turist kalitesi düşer (premium otel harici) ama burası gittiğim tüm otellerden daha iyi rus turistleri ağırlıyor. Rus tarafı satış politikasında en üst seviye diye pazarlandığını düşünüyorum, otelin konseptinin de bunda etkisi büyük tabi. Öyle halkadan geçeyim, birbirimizin üstünden parende atalım gibi eğlenceler yok, sadece canlı müzik ve öğleden sonra dj performansları var. Çıkan tüm gruplar çok başarılı, akşam sahilde harika bir atmosfer oluşuyor oturma yerleri çoğu otelde ücretli satılan localardan oluşuyor zaten.
Alkollü içkiler iyi markalardan oluşuyor ama kendi adıma kokteyl benim için daha önemli, diğerini evde kendim de alıp içiyorum zaten. Burası kokteyl konusunda da çok başarılı, özellikle sahil kısmındaki barda çalışanlar çok tecrübeli ve yetenekli.
Genel olarak otel ortam, temizlik, hizmet, kalite olarak çok iyi. Yeme içme çeşitliliği aynı fiyat skalasında daha iyileri var, kokteyl konusunda benzer otellerin çok üstünde, akşam eğlenceleri zaten başka otelde görmedim sürekli canlı müzik var çünkü.
Biz çok keyif aldığımızdan 2 sene gittik, bu sene farklı tercihlerimiz oldu ama aklımızda kalıyor yine de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
10-14 nisan arası Utopia resort residance da kaldık.öncelikle bayram dönemi olmasına rağmen beklentimizin üzerinde bir deneyim yaşadık.
yeme içme anlamında lezzetli ve çok çeşitli olması bizi memnun etti.kırmızı et oldukça yeterliydi.bahçede yapılan sokak lezzetleri festivali çok güzeldi.
tatlılar çeşitli ve yeterliydi.içecekler yeterli ve çeşitliydi.hava çok elverişli olamasa da havuzlar yeterli ve gayet keyifliydi.denize sıfır olması deniz severler için bulunmaz nimetti.
kids club çocuklu aileler için adeta bir kurtarıcı.yanında bulunan Yummy burger hamburger menü ve pizza severler için,özellikle çocuklar için süper bir alternatif.
çalışanlar çok cana yakın ve yardımcı olabilmek için tüm güçleriyle çalışıyorlardı.
bizim için eksi saydığımız tek şey ilk girdiğimizde ve daha sonraki günlerde oda temizliğiydi.bu anlamda gerçekten sınıfta kaldılar.hele ilk girdiğimizde tuvalet berbat bi haldeydi.daha sonraki günlerde de biz söylemeden havlu değişimi yapmadılar.
birde yummy burger kısmında hamburger patates ve pizzaları koydukları tepsilerin altına herhengi bir kağıt konmaması ve tepsilerin alalade silinip tekrar kullanılması hayal kırıklığımız oldu.
özetle bazı eksikliklere rağmen verdiğimiz fiyata göre aldığımız hizmet açısından tam bir f/p oteliydi.eksiklikleri tamamlarlarsa kesinlikle tavsiye edilecek bir duruma gelirler.
-
Hocam paylaşım için teşekkürler, videoyu izleyeceğim 😊
Detaylı yorumunuz için çok teşekkürler, Tripadvisor resimlerini incelediğimde benim de hoşuma gitti tesis, kaliteli geldi. O halde önümüzdeki yıl için güzel bir fiyat çıkarsa değerlendirmek üzere listeye alıyorum..
Merhaba,
Mayıs başında Port Nature alternatifi olabilecek tavsiye var mı ? Bir de bu sezon Port Nature’da sezon açan oldu mu? Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştık, aynı standart korunuyorsa tekrar orayı değerlendirmeyi düşünüyorum
2 yetişkin 2 çocuk. Benim için yemek kalitesi ve bebek konsepti olması çok önemli. Mugla ve Antalya bolgesi olabilir. 5 gece 50, 60 bin civarı olabilir. Iyi otel olursa duruma gore geceyi dusurebilirim. Bana uygun bir otel tavsiyeniz var mı. Şimdiden teşekkürler.
hocam bu The Norm Collection Door'a yenimi açıldı hiç yorum göremedim ^^
-
Eski “Selectum Luxury Door'A”
Forumda çok yazıldı
ETS Group’un yeni otel markası “The Norm Hotels”
Yok yeni hotel değil, @isikayhan ın dediği gibi eskiden Selectum Luxury Door olarak geçiyordu sanırım, işletmeci firma artık ETS kendisi işletecek. Merakla bekliyoruz bakalım nasıl bir yer olacak...
-
Merhabalar, balayı için aşağıdaki otellerden hangisini tercih etmeliyim sizce?
Club Letoonia (60k)
Liberty Signa (79k yüzde 25 ön ödeme)
The Norm Collection Doora (66k)
Prive Hotel Bodrum (52k)
Baia Bodrum (60k)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günler herkese 1-6 ağustos 2 yetişkin 2 çocuk bütçe 45-50 k civarı antalya bölgesi önerebileceğiniz f/p otel varmıdır? Teşekkür ederim şimdiden
Hocam selamlar,
Hem 2 çocuk, hem de Ağustos için biraz yetersiz bir bütce.Tek önerebileceğim eli yüzü düzgün otel Kilikya Resort Çamyuva.İsterseniz bir inceleyin ya da gece sayınızı düşürebilirseniz biraz daha alternatifler çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X