Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne zaman konakladınız. 7 eylül ordaydık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Hocam insanlar yanlış yönlendirilmesin diye uğraşıyorum şaka değil. Ne içtiniz hangi markalar ücretsiz verildi? Ona göre otele gidip başlarına yıkarım bana ücretsiz olduğu halde ücret istedikleri için…

Gidenler hayal kırıklığına uğramasın otelde içtiğiniz markaları yazın ona göre değerlendirelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

Bunlar ücretsiz, otelin menüsü atıyorum bakın

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

2023 F/P Otel Fırsatları

Bunlar da ücretli, otelin menüsü yine. Barmenlerle aram çok iyiydi ücretsiz olsa verirlerdi ;)

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Extra menüye dahil edilmiş. Siz bence başlarına yıkın.

Lobby bara 16:00- 24:00 dilara hanım bakıyordu. Gayette içtik kırmızıya aldıklarınızı :D şuan çok şaşırdım. Menü güncellenmiş

Hocam valla yanlış yönlendirilecek insanlar silin mesajları gitsin. Extra yazıyor zaten dahil demiyor emin olduğum bir şey bu. Başlarına yıkacak bir durum yok… ücretsiz olanları içmişsiniz ama hepsi ücretsizmiş gibi tüm barın fotoğrafını sanki hepsini içebilir gidenler gibi paylaşmışsınız.

Marka yazın lütfen ücretsiz içtiklerinizi, insanlar doğru bilgiye ulaşsın. Çok insan okuyor burayı hatalı yönlendirmeler olmasın.

2023 F/P Otel Fırsatları

Buyrun aberlour 18

• Yine kavalan
    Jw gold label içtiklerimiz arasında

• Menü güncellenmiş olabilir mi ?

Kendi attığınız listede yok bu :) demin paylaştığınız liste doğru ama onlar kırmızı ile işaretlediğim yerde yok zaten bombay sapphire karışmış araya sadece. Kırmızı içerisinde olan her şey ücretli attığınız liste de bunu kanıtlıyor zaten.

İşte liste güncellenmiş. Siz ne günleri ordaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 30 Eylül 2022; 22:14:31 >
  • Eylül ortası hocam. O zaman şöyle diyelim rezervasyon yaptıracaklar paylaştığınız listeye göre hareket etsin orada zaten ücretli içki yok Gold label da yok, aberlour 18 de yok. Fotoğrafa göre heveslenmesin kimse. Gold label 65€ aberlour 18 ise 210€.

https://rpsmenu.rubiplatinum.com/cetrus-bar-60718/extras-55536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2022; 22:19:57 >
    Kesinlikle öyle. Şuan çok şaşırdım.
    Rps menu qr kod ile okutulan sayfaya baktım ve evet extraya alınmış içtiklerimiz vay canına. Yeni rezervasyonda felan vermezler ama kesinlikle haklısınız

• Millette ne dertler varmış ya biz de Bim aktüel kovalayalım 2023 F/P Otel Fırsatları 

• dysquest kullanıcısına yanıt

Bende sütaş ayran olan otellere bakayım en iyisi 2023 F/P Otel Fırsatları 

• Shafter kullanıcısına yanıt

Valla hocam iyi olur bu saatten sonra maksimum o paklar bizi :D

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Hendrick’s bu yaz Selectum Luxury’de vardı hocam. Epey içtim:) Tanqueray’da vardı hatta.

• Rubi Sign Eylül 2022 için:
    Öncelikle, otel açık büfe kısmı dışında alakart.
    Yemekler birinci sınıf ayarındadır. Alakart kısımda deniz tarağı ve yengeç dahi sunuluyor.
    Açık büfe kısmında, gittiğim oteller nazarında tattığım en iyi yemekler buradaydı. Mesela Kars gravyeri, chedddar, gouda, parmesan, pastırma kendi türlerinin en iyilerindendi. Yine açık büfe bölümünde bile pirzolanızın pişme derecesine veya tortellininizin içindeki kıymanın miktarına karar verebiliyorsunuz. Bunlar, diğer üst düzey otellerin açık büfelerinde çok da karşılaşamayacağınız deneyimlerdir. Bu tarz birçok ilginç detay mevcut. Örneğin açık büfede sunulan donut Türkiye’de yediklerimden en iyisiydi. Yine açık büfede olmasına şaşırdığım karides cipsinin, Shang Palace‘da yediğim karides cipsinden hiçbir farkı yoktu.
    Pizza, hamburger gibi hızlı tüketim ürünlerinin, şehrinizdeki en iyi mekanlarda yapılanlardan bir farkı yoktur. Snack bardaki her ürün mutlaka denenmelidir. Altını çiziyorum, bu kısımdan çıkan sandviç, pizza, kalamar, makarna vb. ürünlerin kalitesi, şehrinizdeki başat mekanlarda yediğiniz ürünler gibidir, hatta daha iyidir.
    Pastane kısmında el yapımı çikolata, kurabiye ve pastalardan, envai çeşit mini sandviçe kadar her şey sınırsız.
    Barlarda ve pastanede kullanılan yastıklar bile Vakko markadır.
    Dekorasyon üst düzey.
    Plaj ve havuz başındaki tuvaletler ferah, tertemiz ve klimalı.
    İçki konusunda erdsavas idimli kullanıcının yazdıkları doğrudur, bunun dışında eklenecek bir husus yoktur.
    Otel çok sessiz.
    Şezlong, havlu vb. sıkıntısı yoktur.
    Personel yetersiz ve deneyimsiz.
    Animasyon, aktivite zayıf. Mamafih otelin konsepti sakinlik üzerine kurulu. Zaten müşteri profilinde de heyecan arayışı gözlemlemedim.
    Oyun alanında neredeyse iki çocuğa bir öğretmen düşüyor. Çocuklar oyun alanından çıkmak istemedi.
    Özetle; yemeye içmeye önem veriyorsanız, yemek konusunda kaliteden ödün vermiyorsanız, her şey dahil konseptli diğer otellerdeki koşuşturmacadan/bir şeylere yetişme güdüsünden sıyrılıp kafa dinlemek istiyorsanız, meslek gereği onlarca otel gezmiş biri olarak teveccühünüze sığınarak söyleyebilirim ki bu otel Türkiye’de tatil konsepti çerçevesinde kalabileceğiniz en kaliteli 4~5 otelden biridir.
    Bütçenizi ayarlayabiliyorsanız, kesinlikle bu deneyimi yaşayın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.