Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
578
Favori
1.031.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iki yil kadar once gittim. Memnun kaldim. Yemekleri ve eglencesi iyiydi. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Dönem nedir hocam? Çocuk var mı bir de?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Agustos ayi. Cift kisi hocam. Antalya bolgesi.

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenize göre gayet güzel alternatifler çıkıyor Antalya bölgesi için.Kişiden kişiye değişmekle birlikte bu listede Cornelia bence bir adım önde.

Cornelia Deluxe
    Liu Resort
    Rubi Platinium
    Sherwood Exclusive Kemer
    Selectum Family Belek
    Rixos Sungate

* Antalya bölgesi dışında bir düşünceniz olursa çok uygun bir fırsat var.Fethiye'de Liberty Lykia +16 yaş yetişkin oteli 42k fiyat vermiş.Aynı otelin çocuklu olan tarafı 51k fiyat vermiş.2 yetişkin için +16 Liberty Lykia çok özel bir tatil olabilir.

• Selamlar,

Az önce ETS'den Arcanus Trendline otel için Temmuz ayı ortasında rezervasyon oluşturdum. İşbank kartımda vardı. %5 lik indirimden yararlanıp 12 taksit ile 28.547 TL ödedim. Geçen yılda eşim ve çocuğumla burayı tercih etmiştik çok memnun kaldık. Bu sene tekrar gitmeye karar verdik. Umarım geçen yıl gibi eğlenceli geçer bizim için. Merak edenler var ise kesinlikle öneririm.

• kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer Ekim ayı bize sorun olmaz derseniz Bodrum için Duja ve Bodrum Park diğer alternatiflerinizden çok daha iyi.Bodrum Park'ın denizi olağanüstü güzel ama aşırı merdiven ve dik yamaçlı çocukla sıkıntı yaşayabilirsiniz.Duja daha komplike en azından asansörle denize iniyorsunuz, tüm restaurantlarında çok iyi manzara var, loby barda üst düzey alkol ceşitleri var ve tesiste harika manzaralı bir sturbucks mevcut.
    Antalya'daki alternatifleriniz daha vasat hatta Ma biche denen otel alkolsüz bildiğim kadarıyla.

• Mylome yi bekleyenler fiyatını açıklamış 5 gece 50k bandında ben artık kötünün iyisi modundayım yada mucize arıyorum haziranın son haftası 2 yetişkin 4 yaş çocuk 25 k bandında önerisi olan varsa yazabilir mi?

• Ceylanplt C kullanıcısına yanıt

Yerinizde olsam 25k fiyatı 3 gece 4 güne düşürür biraz daha iyi otel denk getirebilme şansımı arttırırdım. 25k'ya 4-5 gece otel dediğiniz gibi kötünün iyisi olabilir. 2024 sezon ortalama bir otel fiyatları bile 45-60k bandında oda normal orta bir otel.

• Ceylanplt C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Naçizane önerim 5 gece 25k ve altı otellere çok fazla bakmayın, keyif almak yerine daha çok stres olabilirsiniz.Eğer 5 geceyi 4 geceye düşürme inkanınız olursa sizin de dediğiniz gibi kötünün iyisi ortalama otel alternatifleri cıkabiliyor.İsterseniz 4 gece üzerinden alternatifleri inceleyebilirsiniz.

İnnvista Belek
    Quenns Park Le Jardin
    Kadıkale Resort Bodrum
    Labranda Alantur
    Perra La Mer
    Crystal Paraiso Verde

• chest_mike kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

Bende aynı oteli inceliyorum temmuz sonu 2 yetişkin 2 çocuk 5 gece olacak şekilde 47 bin fiyat çıkıyor. Sizin fiyat çok iyi acaba özel bi kampanya filan mı vardı?

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Aslında HD konsept için 2000 li yılların başında yapılmış bir sınıflandırma mevcut

2024 F/P Otel Fırsatları

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Orange alanya bir arkadaşım eski bir tarihte ödeme yapmış rotayı yunanistana çevirdiler isim değiştirmeye onay verdi otel 1ve 6 temmuz 22k birde laguna beach okurcalar 24 k ve sensitive preminium var bunlar nasıl oteller ?

Ek olarak Gypsophila Holiday Village'da olabilir. Ben kalmadım ama burada kalıp memnun olduğunu söyleyenler vardı yanlış hatılamıyorsam. 1.250 TL indirimle 25 bine geliyor.

• mavi_06 kullanıcısına yanıt

4 gece ve tek çocuktur büyük ihtimalle hocam. Ondan fark ediyordur.

• Merhabalar, Paloma grubu mu Sueno grubu mu iyidir

Mesaj için teşekkür ederim, aslında planım şu şekilde Ekim'de 2.hafta Voyage Sorgun'a rezervasyonum var bu otelden önce 5 gün başka otel alayım dedim hatta sorduğum otellerin 3 tanesine rezervasyon yaptım aynı tarihlere,duja, bodrum park ve crystal delux olarak, duja bodrum benimde en çok aklıma yatan oluyor, düşündüren konu Ekim başı bodrum nasıl olur,bir diğer konu Bodrum'dan sideye nasıl giderim tüm günü yolda ziyan edermiyim ?

Hocam aynı durum bende de var.21 Eylül Norm Collection Bodrum rezervasyonum 26 Eylül Port Nature Belek rezervasyonum var.İkisinin arasına bir boş gün koydum, Bodrum'dan Antalya'ya giderken bir gece ya Burdur ya da Antalya'ya yakın bir yerde 1 gece kalırım ertesi sabah 1-2 saat araba kullandıktan sonra yorulmadan Port Nature'a girerim diye düşünüyorum.Bence siz de iki otel arasına 1 gece dinlenebileceğiniz bir şehir oteli koyabilirsiniz.

Maalesef ben o şekilde düşünmen rezervasyonları yaptım, fazladan yaptığım diğer 2 oteli iptal edeceğim duja'da kolaklarsam sabah erkenden çıkarım herhalde sideye, öğleden sonra orada olurum gibi düşünüyorum fakat güzergah hakkında hiç bilgim yok,sizin güzergah hakkında bilginiz varmı,hangi güzergah iyidir en hızlı akıcı hangi güzergah iyidir ?

2 yol var hocam Bodrum'dan sonra
    1.yol Mugla-Tavas-Acıpayam-Korkuteli-Antalya bu daha kısa ama yollar biraz daha bozuk ve dar
    2.yol Milas-Nazilli-Denizli-Burdur-Antalya üzeri bu da biraz daha uzun ama çok rahat yol çift şerit 2024 F/P Otel Fırsatları

• mersahin kullanıcısına yanıt

Hocam aynı arayış bende de var şartlar çok benzer duruyor:) Bulabildiniz mi bişeyler?

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.