Şimdi Ara

2023 YENİLİKLERİ TAM LİSTE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
15.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 5 serisi

carscoops
    2024 BMW 5-Series Launched In Europe With No 6-Cylinder ICE Option Until Next Year | Carscoops
    https://www.carscoops.com/2023/05/2024-bmw-5-series-launched-in-europe-with-no-6-cylinder-ice-option-until-next-year/

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Yaris FL

new yaris brings expanded hybrid line-up, enhanced safety and digital user experience
    New Yaris Brings Expanded Hybrid Line-Up, Enhanced Safety and Digital User Experience
    https://newsroom.toyota.eu/new-yaris-brings-expanded-hybrid-line-up-improved-safety-and-enhanced-digital-user-experience
  • Audi A6'dan haber var mı?Makyajlanacak mı kasa mı değiştirecek?2018 yılından beri aynı şekilde piyasada.Q3'de aynı yıldan beri satışta ve makyajlanmadı.

• cihanair kullanıcısına yanıt

LED farları değiştirip, içine A3 sedan gibi yapıp yeni kasa diye sunacaklar. A4'ün 2007 modeliyle 2020 modeli farlar hariç aynı hiç bir esprisi yok.

• Arabalardan çok anlamam ama bu 1 yıldır çok fazla mı araç çıktı, en son çip krizi falan deniyordu olumsuz olarak, ama şimdi pek görmüyorum

Ama bu araçlar gerçekten bir devrime uğradı tasarımları çok hoş özellikle hyundai, Genesis ve Peugeot'un yeni tasarımları harika. Bu kadar çok aracı kısa zamanda görünce hangisini takip edeceğimi bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Haziran 2023; 1:20:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tam tersini düşünüyordum. Evet bazı markalar göze hitap eden modeller çıkarsa da genele baktığımda kopyala yapıştır, özensiz, ucuz hissettiren, çekik gözlü, bol ışıklı, komik araçlar görüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 408 e benziyor ama renault bence daha yakışıklı olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.