Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.718
Cevap
229
Favori
473.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerel kanal dizileri anlamında yazmıştım ;)

• Uzun süredir mikrofiber bez konusu döndü. Bende bir bez tavsiye edeyim
    amazon
    Solingen Plus Mikrofiber Bez Mikrofiber Temizlik bezleri Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Ev Mutfak Araba Motosiklet Pencereler 40x60 cm
    https://www.amazon.com.tr/Solingen-Sihirli-Bez/dp/B097K2LF62

S95f de denendi. Kurumuş su lekeleri için. Ayrıca monitörümde dell (qd-oled) onda baya denendi. Bez kocaman bir kısmını ıslatın (elinizi ıslatıp üzerine sürün komple çeşmeye tutmayın) onunla lekeyi silin sonra mutlaka kuru kısmınla silin. Kesinlikle dairesel silmeyin yatay olarak baştan sona gidip sonra aşağı devam edin. Çok ağır lekeler varsa (yağ-meyve suyu) bulaşık makinesi parlatıcısı biraz sürün (bir iki damla) yine suyla seyreltip öyle sürün öyle temizleyin. Monitörde defalarca denendi.
    Not: Gelen fabrika servis personeli ekranı izopropil alkol veya suyla silersen kaplamayı bitirirsin dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Bütçen kısıtlıysa mini led,

Uzun kullanım istiyorsan mini led,

Yanma istemiyorsan mini led,

Seyrederken TV ısınmasın istiyorsan mini led,

her oled bir gün yanmayı ve ölü pikselleri tadacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

Bütçen kısıtlıysa mini led,

Uzun kullanım istiyorsan mini led,

Yanma istemiyorsan mini led,

Seyrederken TV ısınmasın istiyorsan mini led,

her oled bir gün yanmayı ve ölü pikselleri tadacaktır...

Yazdığın arkadaşımız da miniledden olede geçti. Ben de bir fantazi yapıp oledden mini lede sonra tekrar olede geçtim. Üstelik ikimizin de kullandığı marka tcl di 😁
    Biz de bir sorun var sanırım. Yine de sen bilirsin hocam. 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Olabilir.

Ayrıca beyaz yerine kremsi veya pembemsi renk istiyorsan da oled...

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız bizde mesela krem bittiği zaman televizyondan tedarik ediyoruz hocam 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Evet haklısınız bizde mesela krem bittiği zaman televizyondan tedarik ediyoruz hocam 😁

kremsi demiştim ama, bununla cilt kremi nasıl bağdaşır, anlamadım... ipeksi desem hadi neyse..

İster inanın, ister inanmayın oled'den mini lede geçip daha memnun olanlar da var... hem de az buz değil...

Bu da burada dursun ayrıca..

https://www.avsforum.com/threads/do-you-have-the-pink-tint-line-on-white-issue-on-your-oled-panel-to-some-degree-see-comments-for-more-info.3262236

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 16 Ağustos 2025; 2:3:53 >

Evet hocam az buz değil geçen bende gördüm. Dernek kurmuşlar oledden minilede geçenler diye. Sayıları da hiç az değildi hükumet devirir valla.

• samsung q990c soundbar ve lg c2 65 inch oled tv kullanıyorum

yeni aldığım tv sehpasına sığmıyor ne yazıkki.

hem önden tv nin en alt 2 cm kısmını engelliyor soundbarın yüksekliği. hem de sehpaya sığması için tv ayağının 3 cm kadar dışarıda kalması gerekiyor arkadan. devrilme tehlikesi tabi bu.

acaba eğer samsung s95 f alırsam onun tv ayağı böyle soruna yol açar mı? lg nin tv ayağı yukarıdan aşağı doğru eğimli olduğu için tv ye yaklaştıramıyorsunuz.

belki samsung kendi soundbarının yüksekliğini düşünerek tv yi daha yükseğe konumlandırmıştır.

tv nin son hali şu alt fotoğraftaki şekilde bir çözüm buldum. alt rafa koydum soundbarı ama böyle olunca da dolby atmos özelliği çalışmayacak tabi

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Ben 65s90d ile q990d kullanmıştım böyle. Fotolar aşağıda belki fikir verir.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim cevabınız için

soundbar eğer tv ayağının üstüne oturmuyorsa benim için yine çözüm olmayacak gibi.

sehpa derinliği 40 cm . ama arkada ve önde ortada 3 er cm toplam 6 cm içeri giren metal ayaklar var. :( bütün işi bozan o zaten.

orta direkleri yükseltmeselermiş sorun kalmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 16 Ağustos 2025; 13:34:42 >

hiç karanlık bir ortamda led tv ile oledi yanyana izledinmi? yada hdr bir içerikte vurgu olan nesnenin yanında 0 çiçeklenme ile nasıl 1000 nitlere çıktığını gördünmü? yada korku filmi izlerken zifiri karanlık bir ortamda sadece çakmak ateşinin nasıl gözüktüğünü deneyimledinmi? yada oled ile led tv arasında tekdüzelik farkından haberin varmı? bunun spor içeriklerine oyunlara dse olmadan nasıl etki ettiğini gördünmü? daha birçok şey sayarım sana ama senin niyetin anlamak öğrenmek vs değil...oledle en iyi led tv yide karşılaştırsan film konusunda ledin yüzüne bakmaz kimse daha önce ya hiç oledle ledi karanlık bir ortamda görmedin yada bu konularda gram bilgi sahibi değilsin...

kısıtlı bütçeye dandik bayıldığın markanın miniled modeli yerine grundig oled...

uzun kullanım istiyorsan dandik yurtdışında neredeyse yarı parasına satılan dandik markanın led modeli yerine grundig oled...

kirli ekran bulutlanma çiçeklenme vs istemiyorsan yine oled..

seyrederken tv ısınmasın isteyende evine klima alsın tv nin soğuk sıcak olmasının izleyiciye herhangi bir etkisi yok problem oluncada zaten garanti var öyle senin dandik markanın dandik garantisi gibide değil ha kendi servisleri var bir sıkıntı olunca telefona bakıyorlar değişimden üst model bile veriyorlar kullanıcıya daha bu sene çıkmış tv ye parça yok demiyorlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Ağustos 2025; 15:37:19 >

• RNNN kullanıcısına yanıt

Siz televizyon aldınız mı ? Yakın zamana kadar tv'niz yoktu diye hatırlıyorum.

Gönderdiğiniz fotolar 2 yıllık, onun üstüne defalarca yazılım geliştirmesi yapıldı. Biraz kendinizi güncelleyin.

11 sene plazma kullandıktan sonra oled almamış olsam da yeterince seyrettim, merak etmeyin.

Ve lütfen benim yazılarıma senli benli cevap vermeyin, o kadar samimi değiliz.

Hatta daha iyisini yapıp bloklayayım sizi, ne uğraşıyorum....

• :)) ne insanlar var daha çeşit görmem diyorsun ama yine çıkıyor karşına...

• 11 yıl bir odada plazma kullandım 11 yıl 55xf9005 kullandım şuan 3 aydır samsung oled kullanıyorum parlak olarak hala bana göre emaktar sony 55xf9005 şuan ki oled daha iyi

tabi bu kişesel keyiftir bazılarına parlak tv ler tat verir bazı kişilere karanlık ortamda tv seyretmek buda oled tvde var

tercih meselesi

miniled ne kadar gelişsede illaki çiçeklenme olacaktır ne zaman bir pikselinin aydıtlaması düzeyinde küçülür ozaman sorunsuz olur

kişisel zevkler ayrıdır bana güzel gelen size uymayabilir

saygılarımla herkese mutlu olduğu tv de keyifli seyirler dilerim

Samsung tv ile samsung soundbar birbirleriyle uyumlu üretilmiştir. Samsung tvnin ayağı sehpa görevi görür ve üzerine soundbar'ı koyduğunda ekranı engellemez. Hatta soundbar kutusundan çıkan aksesuar poşetinin içinde 4 tane 2cm boyutlarında kaydırmaz bant var. Soundbar'ın altında yuvaları var oraya yapıştırırsın tv ayağının üzerinden kaymasını önler.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161889962

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam eğer tv'yi duvara asmak istemiyorsanız Soundbar ile uyumlu bir LG veya 3th party ayak almayı düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tv için uygulama arayışındayım lakin bu uygulama ücretli o sorun değilde, peki ben üyelik alsam sadece tek tvdemi kullanabilirim yoksa diğer cihazlardada aktif edebilirmiyim? Mesela telefon için apk tv için ayrı diğer odadaki tv içinde ayrı olarak kurma şansım varmı aynı üyelikten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

samsung oled tv ile beraber samsung q990 serisi soundbarı kullanan bir arkadaş varsa ve tv yi ayak standı ile kullanıyorsa bir sorum olacak?

ben ne yazıkki 40 cm derinliği olan sehpaya sığdıramadım oled 65 inch tv ile samsung q990 ı. biraz tv ayağının şeklinden de kaynaklanıyor.

eğer gider bir 65 inch samsung s95 f alırsam .tv ayağıyla kullanırsam . onun tv ayağı düz gibi. soundbar tv ayağının üstüne koyarak kullanılabilir mi? yoksa onu da sığdıramam mı?

anlaşılması için 2 fotoğraf ekliyorum

Bende soundbar vs yok ama 65S95F var. Onun ayağı düz komple. Bence sığar. Tabi soundbar kullananların yorumu dikkate alınmalı. YTD :)

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.