Şimdi Ara

2023 de oy kullanmayı düşünüyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

2023 de oy kullanmayı düşünüyormusunuz

(En Son Oy Tarihi: 23.6.2020)
Giriş
  • 2023 de oy kullanmayı düşünüyormusunuz,güzel bir anket olacaktır,parti farketmeksizin oy kullanacakmısınız yoksa kullanmayacakmısınız

ben kullanmıcam ve bundan sonrada asla kullanmam,30 yıldır hep aynı şeyler herşeye bolca zam maaşa 20 tl zam gidişat belli,sonuçta değişen şey olmayacak,neden okula kadar yürüyüp ayaklarımızı yoralımki,artık banane 

• Oy kullanmıcam çünkü çok coolum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy kullanmayan neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. O zaman dh de muhaliflik taslayacağına git daha yararlı işlerle ilgilen.

• hayır diyenler 18 yaşına girmemiş köse ergen tayfa.

• Bir kere seçim 2023 den çok daha önce olacak gibi gözüküyor. Oy verme durumum da tamamen muhalefete bağlı eğer alın çatı adayımız diye ekmeleddin gibi şaklabanlar koyarlarsa önüme benden oy falan çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet gorevini yapiyormuki oy kullanayim.bunun kafasini yasiyorum.herseye zam enflasyon kac maasa yapilan zam kac.neyin kafasini yasayan kendine sorsun o soruyu

• Adam gibi bir parti kurulursa belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUGÜN BOYKOT İÇİN NE YAPTINIZ?
    2 hafta önce açıldı
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2020tipp

Adam gibi bir parti kurulursa belki

Adam gibi parti olsa bilecek misin sanki, oy verecek misin dostum? Hayır, adamın illa gözünün önünde olması gerek miting yapması gerek pr olması gerek sana reklamını yapması gerek ancak o zaman o çok değerli gözlerin partiyi farkedip ona oy verecek.

Ağlamaya devam. Muhalif kesimin bir kısmındaki bu mükemmelliyetçilik herşeyin içine ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 22 Haziran 2020; 21:15:49 >
  • Oy verilecek parti yok. En mantıklısı deva partisi. Ona da içim hiç rahat değil ama deneyelim bakalım. Eğer şu kemal denen sözde "siyasi" koltuğunu bırakırsa direk chp atarım. Yerine gelen kişi ortalama olsa yeter. Zaten ortalama biri bile malum kişiyi pert eder. Ama bizim koltuk sevdalısı, sözde Atatürkçü ortalama bile olmayı beceremediği için senelerce kaybediyoruz.

• bace3434 kullanıcısına yanıt

Devlet araçtır devleti yönetenler görevini yapacak senin sorununun çözümü sandık ama sen sorunu kavrayamamışsın devlet görevini yapmıyor diyorsun oy ile başa geçmiş yönetenler görevini yapmıyor :)

devlet halka hizmet etme aracıdır partilerde araçtır.

• HDP ve ya TKP ye atacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.