Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dragonfb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.736
Cevap
229
Favori
474.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tv ye sabit ip atayın, modem arayüzünden de isterseniz cloud dns vs ayarlayın. Tv yi de güncellemeyi unutmayın.
    5ghz ve 2.4 ghz wifi noktalarının isimleri değişiktir diye tahmin ediyorum, aynı olunca( akıllı bağlantı modu, cihaz ihtiyacına göre kanal değişimi yapması modemin) benzer problemler oluyormuş bir çok samsung modelinde. Bunların hiç biri çözmezse sorunu ya router ı değiştireceksiniz ya tv yi ya da kablo ile kullanacaksınız maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Soundbar ile ilgili sorum olacak. Halihazırda 65 inch S95F TV var bende. Aslında sesi gayet yeterli ama tabi TV ile duyamayacağımız o frekans aralıklarını duymak istemiyor değilim, onu da tecrübe etmek fena olmazdı. Soundbar olarak Q serisi var aklımda. Apartman dairesinde yaşıyorum. TV sesini zaman zaman 40'a set ediyorum. Q serisinde alabileceğim Q800D/F ve Q600D/F var. Tabi ki Q800 serisi daha iyi olsa gerek. Ama hani aralarındaki 8000 lira fiyat farkı sağlayacağı deneyim ve ses detayı farkını karşılar mı? Ona değer mi?

Bir de Q800D ile Q800F fiyatları hemen hemen aynı. Kullananlar ve karşılaştıranlar varsa hangisi daha iyi acaba?

Yorumlarınız için teşekkürler

• ilfarkom İ kullanıcısına yanıt

Q800 alim hocam yeterli olacaktir hatta fazlasiyla diyeyim..Q800b var bende, q serileri aralarinda cok fark yok...Hangisini alirsaniz memnun kalirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Q800f alın. Bass daha tok ve anabar dan gelen ses daha iyi. Şu anda Samsung fiyatı biraz yükseltmiş. Fakat 19999 tl bandına geldiğinde kuponunuzda varsa 16000 tl güzel fiyat oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt
    En uygunu şu an 18000 tl civarı (amazon)

• Samsung tan kodunuz varsa bence biraz bekleyin geçen hafta 16000 e geliyordu Samsung shopta kod ile. Hafta sonu 22999 a yükselttiler. Samsung büyük ihtimal tekrar düşürecektir. Hep böyle yapıyor. Bende q990f kovalıyorum.

Uygulamaya girdim şimdi. An itibarıyla fiyatı 23 bin ve bende maalesef kupon kodu yok. Kupon kodu neye göre “dağıtılıyor”?

• Büyük ihtimal vardır tv niz yeni. Tv den Samsung promotion uygulamasına girin. Orada göreceksiniz soundbarlarda %20 indirim kodu. D serisinde geçerli yazıyor fakat f serisindede geçerli.

TV’den baktım, kod var ve Q800F’te çalışıyor. Fiyatı düşünce tekrar bi denerim. Bilgilendirme için teşekkürler

Rica ederim ne demek.

Kendime cevap vereyim. Neredeyse 2 ay olacak hala savunması istendi kısmında kaldı. Savunma falan yaptıkları-yapacakları yok. Dayanamadım, THH'yi aradım. Telefondaki hanımefendi sağolsun adını soyadımı aldı ve 10 saniye içerisinde olaya bilirkişi atadı. Dürtmesem daha sıra gelmeyecekti demek ki...

• TMRT kullanıcısına yanıt
    O iş öyle hızlandırılıyor muymuş ya?

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Benim yeni gelen 65s90f de yine aynı sorun var. (Panelde nokta şeklinde izler)Bakalım bugün servis gelecek 15 günlük tv. Sıkıldım artık Samsung tv lerden. Bir daha pek tercih etmem herhalde.

• Ne belalı ürünmüş S90f ler, iade mi etsem hazır yoldayken, miniled de hiç böyle sorunlar yaşamadık. c5 i de woled ısınıyor, yerli üretim deyip eledik, yoksa malzeme kalitesi bakımından s95 ayarında nerdeyse.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

merhaba bendeki oled eski sony 55xf9005 kadar ısınmıyor gerçi ben hep canlı modda dinamik modda izliyorum ısınması normal

oled tvler nasıl ısındığını anlarız

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.