Şimdi Ara

2023'TE BEN OLSAM EYALET SİSTEMİNİ TARTIŞIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2013 yılında sarf ettiği bir cümledir.

Habere göre Erdoğan 2023 yılında görev başında oldugu takdirde eyalet sistemini gündeme getireceğini belirtti.

Haber kaynağı:http://m.ensonhaber.com/erdogan-2023te-ben-olsam-eyalet-sistemini-tartisirdim-2013-03-28.html

Akıllara Erdoğan'ın BOP eşbaşkanı olduğu da gelmiyor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BOP meselesi hakkında ve bu eyalet videosu konusunda AKPlilerden bir tane bile açıklama duyamadım.

Diyarbakır merkezli BOP projesinden ben eyalet sistemi ve özerklik anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 1 Mart 2017; 19:3:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

BOP meselesi hakkında ve bu eyalet videosu konusunda AKPlilerden bir tane bile açıklama duyamadım.

Oo hocam sen o zaman mevzuyu çok kaçırmışsın, o açıklama yapıldığında. Buradaki akpliler hemen eyalet sistemini övmeye başlamıştı ayıp ediyorsun unutulur mu hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

BOP meselesi hakkında ve bu eyalet videosu konusunda AKPlilerden bir tane bile açıklama duyamadım.

Oo hocam sen o zaman mevzuyu çok kaçırmışsın, o açıklama yapıldığında. Buradaki akpliler hemen eyalet sistemini övmeye başlamıştı ayıp ediyorsun unutulur mu hiç...

Konuya AKPli bile gelememiş hocam daha, onlar da anlamın eyalet/özerklik olduğunu biliyor

Diyarbakır merkezli BOPun ne anlama geldiğini merak ediyorum ama AKPli arkadaşlardan hiç açıklama gelmiyor ki :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 1 Mart 2017; 20:2:26 >

• quote:

quote:

quote:

Konuya AKPli bile gelememiş hocam daha, onlar da anlamın eyalet/özerklik olduğunu biliyor

Diyarbakır merkezli BOPun ne anlama geldiğini merak ediyorum ama AKPli arkadaşlardan hiç açıklama gelmiyor ki :/

Açıklama gelir merak etme, onlarda öyle bir yüz var ki zamanı gelince Kürdistan için gerekirse bu ülke topraklarından da toprak verilmelidir haklılar onlar diyecekler emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıklama gelir merak etme, onlarda öyle bir yüz var ki zamanı gelince Kürdistan için gerekirse bu ülke topraklarından da toprak verilmelidir haklılar onlar diyecekler emin ol.

Valla eyalet sistemi süper bir şey diyen dolu AKPli gördüm hocam maalesef. Başkanlık çıkarsa bunu da yüzsüz yüzsüz kabul edecekler. Bu konuda bile ikimiz birbirimizle konuşuyoruz, onlardan ses yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akpli arkadaşların karnını ağrıtan konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

akpli arkadaşların karnını ağrıtan konu.

Hala AKPli arkadaşları bekliyoruz düşüncelerini söylemesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 1 Mart 2017; 20:21:22 >
  • Dunya lideri asrin lideri diye duserler heryere bekleyin gelirler illaki

• Eğer başkanlık sistemi gelirse eyalet sisteminin geleceğinden dolayı referandumda hayır diyeceğim. Şuan başkanlık sistemine geçmek için tek ama tek bir geçerli sebep yok.

• Hocam konuyu illa ki görmüşlerdir, sonrasında da usulca konudan çıkmışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

Hocam konuyu illa ki görmüşlerdir, sonrasında da usulca konudan çıkmışlardır

Hepsi biliyor eyaletin olacağını...
  • Merkezden paralı asker atanmadı bu konuya galiba
  • Bu bölgeye Canada polisi bakıyor
    Meksika sınırını geçersek artık özgürüz bize kimse karışamaz
    Davayı FBI federaller devraldı.
    ------------------
    aY Tıpkı FİLMlerdeki gibin...
    ----------------------
    Çok heycanlıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.