Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten olay otellerin fiyatı değil sadece.alınan hizmetin karşılığı.

bu forumda yıllarca 3-5 bin tl üzeri fırsatmı olur vb denip onca tartışma oldu ancak donanımhaberde porsche konusuda var, maxx royale gidende.sizin gibi yurt dışı vb ciddi harcamalar yapanda.

bu sene harcadığım bütçe benim 1 haftalık gelirim.olay para değil.

ben bu ciddi bütçeleri verip kg fiyatı 250 tl olan pirzolayı yiyemeyeceksem neye veriyorum gecelik 8-10 bin tl?

herkes oteli aldığı fiyatı söyliyor, 10 a aldım erken dönemde 13-15 e aldım.( ben 8 gece 20 ye aldım)

tamam alabiliriz ancak sen o otele gittiğin gün 6 gecesi 60.000 tl ise sana 60.000 tl lik hizmet sunmak zorunda.

bu sene birçok otel gittiğiniz günkü hizmeti değil satın aldığınız tarihte ki fiyatın karşılığını verdi size.ki onu bile veremediler bence.

seneye de aynısı olacağı malum.bu yüzden en güzeli yeme içme kalitemi şansa bırakmayıp kendim belirlemek.

gloria ya gidersem kuzenim yöneticisi olduğundan ciddi tutarlı olan vip kart( tüm alacartelara günün her öğünü giriş vs ) ve oda upgrade olacağından orası hariç bir uhd oteli şimdilik düşünmüyorum.gloria tercih edecek varsa da yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Ben de SIGN için biraz ekleme yapayım size;

Yiyecek kalitesi 1. sınıf, alakart restaurant MÜKEMMEL ötesi. Boğaz’da ünlü restaurantlarda bile önceden sipariş ile getirtebileceğiniz istiridye falan var mesela. Kalite çok çok üst düzey.

İçki kalitesi otel ücretinin altında maalesef… Chivas 18 beklerken barlarda doğru düzgün chivas 12 bile olmadığını gördüm :) mesela triple sec olarak cointreau kullanılmıyor diğer likörlerde de garip 2. sınıf otel markaları var. Ama ana barda Baileys mevcut.

Cin isteyince Cork marka geliyor eğer bilindik bir şey isterseniz (beefeather vs.) bulmaya çalışıyorlar özellikle beach bar kısmında. Yani alkol seven müşterileri memnun etmez. Alkol kalitesi otel ücretine göre düşük. Safari yok malibu yok cointreau yok archers yok vs…

Single malt olarak Glenlivet 12 ve o ayarda viskiler var (Talisker, Lagavulin, Ardbeg vs. komple ücretli)

Menülere kendi yazdıkları bazı alkol markaları hiç bir barda yok. Örnek; Malfy cin, Olmeca dark chocolate…

Ama yemek kalitesi başlı başına otel ücretine değiyor. Konfor ve lüks epey yüksek seviyede. Gecesi oda kahvaltı olmasına rağmen 10 bin tl olan butik sayılabilecek Reges A Luxury Collection ayarında hissiyat var yüksek minderli ahşap şezloglar vs…

7/24 alakart hizmeti çok iyi, alakart kısmında kahvaltıda hollandez soslu egg benedict vs. yiyebilirsiniz çok sevdiğim için görünce mutlu olmuştum.

Tavsiye ederim… tekrar gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2022; 19:50:29 >

• efemos E kullanıcısına yanıt

Ya gidin isinize birinci sinif oteller bile bu sene single malt i kaldirdi siz ic den single malt bekliyorsunuz.

Ic iyidir iceceklerin hepsi kutuludur ama en iyi viski chivasdir. Ustunu beklemeyin

• Ya bu fuyatlara tr de otelemi gidilir
    Basin sharmdaki yani misir rixosa gidin daha ucuz. Ucakta dahil 7 gun kalirsiniz o paralara...

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Bu sene ben de her ikisinde de tatil yaptım. Ayrıntılara bakildiginda aslında arada çok fark var. Tabi bu sizin için önemli değilse fiyati uygun olanı seçebilirsiniz. Bazi farklar olmasa bu kadar insan voyage, rixos vb. yerlere gecelik 8-9 bin liralar vermez. Sueno tabi bunların altında bir konumda fiyati da onlara göre daha düşük olmalı.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Rubi sign benim de takibimde. Size icki markalarını soracaktım teşekkürler cevaplamissiniz. İçki kalitesi gerçekten çok düşük gözüküyor. Bu sınıf otelin yarı fiyatında olan otellerde bile bu saydığınız içkiler var. Ben sadece viski markalarıni tatmin edici buldum. Bu segmentte hendricks cin, belvedere vodka vb. içkiler beklerdim.

• atesoku kullanıcısına yanıt

Bakış açımız sizinle aynı, Hendrick’s en sevdiğim cin, ekstraya girmesi üzdü. Belvedere, Beluga ve Grey Goose votkalar da ekstra.

Bunları veren ve fiyatı da uygun otel sayısı maalesef çok az. Voyage belekte bile yok.

• Ben de az önce Voyage Bodrum' dan yaptırdım rezervasyonu. Belki ikinci tatil ve diğer değerlendirmeler için konuyu takipteyim.

Maxx, Regnum Carya, Kaya Palazzo, Selectum Luxury ve Lujo Bodrum var bunları veren. Voyage Torba ve Belek dahil hiç bir Voyage otelinde verilmiyor.

• Rubi platinium'a gitmiş biri olarak söylüyorum herşey on numaraydı. rubi sign benimde takibimde olacak bu dönem.

Rubi sign içkileri görsel olarak atıyorum birazdan. Takip edin lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda kalmış gerisi.

Yüklerim

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 30 Eylül 2022; 21:0:19 >
  • Video da çekmişim.

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/lzl6bx

Video
    Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/lzl6bx

Lobby bar en büyük bar

Hocam bunların %90’ı ekstra ücretli 😊 barın büyük olması değil o bardan verdikleri önemli.

bugun bahsedilen gibi full dolu olup kapagi acik sise var mi merak ettim 2023 F/P Otel Fırsatları 

anlamam ben,bilenler baksin :)

• 2023 F/P Otel Fırsatları

Kırmızı içine aldığım her şey ücretli ve oldukça pahalı. İçen oluyor mu bu fiyatlara dedim, bazı turistler corona bira alıyor ücretli onun dışında içen olmuyor dediler. Remy martin X.O. ve Blue Label var orada hadi onların ücretsiz olması zaten düşünülemez ama Hendrick’s bile ücretli maalesef.

Hocam şaka mı ? Ücret felan almadılar bizden

• Rakı
    Yeni Rakı, Yeni Rakı Yeni Seri, Tekirdağ Rakı, Tekirdağ Gold, Efe Yaş Üzüm, Efe Gold, Beylerbeyi Göbek Rakısı, Beylerbeyi Göbek Rakısı Mavi
    Red,White Roze Wine, Sparkling Wine Brüt, Sparkling Wine Roze
    In All Bars
    Free
    Wine
    In All Bars
    Free
    Beer
    Tuborg Bottle, Carslberg Bootle, Dark Beer, Tuborg Filtresiz, Tuborg Special, Frederik Yakama Ipa, Frederik Indıa Pale Ale
    In All Bars
    Free
    Vodka
    Keglevich (All Types), Absolut Vodka, Stolichnaya Red, Stolichnaya Salted Caramel, Smirnoff Red, Luksusowa, Finlandia, Nemirnoff, Kettle One
    In All Bars
    Free
    Scotch
    Ballantine's Finest, Ballantine's 7 Bourbon, Long John, J&B, 100 Pipers, Passport, Chivas 12 YO, Chivas XV, J.W. Red Label, J.W. Black Label , J.W.Double Black
    Whiskey
    Bourbon / Tennessy
    Jim Beam, Jack Daniel's, Jack Daniel's Apple, Jack Daniel's Fire, Jack Daniel's Honey
    In All Bars
    Free
    Single Malt
    Aberlour, Glenmorangie X, Glenfiddich 12 Years, Scapa, The Glenlivet 12 Yearst 12 Y., Glenlivet Founder's Reserve
    Irısh
    Jameson, Jameson Caskmates, Jameson Black Barel
    Tequila
    Olmega Blanco, Olmega Dark Chocolate, Olmega Gold, Sierra, Del Maguey Vida
    In All Bars
    Free
    Gin
    Bombay, Beefeater, Beafeater Pink, Tanqueray, Stamford, Malfy (All types)
    In All Bars
    Free
    Rum
    Typoon Rum, Havana Club 3 Anos, Bacardi, Captain Morgan Gold, Cachaca
    In All Bars
    Free
    Vermouth
    Garrone Bianco, Garrone Extra Dry, Garrone Rosso, Garrone Bitter, Garrone Cherry, Garrone Spritz, Martini Bianco, Martini Rosso, Martini Extra Dry, Campari
    In All Bars
    Free
    Brandy
    Sorau, St.Remy VSOP, Metaxa 5*, Martell VS, Napoleon
    In All Bars
    Free
    Liqueur
    Bailey's, Irısh Cream, Sheridan's, Malibu, Safari, Triple Sec, Cointreau, Kahlua, Archer's, Chambord, Cardinal Melon, Sothern Comfort, Ramazotti Amora, Ramazotti Aperitivo, Ramazotti Sambuca, Limencello, Grappa
    In All Bars
    Free
    Soft Drinks
    Coca Cola, Cola Zero, Mineral Water, Energy Drink, Hommade Lemonade, Ayran, Fresh Squeezed Juice, Fanta, Sprite, Ice Tea (Lemon,Peach,Mango), Schwepps (Tonik,Bitter Lemon,Mandarin,Ginger,Zero), Water
    In All Bars
    Free
    Hot drinks
    Coffee, Turkish Coffe, Mocha, Espresso, Americano, Filter Coffe, Cappucino, Coffee Latte, Hot Chocolate, Sahlep, Decaffeinated Coffee, Turkish Tea, Herbal Tea, Turkish Coffee with Gum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.