2021 2.5 net 2020 13/1 cuma cozdum 2022 gecen yil yksde 8/5 2023 14/0 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 yks ayt fizigin asiri basit olmasi hk.

-
-
2022 de basitti o niye oyle oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
0 elektrik bilgisiyle girmistim ve modern fizige iyi calismistim bir onu cozebildim
bu sene modern fizik kalkinca patlarim fizikte diyordum cok iyi geldi.
o yuzden 20 ve 23 fizikleri daha basitti sanki 22den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trolldetector -- 19 Haziran 2023; 10:20:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 de basitti de modern fizikten çok soru çıkıyor bilmeyince yapilamaz o yuzdendir
Herhangi çöp yayının fiziği (sadece fiziği) ösymeden daha eleyici ve itiraza yer bırakmayacak şekildeydi kuvvet momentum soruları güzelde indüksiyondan aptal aptal sormuşlar bi ton güzel soru var her sene ellerini farklı havuza mı daldırıyorlar ne yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Haziran 2023; 10:24:11 > -
hele ki 22’nin manyetizma sorusu falan neydi yani belki 23’ün sorulari bile daha karmasiktir
yok modern fizigi cozmustum gecen yil modern fizik sorularim dogruydu butun sene modern fizik calismistim zevkli diye cunku
kalan sorulari yapamamistim bu yil dogru ciktilar o yuzden boyle bir tespit kastim
fakat forumun aktiflik.. dershane grubunda bile daha cok cevrimici vardir su an
birak da yatip uyusunlar sınavdan çıkmıs olsam girmem foruma :D
haklisin
kesinlikle haklisiniz hem uzerine cok tartisilir sorular hem de giderek kolaylasiyor.
bu sene 1 sb bile bitirmeyen sahsimi fizikte oyle bir elerlerdi ki isteseler
parabolik artan azalan - yön + yön grafikleri momentumdan kaliteli kinetik enerjş korunumu falan gerektiren bir soru
çemberselde ne yorum sorulari vardi kurenin uzerinde yuruyen bocekler falan atislar da keza oyle bagil hareket vektor icerej atislar sorulari vs
ama en temel seyleri sordular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X