Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
239
Favori
512.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
Giriş

fat32 şeklinde biçimlendirin, sonra zip içindeki dosyaları direk en üst klasöre kopyalayın

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

fat32 şeklinde biçimlendirin, sonra zip içindeki dosyaları direk en üst klasöre kopyalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 22 Kasım 2025; 20:14:16 >

• QN90C kullanıyorum arkadaşlar tv'nin kendi uydu alıcısından kullanıyorum bu sıralar yayınlarım gelmemeye başladı lnb ve kabloları değiştirdim yeni sıfır böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Birde bu modelin son versiyon güncellemesi nedir.Game on menüsünde ps5 açtığımda oyun seçerken fps yada spor moduna seçtiğimde seçilen fps yada spor modu default oluyor çözümü nedir bilen varmı.

merkezi sistem ise yöneticiniz ile görüşün ayar yaptırsınlar çanak antene ya da merkezi sisteme. müstakilse inverto black alın, düzgün bir ayar çekip öyle çözüm üretin. samsungların tuner i çok kötü maalesef. sinyal yükselticilere hiç bulaşmayın, geçici çözüm sunuyorlar.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.