merhabalar daha once seven seas otellerının herhangı bırınde kalan oldu mu yakın donemde ? yaz sezonundakı durumu hakkında bılgı verebılır mısınız ? Yeni acılacak olan alanyadaki seven seas bay palmeras eylul ayı 4 gece ıcın 2 yetıskın 1 cocuga 27 k fıyat verıyor mantıklı gıbı duruyor .Sız ne dusunuyorsunuz ? |
2024 F/P Otel Fırsatları (310. sayfa)

-
-
Üstte yazmayı unutmuşum: çalışmalarda plandan 2 ay önde gidiyorlarmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O biraz abarti olmus hocam. Oyleyse iki hafta sonra oteli acabilmis olmalari gerekir. Acmamalari icin bir engel yoksa mayis basinda misafir kabul ederlerdi. Hicbir yatirimci hazir olan yatirimini oyle bedavaya yatirmaz. Amortismandan kaybeder en basit haliyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam açıklamalarınız için. Umarım hepimiz için keyifli tatiller olur
forumda ets acentesi olan kişiler var mı acaba?
-
PORT NATURE giden olmadı mı acaba bu sene nasıl F/P olarak
-
Selamlar herkese,
Ekim son haftası gibi bir tatil planımız olucak. Antalya tarafları ekimde nasıl olur? Kıbrıs mı düşünsek diye aklımızdan geçmiyor değil. O mevsimde tecrübe etmiş varsa, ve ayrıca Kıbrıs için özellikle bir önerisi olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar merhaba,
Ramazan bayramında antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz 3 aile olacak şekilde. Yani nisan ortasına denk geliyor. Denize giremeyeceğimizi biliyorum ama hava nasıl olur havuz yapabilirmiyiz acaba ? Antalya'nın o mevsimde en sıcak bölgesi neresi olur. Yardımlarınızı beklerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Mart 2024; 10:47:3 > -
Selamlar hocam
Hava bu sene kismen ilik gitti gectigimiz senelere nazaran. Bunun deniz suyuna da etkisi olacaktir illa ki. Su an 19 derece gosteriyor MGM websayfasi. Subat basinda gunesli gunlerde denize girenler vardi. Bence bayramda da girilebilir.
Soyle bir tuyo olabilir cok hizli derinlesen yerlerin (Kemer , Konyaalti gibi) suyunun daha soguk olmasini bekleyebiliriz. Nispeten yavas derinlesen yerlerde giriste daha ilik olacaktir (Lara , Belek gibi). Bu bolgelerde konaklarsaniz denizden yararlanma sansiniz da artar.
Teşekkür ederim.
-
Isıtmalı açık havuzlu otellere bakın hocam, azıcık güneş olsa yeter gayet keyifli olur.
-
Şenay hanım o tarihlerde Fethiye nasıl olur acaba? Bir de Antalya için tavsiye istenmiş ancak siz fethiyeden de tesis onermissiniz. O kısma şaşırdım biraz😊
Merhabalar,
Son 2 yıldır kış gelmediği için yazın da ne zaman ne şekilde geleceği muallak, umarım iyi olur diye içimden geçiriyorum.
Geçen Mayısta Belek’ten Fethiye’ye geçmiştik, hava sıcaklığı da deniz sıcaklığı da aynıydı. Tabi günden güne de hava sıcaklığı değişebiliyor. Ben şans olduğunu düşünüyorum Nisan ayının.
Evet, dediğiniz gibi 2 Antalya 2 Fethiye oteli önerdim.
Liberty otellerini beğendiğim için, Fethiye Muğla’ya bağlı olsa da matematiksel konum olarak Antalya’daki tatil beldelerinin pek çoğuyla aynı paralelde, yani güneş ışınlarını aynı açıyla alıyor. Olur da denize girmek mümkün olmazsa güneşli alanlarda dinlenme zaman geçirme konusunda çok fark olacağını düşünmüyorum. Fikir olarak Liberty Fabay Jiva Akra Tui Blue Sensatori nisanda çokça turist alıyor, resimlere bakıldığında da hava genelde hep güneşli ve tatil modunda gözüküyor. Yine de söylüyorum, bu nisan hepimiz için şans olacak.
Yine de açık ısıtmalı havuz sebebiyle diğer iki oteli öne çıkaracağımı yazdım, herkes gönlüne en çok neresi sinerse inceler, amacımız birbirimize geniş, güzel opsiyonlar sunabilmek :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Foruma kalite katıyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum.
hocam port nature alan çok oldu konudan ama eylül ve yaz ortası için almışlardı. hatta önceden gidenlerde burada bilgi vermişti. konu içinde arama yapın baya bilgi sahibi olursunuz otel hakkında.
-
Herkese selamlar,
Yaklaşık 3-4 gündür Antalya havaalanı için transfer tekliflerini topladım.Sizlere 2 kişi tek yön olarak ortalama fiyatları ileteyim.
*Belek/Boğazkent 900-1100
*Side (Sorgun,Kumköy,Evrenseki,Çolaklı) 1100-1200
*Side (Kızılağaç,Kızılot) 1500-1750
*Kemer (Beldibi,Göynük,Çamyuva,Tekirova) 1100 -1350
*Alanya (Avsallar,Mahmutlar,Okurcalar,İncekum,Türkler) 2250 - 2500
*Lara-Kundu 600 - 700
**Taksi ücretleri de Antalya için km başına 25 ₺ olarak hesaplanıyor.Açılış ücreti de 20₺.
Bunu Google maps üzerinden km hesabı yaparak tahmini fiyata ulaşabilirsiniz.Örnek olarak Voyage Sorgun havaalanından 68 km uzaklıkta 68 x 25 = 1700₺ tutar.
Başka bir örnek de Gloria Verde olsun havaalanı uzaklık 35 km.. 35 x 25 = 875₺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar akra kemer ile crsytal boutique beach oteli karşılaştırırsak arada cok kalite farkı var mıdır? İkiside aynı fiyat gibi düşünebiliriz
Hocam ikisi çok farklı klasmanda otel karşılaştırmak çok doğru olmaz.Crystal Boutique +16 yetişkin oteli ve villa tatili vaad ediyor.Eğer daha sakin, daha özel ve çocuk gürültüsü istemiyorsanız Crystal Boutiqe ama Akra Kemer yiyecek içecek anlamında daha kaliteli kesinlikle.
Yani bunun cevabı sizin beklentinizle ilgili aslında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ramazan bayramı öncesi voyage belek aldık. var mı ufak tefek tüyo verecek olan. alacarte a para vermek istemiyorum :)
-
Buradan yola çıkarak Etsdeki transfer fiyatları çok uçuk kaçık değil sanırım .(Etsdeki fiyatlar kişi başı ücret değil olarak algıladım ama yanlışım varsa düzeltin )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X