Hiç mantıklı değil de öyle bi laf dolanıyor sadece. Gerçekleşemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 Seçim Sonucu Hesaplamam (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnliyorummHaziran 2018 de dolar 4.80 di 5 tl yi bile görmemişti erdogan baskan olduktan 2 ay sonra 7 yi gördü ve o olaydan 7 ay sonra belediyeler kaybedildi
Bence bu aralıkta doların yükselmesini yeni hissetti millet. 4 ken 5 ken pek bişey anlamadık ama artık gelen vergiler ve doların 7-8 olması fakirliği gözle görülür şekilde arttırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel hesap güzel rüya
Gerçekler 2022 de erken seçim
Cumhur ittifakı yüzde 30 (mhp+akp)
Millet 65
Diğerleri 5
Hadi BaSgit
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
benim sülalem koyu dinci ve AKP'lidir ama bizim akrabalardan genç tayfada bile AKP'den kopan çok kişi var.
sülalemdeki gençler kendileri siyasetle ilgilenmedikleri halde kendi anne-babalarının koyu AKP aşkını artık garipsiyolar, evde her gün akşam haberlerinde tayyibin bağırışını duymak bile genç akrabalarımı tiksindirdi artık, evde böyle "kabileleşme" gibi bir siyasi aşk ortamının bulunması normal değil.
insanlar normal aileler istiyolar, normal aile ortamları istiyolar, ve, bizim koyu din-siyaset kafasıyla kavrulan anne-babalarımız gençlere anormal geliyor artık.
yahu ben bile DH'de yıllarca dini savundum, ateistlerle kavga ettim, sonra ateist oldum kendim. çağ değişiyor. her şey değişiyor.
ekleme: kardeşim evlendi, dünürler de aşırı dindar bir aile. kardeşimin baldızı da böyle neredeyse çarşafala gezecek derecede tesettürlü bir kız idi. sonra bu kız üniversiteyi bitirip iş için fakrlı şehre gitmiş ve bir ay önce kız başını açmış. ailesinde olay çıkmış, nasıl açılır diye. şaşırdım mı? hayır. baskı ile bi yere kadar. diyorum ya, gençler artık her akşam ana haber bülteninde evin salonunda tayyibin bağırma sesinin yankılanmasından bıktılar usandılar. ne zaman bayramda memlekete gitsem akşam haberleri saatinde kendimi Sovyet Rusya'sında gibi hissediyorum.Zorla imam hatibe gönderilen gençleri bilseler korkudan ülkeden kaçacaklar.
Son danslar bunlar.
Yok neymiş seçim olmazmış, Suriye gibi oşurmuşuz. Sıkar bunlar... Zor işler.
1 2 seneye erken seçim olur zaten hükümet değişir
2021'i seçimsiz geçirmek imkansız gibi duruyor. Göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknoCat
Güzel hesap güzel rüya
Gerçekler 2022 de erken seçim
Cumhur ittifakı yüzde 30 (mhp+akp)
Millet 65
Diğerleri 5
Hadi BaSgitHasta mısın kardeşim
yeni doğanlar oy kullanmıyor hatırlatmak isterim. Bugün en az 15 Yaşında olanlar 3 yıl sonra oy kullanabilecekler. tabii burada yıl mı? yoksa ay mı doldurmaları gerekiyor bilmiyorum.
-
Tamam işte, 3 yıl sonrasını hesaplayarak böyle yazmış. Her neyse bence sonuç belli, Reisimizle yola devam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen oyle kimsenin umudu kalmadı ztn
quote:
Orijinalden alıntı: mecvrHasta mısın kardeşim
Alıntıları GösterSen hasta mısın? Şuan seçim olsa akp yüzde 30 MHP yüzde 5 alıyor.
Hayallerde yaşıyor bazı iğneler
quote:
Orijinalden alıntı: teknoCatSen hasta mısın? Şuan seçim olsa akp yüzde 30 MHP yüzde 5 alıyor.
Hayallerde yaşıyor bazı iğneler
Alıntıları GösterGüzel kardeşim aynı şeyi savunuyoruz o zaman niye basgit diyosun
İdeoloji herşeydir. Takım tutmak neyse bazı insanlar içinde ideoloji odur. Görüş odur. Doğru odur. Ama sağdaki partiler içinde ciddi rakipler var artık. Seçenek var. Eğer bu seçenekler olmasa akp yine %40 üzeri oy alırdı çünkü seçmen mantığı bu ideoloji üzerine kurulmuş. İdeoloji dışına çıkamıyor. Göreceksiniz akpnin oyları önümüzdeki seçimlerde dramatik şekilde düşecek. Çünkü aynı kulvarda ciddi rakipleri var.
Parti seçimi farklı. Rte nin oyu partisinden yüksek. Bir de Mhp katkısı var. Muhalefet kazansa bile 52-48 olur. Anketlerin sadece başlığını okumayın. İçeriği okuduğunuzda (muhalif anket şirketlerinde bile) kararsızlar dağıtılmış halde Rte yüzde 48 civarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 3 Kasım 2020; 23:4:21 >
Erdoğan demek Akp demek. Kaybetme ihtimali çok yüksek. Her ikisininde.
quote:
Orijinalden alıntı: mecvrGüzel kardeşim aynı şeyi savunuyoruz o zaman niye basgit diyosun
Alıntıları GösterHasta mısın diye yazdığın için.
AKP filmi bitti. Uzatmalar bunlar hadi bakalım. Seneye peyniri alamıyorum diye konu açacaksın haberin yok
Millet 18 yıldır bıktım,öldüm bittim dese de sonuç hep aynıydı.
Türk milleti,önce kendisini düzeltmesi ve gerçekleri anlaması lazım.
Hırsızlıkla beslenen,vergisini ödemeyen,üstüne kendi milletini,devletini hatta ana-babasını kazıklayan başka millet yoktur herhalde.(müteahhitlerimiz,devlet teşviklerini,kanunlarını ve görevlerini kötüye kullananlar..)
Eğitim,bilgi ve Atatürk ilke-inkilaplarını anlayan bir nesil şart!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 3 Kasım 2020; 23:47:50 > -
Attım fava bekliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mavikısdinci aileden geldim diyosun sonradan ateist oldum diyosun bu nasıl oluyor ?
bence öyle zannediyosun
herkes doğduğu büyüdüğü ailesi neyse o olur
mesela bir tane örnek gösteremezsin alevi aileden dünyaya gelmiş sonradan sunni olmuş kimse yoktur
kafalar pırıl pırıl
-
Hala seçim kaybedip gideceğine inanlar var 😀
quote:
Orijinalden alıntı: teknoCatHasta mısın diye yazdığın için.
AKP filmi bitti. Uzatmalar bunlar hadi bakalım. Seneye peyniri alamıyorum diye konu açacaksın haberin yok
Alıntıları GösterKanka postu baştan aşağı bir daha oku bir yerde anlaşamıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulHala seçim kaybedip gideceğine inanlar var 😀
Umut fakirin ekmeği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X