|
s95c Hdr'de parlaklık artışı gözlemledim. |
|

|
s95c Hdr'de parlaklık artışı gözlemledim. |
|
yeni versiyonla beraber woled 90d'de parlaklık fazla gibi geldi. normalde parlaklık çok problem değil benim için ama alt yazılar bu sefer gözü çok rahatsız ediyor. parlaklığı mecbur 50'den 40'a düşürdüm biraz daha iyi oldu |
| _____________________________ |
|
Bende 2032 üzerini görmüyor sizin ülke neresi seçili hocam |
|
6500 da netlik ve hareket iyileştirmesi olduğunu yazmış kullanıcılar benim tv 2032 den sonrasını görmüyor sitedede yok dosya sizin ülkeler neresi seçili yada smartthing kullanıcı girişi yapmadım onla alakalımı acaba olmayan işler olmaya başladı tv de :) |
|
Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
|
|
6500 sizede gelmedi sanırım? resimde iyileştirmeler olduğunu yazmışlar denemek için sürümü uğraşıyorum ama gelmiyor güncelleme sitedede yok bakalım nasıl çözülecek... |
|
|
Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
|
|
bendekide 55inch enteresan gerçekten 6500 için bildirim gelmedi dimi |
|
Bir ara Almanyadaydı, sıfırladım Türkiyede bıraktım. Smartthing kullanıcı girişi ile ilgisi yok, yine güncelleme geldiğinde bildirir yapar. Farklı versiyonlara takılma güncellemeler bittikten sonra 2202 oluyor. İlkinde 2032'den 6500 güncelledi, arkadan bir güncelleme bildirimi daha geldi bastım güncelledi. Güncelleme versiyonuna tekrar baktım 2202 olmuş. Henüz güncelleme gelmediyse anakart revizyon sırasına göre gönderiyor olabilir Not: "hareket iyileştirmesi" Bu bilgi doğru. Hızlı hareketlerde eskisine göre oldukça iyileştirme yapılmış Alien dizisinde tecrübe ettim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Kasım 2025; 0:44:14 > |
|
resim ile ilgili artılar 6500 de gelmiş sadece hareket değil keskinlik netlikte artmış bazı parlaklık değerlerinde bir tık düşüş olmuş ama genel olarak daha iyi sanırım eski halinden şuan dediğinden anladığım kadarıyla son sürüm herkeste 2202 araya 6500 attı diyorsun o biraz enteresan oldu ilk defa denk geldim |
|
|
Fotoğrafta gördün gelen ilk versiyon 6500. Bu ana güncellemeydi sanırım. İlk güncelleme bittikten sonra ikinci güncelleme bildirimi çıktı dedim ne oluyor Onuda yaptım. ikinci güncelleme sonrası 2202 oldu tahminimce. Aien earth son bölümünü izlememiştim onu izlemek için açtım ve bazı hareketli sahnelerde olan atlamaları biliyorum, o atlamalar yok stabildi. Tabi çok hızlı harekterde ister istemez atlamalar oluyor. O kadar hızlı hareketlerde stabil tutan bir Tv varmı bilmiyorum. Demekki bu işin modelle alakası yokmuş. Yazılım ne kadar başarılı olursa o kadar başarılı bir deneyim yaşatıyor Not: Netlikte gözüme çarpan belirgin bir değişiklik gözlemlemedim. |
|
|
CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 19 Kasım 2025; 18:18:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|