< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (180. sayfa)

-
-
Deniz seviyorsanız Arcadia,yiyecek içecek daha iyi olsun diyorsanız Limra,hepsi iyi olsun diyorsanız Atlantis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limra'nın denizi çok taşlık ayakta durmak bile çok zor. Onun dışında çok büyük kalite farkı olacağını sanmam.
-
Limrayı tavsiye etmem. Geçen sene kaldım. Hele de çocuksuzsanız akra kemeri tercih edin. Limak grubu 2 çocuk ücretsiz bi otel bende o yüzden gitmiştim geçen yıl. Çok fazla çocuk gürültüsü ve kalabalığıyla karşı karşıya kalırsınız. Denizi çpk taşlık, yemekler ve içecekler gerçekten parasının ve isminin ederi değil
nisan ara tatilinde F/P denebilecek ısıtmalı havuzu olacak bir otel öneriniz var mıdır arkadaşlar?
-
Liu Resorts'a bir bakın hocam.
-
4 gece şartı var hocam 3 gece düşünüyorum da.
-
Otel bu dönemdeki fiyatına göre oldukça güzel hocam, nisanda nasıldır tam bilemiyorum ama yine güzel olacağını düşünüyorum. İstersen Ets ya da otelle bir görüş 3 gece için de onay verirler belki.
-
Akra Kemer'in denizi nasıl. Kemer genelde taşlık oluyor.
-
Ben arcadia da kalmıştım.Bu yılda aynı yerden rezerve yapacam.Çocuk varsa öncelik arcadia derim.Onlar mutlu olunca haliyle bizde mutlu olduk ve olan ufak tefek şeyleri görmez olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik kemer denizi,taslik girisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Antalya Lara Royal Wings'te kalan var mı? Nasıl?
Ali bey otelleri açıklandı ama forumda pek talep gormedı galıba. Club olan Haziran 2. haftası için 5 gece bonusa 37.500 fiyat veriyor. Değerlendirilebilir değilmi ?
-
Ali Bey'e kötü denmez tabiki ama ederinden fazla açıklamış bence.Yakın fiyatlara daha kaliteli alternatifler ve daha ucuza Alibey kalitesine yakın alternatifler var.Yüksek açtığı için fazla talep göreceğini zannetmem.Aşağıdaki tesisleri de incelemenizi öneririm.Benzer fiyat skalası ve benzer kalite olarak.
Pine Beach Belek
Baia Lara
Baia Kemer
Sirene Belek
Akra Kemer
Akra Kemer alın geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akra kemerin neresi sıcak fırsat anlamadım ..3 yetişkin bir çocuk (13) 18-23 Haziran 5 gece 140 bin fiyat cekti.sirene belek 84.000 port nature 78 bin TL ....Limak Amara vsvs90 100 bin ...ha şunu demek istiyorsaniz
Akra 140 bin =Rixos belek 350.000
O zaman ok ...
Akra Kemer, Limak Limra'dan bir kaç gömlek üstün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçektende fiyata bakınca ETS de akra o kadar şekilde 160k çıkıyor,fakat şöyle bir durum var 2 oda şeklinde alsanız 112 çıkıyor ,tek oda şeklinde alınca en pahalı odasını veriyor kişi yeterlilik sağlamak için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X