Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.530
Cevap
227
Favori
464.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu televizyonu alıp da kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Digitürk veya başka kaynaklardan spor yayınları izlerken stutter denen görüntüde hafif de olsa takılma sorunu yaşayan var mı? Cihazı almayı düşünüyorum lakin bu konuda kaygılarım var. Motion ayarlarının değiştirilmesi kapatılması ile sorunun giderildiğini yazan da var. Firmware güncellemesi ile de bu sorunun kalmadığını yazan var. İlk elden tecrübeleri öğrenmek istedim?

• Geçen yıllarda ips bozması tv leri quantum diye fahiş fiyatlara dayatan samsungu az yerden yere vurmamıştım ama şimdi oled tv sini çok rekabetçi fiyatla sunuyor içten tebrik ediyorum sezarın hakkı sezara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTINGS.com'un yaptığı test sonuçlarına ve değerlendirmelerine aşağıdaki link'den bakabilirsiniz.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)rtıngs.com
    The 5 Best 65-Inch 4k TVs - Fall 2022: Reviews
    https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch#conclusion

"All Reviews" başlığı altında güzel bir tablo var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Eylül 2022; 18:25:57 >

• Dün geceki 34.653 TL fiyattan satışta yine şu anda, düşünen varsa kaçırmasın.

@Emrah0808 , @sntt

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

• Exheo kullanıcısına yanıt
    kahkaha attim hocam:))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baylar selam,

QN95 ve s95B bu model tv ile arada gitgel yapıyorum. Sizce hangisini almalıyım. Qn95 teki hoparlör ve tasarım konusunda fazlasıyla cezbediyor

• Corey08 kullanıcısına yanıt
    oled her zaman daha iyidir.

• Samsung Burn in konusuna garanti veriyormu peki bilginiz varmı?

hocam lcd alinca isik sizmasina,dirty screen,vertical banding,altyazi parlamasina yada benzeri sorunlara garanti verilecekmi ki?

hocam qn95 al keyfine bak. en basitinden bugun sabahtan aksama kadar ayni kanal acik kaldi zerre korkum yok. bunu oled tv de yapamazsin. oledler harika tvler ancak birazcik siyah ve kontrast gorecem diye 30k parayi verip tvnin kolesi olmak, narin davranmak aman efenim logo yapisacak mi tasasiyla yaşamak bana çok sacma geliyo. teknoloji insan hayatini kolaylastirmak guzellestirmek icin vardir tedirgin etmek icin degil. tabi lcd tvlerin de kendine gore sorunlari var ama yanma olayi problem konusunda oledleri rakipsiz yapiyor

• Arkadaşlar,
    55Q80B yi dün aldım bugün TV geldi servisde gelip kurdu fakat panel kırık çıktı ve değişim formu doldurup gitti servis. Kutuyu TV yi heryerine baktılar ezik darbe vb varmı diye, hiçbişey yok TV arızalı dedi. 1 hafta içinde bana geri dönecekmiş samsung müşteri hizmetleri, tamir iade yada değişim seçeneklerim oluyormuş, bende değişim talep edeceğim.
    Servis e duvara asarsak askı bedeli ne dedim 500 TL istedi, buda bana fazla geldi. Sizlerin kullandığı ve önerdiğiniz askı aparatını yazarsanız sevinirim. Samsung servisin verdiği askı aparatı markası ne acaba bilen varmıdır?

• korcin K kullanıcısına yanıt

Cidden fiyat bedava.55 inç e baktım 27.233,15 TL e geliyor.Bu fiyata düşünen kaçırmasın.

• taksitlerimden ötürü kredi kartı limiti yetmedi 65 için limit artışıda kabul edilmedi.

• Tükendi

• Vay be. Vatandan aldığım fiyattan 2k aşağıda. Biz bu fiyat farkını talep edebilir miyiz arkadaşlar, Media ile olan aradaki farkı. Tv henüz kurulmadı?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

Almış olduğunuz yer mediamarkt olsaydı o zaman 1 ay içinde talep şansınız vardı hocam

Bende Samsung 65ks9500 var şuan Sepet ekledim 65S95 ama satış için ilerledim Stok bitti :)

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler. O zaman aynı mantıkla Vatan düşük fiyata satarsa oradan talep edebiliriz öyle mi?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Yaparsınız hocam takip edin ben bunu Mediamarkt te zamanında 65AG9 oled tv 29 bin tl den alan biriyle karşılaştım 2 ay sonra gelmiş mediamarkt te 27 bin düşmüş gördü orda bende ordaydım sordu çalışana adam 1 ay içinde olsaydı verirdik dedi geri ödemesini

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Takipteyim. Muhtemelen onlar da fiyat kıracaktır.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.