Şimdi Ara

2023 en iyi üniversite anketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

2023 en iyi üniversite anketi

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Bilkent'e gevura basar gibi bastığım anketimsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marmara nerede

• kara parçası kullanıcısına yanıt
    Akdeniz YBS den dolayı gözüm aradı Akdeniz i ne diyelim hocam haksız rekabet olmasın diye eklenmemiş

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    "Bilkent kazanamadığı için"dir o ama aynı kapıya çıkıyor

-Not: Ben koç'u üniversite olarak görmüyorum, diploma verme kursu daha çok. Bu kadar kolay "çap cart curt al, istiyorsanız iki üç diploma verelim hem de hiç çalışmadan alın" diyen bir kurum üniversite olamaz.

10 burslu 100 ücretli alıp bir şekilde ticaretlerini devam ettirmek istiyorlar da EEE gibi sayısalın babası olan bir bölüme 90k dan adam almazsın ya.. Bu da Sabancı gibi kalitesizleşti iyice..

Ama diploması işe yarıyor yavşağın

• vamosnikko kullanıcısına yanıt

Niye hocam  

• bir sürü sıkıntı var (yurt,rektör vb.) nitelikli hocalar yollandı,öğrenciler okuldan memnun değil,istanbul pahalı vs. vs.

Ben katılmıyorum hocam 160 yıllık okul 2 senelik baskıyla batacak değil ya hala rakiplerine göre emsalsiz bir ismi var piyasada overrated diyemem ben.

• tscturkey kullanıcısına yanıt
    EE, İşletme, İktisat, Hukuk dışında biraz overrated gibi hocam (CS her yerde overrated isteyen CS i de ekleyebilir tabii.)

(Okulun sistemini sevmiyorum, öğrenciyi gereksiz fazla işe boğuyor bence biraz rahatlatmaları bazı dersleri herkes için olumlu olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 23:13:22 >

• Psyc phys ve phil de ağır toplar, hatta hak ettikleri değeri görmüyorlar bile

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Psyc ağır top o kesin hocam Phil de öyle yazarken aklımda kalmamış ama Phys e biraz takviye lazım hocam, kadro tüm dersleri vermeye ucu ucuna yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 23:50:47 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de bu dönem Sinyal i Kozat veriyor ve Prob dersini Onural veriyor buna yorumunuzu merak ettim

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

Ahahhahahahah gece gece guldurdu. Ilk siraya bilkent yazilmasi burada bilkent lobisinin bir oyunun olduğunun göstergesi.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Ahahahh yıldız = taşra+

• berabere

• En ufak fikrim yok bolum corba oldu 3 donemdir, herkes random dersler veriyor

Leventten prob almak cok guzel olurdu, kozat signal inanılmaz unpredictable

• Ulke sartlari icij phys imkan olsun marka hocalar olsun iyi ya bence, tabi herkesin asil ugrasi ders açısından mecbutiyetten 101 102 vermek olunca 

• Tıpçı arkadaşlar fazla yorum yapmasın bence sizin analitik zekanız ölmüş yorumlama kabileyetiniz baya düşük o yüzden siz ezberinizi yapın derim böyle konularla uğraşmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.