Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Veremiyoz zaten de Jolly deki yüzde 25 önden öde olur da Euro dolar maaş patlaması olursa geçen seneki Voyage hatasından korunma amaçlı deneme yapabiliriz. ETS ye ben öylesine bakıyorum bonusum yok yüzde 25 önden kampanyası da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NG Phaselis Bay'e giden var mı daha önce?

• erdsavas kullanıcısına yanıt

27-31 Ağustos 4 gece 66.000, %25 ödemeli olsa alınabilir aslında. Burayı gerçekten merak ediyorum. Kasım fiyatı bu sene için 46.000 mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 28 Eylül 2023; 0:0:33 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir otel hocam tavsiye ediyorum kesinlikle. Ekim başı tekrar gideceğim bu sene ikinci olacak, 6 ay önce almıştım 44.748 tl ye dolar 19 tl idi o zamanlar, şimdi 27 küsür. Dolar bazında düşünürsek 64.343’e gelmiş. Şu an 55 küsür ama kara manzaralı oda olmadığı için görünmüyor. Zarar ettim aslında :)
    Cullinan çok beğendiğim bir yer, regnum carya’dan daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 28 Eylül 2023; 0:8:18 >

Peki Serenity'ye gittiniz mi hocam orasıyla karşılaştırdığınızda artıları eksileri neler sizce?

Ben oraya gitmedim ama giden arkadaşımdan duyduğum kadarı ile arada çok fark var alkol kalitesi özellikle uçurum.

Anladım hocam. Yemekler açısından Serenity övülüyor bazen de, fiyatlar aynı olunca sorayım dedim. Birkaç yerin daha fiyatı açıklansın da öyle karar vereyim bakalım.

Hocam yemek konusunda cullinan’dan iyi olabilir mi bilemiyorum çok övülüyor orası da ama yemek için bu paralar verilmez ne olursa olsun. Blue Label, monkey 47, patron falan vermesi lazım en kötü. Doğru düzgün içki vermiyor serenity. Cullinan yemek konusunda da muazzam.

Ben içki içiyorum ama kalitesinden anlamam pek, genel derdim hep güzel yemekler olur ondan dolayı sormuştum.2024 F/P Otel Fırsatları 

Hocam gittiğinizde akşam yemeklerinden birkaç kare paylaşır mısınız rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 28 Eylül 2023; 0:18:31 >
    O zaman zor karar hocam alkol harici kıyas yapamıyorum iki otel arasında. Serenity de olabilir o zaman.

Yemek odaklı değilim pek çekmemişim elimde olanlardan atayım

Masada kişiye özel kokteyl sunumları

2024 F/P Otel Fırsatları

Özel sunum viskiler

2024 F/P Otel Fırsatları

L’entrecote

2024 F/P Otel Fırsatları

Çay sunumları

2024 F/P Otel Fırsatları

Galapagos bar sunumu

2024 F/P Otel Fırsatları

Teşekkürler, muazzam görünüyor.

• Geçen sene Voyage Belek’e gittim. Bu sene listemde Voyage Torba, Cullinan Belek var. Fiyat farkına göre karar vereceğim.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Jollyde tüm kartlara oluyor galiba %25 değil mi birde ETS de bonus ile ön ödeme için minimum kaç bin ödeme yapmak gerek bilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nirvana dolce vita hakkında bilgisi olan var mı yada konaklayan bilgi verebilir mi

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Tüm kartlara olması lazım,ETS de on ödeme kampanyası görmedim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cullinan belek temmuz ayı için 6 geceye 118bin veriyor 😳 phaselis ne zaman açıklar fiyatları arayan oldumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nirvana Dolce Vita açtı Eylül 3. Haftası 50.400 5 gece

Eylül 2.haftası 54700

Eylül 1.haftası 57

Eylül 3. Haftası hava güzel olur gibi yağmur riski var elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 28 Eylül 2023; 10:48:32 >
  • ]Nirvana Dolce Vita aradım %25 kampanyası yok %50 olarak değiştirdik diyor anlamadım @zeki_gs hocam siz naptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 28 Eylül 2023; 12:45:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.