Arkadaşlar 2019dan beri giriyorum sınava ve bu sınav bittiğinden beri baya sıralama analizi yaptım düşüncelerimi yazıyorum. Sınav hepimizin bildiği gibi şu ana kadar ki en zor yks idi bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım. Ama bu sıralamarın iyi geleceğini gösterir mi o konuda emin değilim. Geçen seneki büyük yığılmadan ve iyi tyt yapıp mezuna kalanların oluşturduğu yoğunluktan dolayı bu sene 50 60 net arasında inanılmaz büyük bi yığılma olacağını bu yüzden dediğim aralıklarda ayt yapanların sıralamalarının 2019dan bi tık daha kötü geleceğini ( x1,1 x1.2 gibi ) düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibi olmaz da herkesin sıralaması iyi gelir lakin düşündüğüm gibi olursa sistem çökmüş olacaktır dostlar şimdiden 2022de sınava gireceklere geçmiş olsun. not: bahsettiklerim sayısalcılar için geçerlidir ea ve sözel hakkında fikrim yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpescobar -- 5 Temmuz 2021; 17:10:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 YKS’ye gireceklere geçmiş olsun

-
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum sizce ilk 20k da nasıl gelir sıralamalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
61-62 üstü ayt , min 89 90 tyt yapan 20kya girer bence hocam bu netlerin üstüne baya iyi sıralama gelecektir diye düşünüyorum ama asıl sıkıntı dediğim aralıklarda olacak. OBP çok fazla şey belirleyecek
öyle zaten 2019 a ya eşit gelir ya da 2019*1.2 veya *1.3-1.4 gibi gelir. 2019 dan iyi geleceğini hiç zannetmiyorum
-
Sen ne anlarsın troll,yıkık 100 netten 30 nete düştüm yorumları gelir şimdi.
-
Bu arkadaşlar için cevabımı şimdiden vereyim ben de bahsettiğim yığılmanın olacağı aralıkta hem de düşük obpye sahip biriyim yani en kötü etkileneceklerden ama gördüğüm kadarıyla gerçekler bu şekilde. Forumda bahsettiğim aralıklarda olup çok fazla iyimser olan arkadaşlar gördüm bundan dolayı düşüncelerimi yazmak istedim çünkü geçen seneki sınava da girmiş biri olarak sonuç ekranında beklediğinizden çok daha kötü bi sonuç geldiğinde yaşayacağınız yıkılmayı çok iyi biliyorum
Sen ne anlarsın troll
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şakasına yazdığını biliyorum dostum ama bu sene forumda gördüğüm en iyimser adamsın umarım sonuçlar geldiğinde fazla üzülmezsin
2019dan kötü gelme ihtimali yok bence.ayrıca analiz yaptım demeniz güven vermedi.analiz yaptım ve tuttu deseydiniz inanabilirdim.
-
Giren sayısı her sene artıyor, giren sayısı 4 milyon da olur, 5 milyon da. Herkes üniversite okuyacak diye bir durum yok ama herkes üniversite okumak istiyor.
Yapılacak şey belli aslında, ygs-lys geri getirilmeli, soru sayısı lys miktarı olacak şekilde arttırılmalı, 4 yıllıkların kontenjanları %65 oranında azaltılıp, o kontenjan miktarı 2 yıllıklara verilmeli, o iki yıllıklar da fabrika açılıp istihdam edilmeli, Çin gibi sanayi ülkesi rahatlıkla oluruz bunlar yapılırsa.
-
Hocam zaten kesinlikle benim dediklerim olacak diye bi iddaam yok sadece gördüklerimi ve kendi düşüncemi yazmak istedim
onu bunu bilmem ben q tvciyim kardeşim
-
Çok doğru söylüyorsunuz hocam mesela 300k yapan biri gidip 4 senelik mühendislik okuyacağına 2 senelik kaliteli eğitim veren bi yerde okusa hem ülkeye hem kendine daha çok yararı olur. Ama bunlar şu anda gerçekleşmesi çok zor ihtimaller. Ama en gerçekleşebilecek olan dediğiniz gibi ygs lys tarzı bi sisteme dönülüp soru sayılarının arttırılması
Ne oldu hocam tam olarak ??
Ben mantıklı buldum yazdıklarınızı geçen seneden cidden çok iyimser olanlar var keşke onların dediği olsa da biz yanılsak 12k tyt 60.5 ayt ye ben 25k falan bekliyorum ama insanlar çok iyimser
Ne sorsan çözecek bi kesim var bu kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Giren sayısı her sene artıyor, giren sayısı 4 milyon da olur, 5 milyon da. Herkes üniversite okuyacak diye bir durum yok ama herkes üniversite okumak istiyor. Yapılacak şey belli aslında, ygs-lys geri getirilmeli, soru sayısı lys miktarı olacak şekilde arttırılmalı, 4 yıllıkların kontenjanları %65 oranında azaltılıp, o kontenjan miktarı 2 yıllıklara verilmeli, o iki yıllıklar da fabrika açılıp istihdam edilmeli, Çin gibi sanayi ülkesi rahatlıkla oluruz bunlar yapılırsa. |
Sen ne anlarsın troll,yıkık 100 netten 30 nete düştüm yorumları gelir şimdi. |
2019dan kötü gelme ihtimali yok bence.ayrıca analiz yaptım demeniz güven vermedi.analiz yaptım ve tuttu deseydiniz inanabilirdim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X