Aynen üstat bekleyip görelim aceleye gerek yoktur.kullandığımız TV'lerin turşusumu çıktı. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (247. sayfa)

-
-
Rtings testlerinde Samsung QD-OLED'lerde refresh cycle'da sorunlar olduğu yazıyordu ama sanırım yeni firmware ile düzeldi. Panel refresh için Sony sitesinde QD-OLED'lerde kırmızı kırmızı yılda1 kere yapılması uyarısı var:
WARNING! Don't perform Panel refresh more than once a year as it may affect the panel's useable life.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 30 Aralık 2023; 16:11:19 > -
Sadece ilk aldığınızda kendiniz bir kez yapın hocam. Geri kalanını TV'ler kendileri yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benimde 15 aralikta olumlu sonuclandi mesjai geldi ama kargoya verilmistir mesaji gelmedi sizde durum nedir
-
-
Ben gidip direkt yüz havlusu ile sildim oldukça işe yaradı
Kaça aldınız hocam.
Ben de bir yakınım için 77 S90c bakmaya başladım. Aldığınız fiyatı referans alayım.
Bir de 77 inch olanlarda 1. nesil denk gelme riski olabilir mi ne dersiniz?
ALırken neye dikkat etmemi önerirsiniz?
-
77S90C kesin ikinci nesil panelle geliyormuş çünkü geçen seneki modeller S95B 77 olarak üretilmemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birinci nesil QD OLED panellerde 77" boyutu üretilmedi diye hatırlıyorum.
Geçen sene ki ilk Oled'lerde 77" sanırım yoktu. Bazı pazarlarda Lg W-OLED panel olarak satıldı ama Türkiye'ye hiç gelmedi diye biliyorum.
Samsung'un tüm Qled ve Oled televizyonlarını hiçbir solüsyonla temizlememek gerekiyor.
Malum yansıma önleyici mor renk bir katman var ve sıvıyla temas ettiğinde gökkuşağı efekti oluyor maalesef.
Yumuşak bir mikrofiber bez ve leke olan yerleri hohlamayla ayda bir kez ekran soğukken silinebilir.
Benim şansıma hem kredi kartında, hem de Vatan Bilgisayar'da kampanya vardı. Dolayısıyla sizi oldukça yanıltır hocam. Ancak ilk nesilden beri OLED kullanan biri olarak rahatlıkla düşünmeden gidip alın diyebilirim size. 77” lerde ilk nesil çıkma ihtimali de yok.
Anapeak goremedim bi turlu tam olarak nerede
-
Bu sayfayi bulamiyorum
Bu sayfa servis menüsünde hocam. Herhangi bir ekrandayken Mute-1-1-9-OK tuşlayın açılacaktır. Bunun için Samsung Remote uygulamasını da kullanabilirsiniz.
-
S95C 65” olanlarda ilk nesil ikinci nesil önemli midir ya da böyle bir durum var mıdır?
Bu durum sadece 90 serisi için geçerli.
-
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki yeni nesil TV'lerimiz 4K, 144hz, full chroma (4:4:4), 10 bit görüntü çıkışını, Atmos ses desteği ile beraber verebiliyor. Ancak maalesef bu şekilde HDMI kabloların da sınırlarını zorlamış oluyoruz. Bu da ekranın gidip gelmesi veya seste kopmalar olması gibi sorunlara neden olabiliyor. Bu durumda da kesin tek çözüm fiber kablolar.
Araştırdığımda yurtdışından bu kabloları temin etmenin çok masraflı olduğunu gördüm. Bu nedenle daha öncesinde kablolarını kullandığım ve bir çok forumdaşımıza da canı gönülden tavsiye ettiğim Paugge firması ile görüştüğümde, bizler gibi kullanıcılar için yeni nesil fiber kablolarını tüketicilere sunduklarını öğrendim. Kendilerinden temin edeceğim fiber kablolar ile bir süre, bir kaç deneme gerçekleştireceğim. Akabininde kendi deneyimlerimi de sizlerle paylaşıyor olacağım.
-
Bende paugge ultra sertifikalı kabloları kullanıyorum. Gerçekten bu işte bir numara olduklarını söyleyebilirim. Bakalım fiber kabloları da vaat ettikleri hızlara ulaşabiliyor mu merakla bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X