Bu sorunuza burada cevap bulma ihtimaliniz düşük. Köpek ile konaklama yapabileceğiniz otelleri acenteler ile arastirabilirseniz daha kolay bulursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (324. sayfa)

-
-
Ets nin sayfasındaki Bodrum Tatil Sürprizi nedir ? güzel fiyat var, denize sıfır, herşey dahil demiş, superior deniz manzaralı oda demiş ama otel belli değil
rastgele birşeymi çıkıyor nedir ? Sanki zar atıyoruz
edit : çağrı merkezinden söylediler
Delta Hotels By Marriott oteli imiş. Yeme içme kötü sanırım burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 31 Ağustos 2023; 19:41:28 > -
Yemeklerde vasat. Akşam yemeğinde taze olarak lastik gibi ızgara et, tavuk döner vs var. Tatlılar iyi ama.
Alakartta yemek lazım ama o da kişi başı 25 euro imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Ağustos 2023; 19:53:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O supriz dediği tesisi direk ismiyle niye satmiyosa zaten aynı parayı istiyor herhalde,oteller hizmeti yavanlastirmada, acenteler Ali Cengiz oyunlarıyla ugrasacaklarina yerliye düzgün kontenjan açsınlar da millet tatil yapsın,seneye asgari ücret e tek zaman memura da göstermelik enflasyon zammı geliyor, bakalım önden ufurup yaza kadar bekleyecekler mi yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgesel Tatil sürprizi diye arattırdığınızda bazı tatil sürprizleri çıkıyor. Otel fiyatından %20 falan indirimli çıkıyor. Daha önce ben de Ayvalık Tatil Sürprizi için bakmıştım. Filtrelemelerden baktığımda hangi otel olduğu çıkıyor. Zaten otel olanakları vs. açıklamasında aynı oluyor ayrıca dediğiniz gibi müşteri hizmetlerinden de otel teyit edilebiliyor. @tufandurmus arkadasım bu konuda yardımcı olmuştu bana da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wome deluxe hakkında bilginiz var mı acaba?
Hocam selamlar,
bugün itibari ile Marmaristen eve döndüm. dediğiniz gibi baya trafik sorunu var. her yer araç ve park yeri yok. hava da baya sıcaktı. ve fiyatlar aşırı derecede uçmuş geçen seneye göre. ayrıca geçen sene pek görmediğim arap turistleri bu sene bolca gördüm. kaldığımız otele bile gelmişler.
marmarisin yabancı turistleri ağırlıklı olarak ingiliz ve alman turistler olurdu. maalesef ki araplar her yerdeler
sanırım bu son marmaris tatilim oldu.
-
Türkiye'de bu kadar çok evcil hayvan besleyen insan varken, elle tutulur yeteri kadar evcil hayvan kabul eden güzel otel olmaması, kabul edenlerin çoğu zaman müşterilerini daha pahalı oda tiplerini tutmaya zorlaması ve üstüne abuk subuk paralar istemesi gerçekten üzücü. Örnek vermek gerekirse Nirvana otelleri evet kabul ediyor, ama 1 haftalık tatilde 25 bin lira daha pahalı oda tutmanızı isterken, her gün için evcil hayvan başına 1000 lira istiyor. Arkadaş sanki benim kedim gidip açık büfede tıkınacak, üstüne havuzda güneşlenecek, akşamda bir şişe absolute devirecek barda...
Daha önce evcil hayvanınızla gidip de memnun kaldığınız Antalya taraflarında tesisler var mıdır?
-
Bilgim yok hocam maalesef
Antalya yok fakat marmaris te önerebileceğim bir otel var.
Marmaris bay resort
3-4 evcil hayvan besleyen aile gelmişti.
Köpek, kedi, kuş bunlara şahit oldum.
Hatta otelde köpek plajı vardı görünce çok şaşırmıştım.
Havuz kenarına kafesin içerisinde kuş getiren olmuştu biraz tebessüm ettirmişti beni :)
Teşekkür ederim, inceleyeyim hemen.
-
Hakikaten yuh diyorum, eylül ayı sonunda verdiği fiyat Kemer Nirvana ME ile aynı fiyat. Sizce 6 gecesi 42 bin liraya değecek bir otel midir?
-
merhaba.
von golden beache bakar mısınız? daha önce orada konakladım ve evcil dostlarımız vardı.
şuan konsept nasıldır bilmiyorum. bence bir arayıp sorun. bu dediğim yer antalya/çolaklı tarafında.
-
Arkadaşlar Crystal Green Bay de son günüm, bugün çıkacağım.
Yemekler; Her türkü et yemeği, salatalar mezeler pideler vb. nirvama dolce vita 10 üzerine 10 ise burası da 9.
Tatlılar, nirvana 10 /10 ise burası 10/ 2. 1 verecektim ama 1 puanı da sütlaçtan ekledim. Evet sadece sütlaç güzel onu da büyük ihtimal pirinçler onda diye tuzluları yapan yapıyor.
Snack bar harika, waffle harika dondurma eh işte. Döner gayet güzel zaten arkadaşlar çok anlayışlı hocam biraz az pişmiş ya da çok pişmiş desen anında yenisi gelir.
Hiç bir yerde sıra yok, şezlong bol bol var otel full, yoğunluk sıfır. Personel harika, animasyon harika, temizlik harika. Sakın bingo oynamayın hediyeler çok kötü, orgsnizasyon kötü.
Otelin sadece odalar ile ortak alan arasında geçerken akşamları bazen koku oluyor. Başka da duymadım.
deniz bence güzel, çünkü dalga yok. Taşlık vb. kesinlikle değil, nirvana da deniz ayakkabısı ile girdik, burda ayakkablılar halen valizde duruyor. havuzlar Aquapark hepsi güzel.
Alkol kullanmıyorum, tüm içecekler açık ama kapalı kutu kalitesinde.
Hergün voleybol oynuyorum o da iyi.
odalar küçük ama temiz.
Alacart efsaneydi, yine tatlı hariç
Ah şu tatlıları yapan adamı, bence canan Karatay ın yakını yiyemesinler diye böyle, beni bugün alsalar mutfaağa ben daha iyi yaparım :)
Kısacası tatlılar hariç memnun kalmadığım hiç bir şey yok. Hamburgeri ve waffle ı nirvana dolce vitadan önde hatta.
Titanic ve nirvana sonrası yine burada da keyif aldım.
Bursadan 4 buçuk saatte geldim, benim için en önemlidi o çünkü yol dümdüz otoban. Ayrıca bodruma girmeden hemen sağda otel yarım saat da oradan kazandırıyor.
Bir daha burada konaklamayacağım.
Önümüzdeki yıl böyle bir yer olmayacak, sanırım katarlı bir gruba satılmış. Güzel bir şey çıkarabilirler.
Ayrıca herkesle az çok muhabbet ettim yorum yazmamı isteyen olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 1 Eylül 2023; 10:25:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, Nereyi tercih ettiniz hocam?
-
maalesef öyleydi hocam çok fazla suriyeli ve Arap gördüm bende.. fethiye sanki daha sıcak geldi ama.. kalabalıktan dolayi boğucu bir tatil oldu benimkide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son saatlere girdik Crystal Green de. Bitmesi üzücü oldu biraz yalan yok.
Bana göre tek falso yaşamadan dolu dolu 1 hafta geçirdik. Seneye mutlaka bakarım tekrar.
Odayı 11 gibi teslim ettim. Oda kartlarını bıraktım. Akşama kadar burda olacağımdan tekrar bahsettim nasıl arzu ederseniz dediler. Havlu kartları istemediler bile. Çıkarken getireyim dedim gerek yok havluları bırakın sahilde yeter dediler. 3 havlunun peşine düşmüyolar bile.
Otel aşmış kendini. Sadakat indirimini sordum çağrı merkezi numarasını verdiler. Böyle bi uygulamaları varmış. Referans sistemi yokmuş :) onuda sormuş oldum.
1 saat daha sahildeyiz. Duşu alıp yemeğe geçicez. Karanlık çöküncede 21:00 gibi yola çıkıcaz nasipse.
Şezlong rahatlığını özellikle sordum acaip bi konfor diye otel 800 kişi kapasiteliymiş ama kullanıma sunulan şezlong sayısı 1000 dedi yetkili arkadaş. Bu rahatlık ondanmış. Artık rezervasyonda ilk bakacağım detay olacak. Böyle bişey varmış :)
Başından sonuna efsaneydi bizim için.
Seneye allah kerim.
Israrla şezlong kapma olayının olmadığı otelleri kovalamak ilk işim olacak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mukarnas Resort Spa da 2024 erken rezervasyon fiyatını açıklamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 1 Eylül 2023; 22:32:44 >
2023 dönemine göre %80 oranında artış olmuş gideceğim tarihe göre baktığımda 18 Eylül'de Utopia World de olacağım ekim ayında almıştım bu minvalde bakarsam 2024 için düşündügum tesislere gidemeyecegim sanırım her sene olduğu gibi bu senede görkem ve Fettah hocalarımin başını ağritacagim bu arada sizde bu kervana eklendiniz haberiniz olsun 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 1 Eylül 2023; 22:25:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X