< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NG Phaselis Bay'e giden var mı daha önce? |
27-31 Ağustos 4 gece 66.000, %25 ödemeli olsa alınabilir aslında. Burayı gerçekten merak ediyorum. Kasım fiyatı bu sene için 46.000 mesela. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 28 Eylül 2023; 0:0:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Eylül 2023; 0:8:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Peki Serenity'ye gittiniz mi hocam orasıyla karşılaştırdığınızda artıları eksileri neler sizce? |
Anladım hocam. Yemekler açısından Serenity övülüyor bazen de, fiyatlar aynı olunca sorayım dedim. Birkaç yerin daha fiyatı açıklansın da öyle karar vereyim bakalım. |
Ben içki içiyorum ama kalitesinden anlamam pek, genel derdim hep güzel yemekler olur ondan dolayı sormuştum. Hocam gittiğinizde akşam yemeklerinden birkaç kare paylaşır mısınız rica etsem? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 28 Eylül 2023; 0:18:31 > |
Teşekkürler, muazzam görünüyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
nirvana dolce vita hakkında bilgisi olan var mı yada konaklayan bilgi verebilir mi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 28 Eylül 2023; 10:48:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 28 Eylül 2023; 12:45:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |