Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.488
Cevap
224
Favori
463.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ; 65s90c ve 65s95c arasındaki farkları özellikle panel olarak bilen biri söyleyebilir mi? Rtings baksak s95 almaya hiç gerek yok connect harici fark yok diyor. Forumda konuyu irdeledim ama yüzeysel s95c al diyorlar ama tatmin edici bilgi yok. Detay bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

Bir kaç gün vakit buldukça prime video'nun içeriklerini de izlemeye çalışacağım bakalım denk gelecek mi gelirse yine yazarım.

• okimos kullanıcısına yanıt

S90C'de geçen sene S95B'de olan birinci nesil panel, S95C'de bu sene üretilen ikinci nesil panel var. İkinci nesil panellerin parlaklık ve görüntü olarak daha iyi olduğu söyleniyor.

• S90C ve S95B ikiside 2. nesil QD oled panel var , sadece S90C kasa ve bir kaç özellik dışında S95B den farkı yok diye biliyorum

One connect box, az biraz parlaklık ve hoparlör farkı var. Parlaklık farkı çok önemli değil. Zaten ful parlaklıkta da kullanmıyor kimse. Hoparlör ne kadar etkiler bilmiyorum. Bende q990b soundbar olduğu için s90c aldım. Soundbarım olmasa bile s90c alırdım yine muhtemelen.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede soundbar Q990C var Q-Symphony kullandınız mı acaba nasıl fark.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum. Diyaloglar biraz daha iyi hale geliyor aktif edince. Onun dışında bariz bir fark hissedemedim diğer seslerde.

Daha önce de konuşulmuştu. RNNN üstad daha iyi bilir. Yalnız fiyat segmentinde S95C'nin muadili G3 olmasına rağmen, maalesef 55S95C ülkemize gelmediği için 55S90C ile 55G3'ün fiyatı aynı neredeyse.

• 65s95c yola çıkmış
    65s95b kullanmış biri olarak kullanıcı bakımından aralarındaki farkı buradan paylaşırım merak edenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)HDR-Xyoutube
    #oled #dolbyvision #hdr10plus #hdrconversion #sdrtohdr #artificialintelligence #depth #davinciresolve YouTube HDR10+ and Dolby Digital Plus 2.0 Enabled Dolby Vision Version 5.1 - CM 4.0 HDR10+ Profile B Get our new Tutorials and 3DLUTs to begin grading into HDR! New in November: Dolby Vision Authoring Tutorials and Tools Pack Use CODE: teknocolorgrading for this week purchase discount: https://tekno3d.com/shop/ Join our Internal Colorists Community and experience all our private content today! https://tekno3d.com/vip-membership/ Download our trailers in Dolby Vision and HDR10+: https://trailers.tekno3d.com *Version 1.0.0 - PQ HDR Dolby Vision Profile 8 & HDR10+ Profile B* *Grading Information* FINAL Dolby Vision CM 4.0 / HDR10+ Master. Source: SDR ProRes This is the *original film color* in wide color gamut Rec. 2020 and mastered in Dolby Vision Profile 8 and HDR10+ Profile B with analyzed dynamic scenes. *Playback in Dolby Vision & HDR10+* YouTube does not support Dolby Vision at the moment of this upload. Some Devices support HDR10+ in YouTube app. If HDR10+ is not supported, it will playback the normal HDR10 track instead. Please use our Trailers site to download this and coming Dolby Vision Profile 8 Clips. Don't forget to leave feedback. Use your less invasive HDR TV preset, disable contrast enhancements or black treatments. Like & Subscribe for more PQ HDR A.I. Enhanced Demos! *Color grading software:* DaVinci Resolve Studio 18. What's HDR-X? It's Enhanced HDR10 Content, like HDR10+ or Dolby Vision.
    https://www.youtube.com/watch?v=w0YbekQ3R0I&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 16 Ağustos 2023; 13:33:2 >

• RNNN kullanıcısına yanıt

Evet böyle bir olay var mesela Walking Dead serilerini izlediyseniz adamlar özellikle analog kamera ve farklı bir film türü kullanıyor o noise efektini vermek için.

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler deneyeyim baya güzel duruyor.

Benim için önemli olan panel, gerisi çok ta önemli değil. Eğer aynı panel kullanıyorlarsa 90c alırım, 90c eski nesile 9yc için kacağım ama net bilgi öğrenmem gerekiyor bunu nereden öğrenebilirim.

Arasında 8 bin tl fark var ben olsam 1 ay daha fazla öderim S95C alırım hocam aradaki fark ne olursa olsun :) fiyat olarak demiyorum kalite olarak.

Bende aynı görüşteyim kardeşim . Ama dediğim gibi panel aynı ise diğer özellikler teferruat . Samsung bile panelle ilgili açıklama yapmamış 🤔 bir süredi daha bekleyeceğim aylül gelmeden almam lazım diye düşünüyorum zira kur daha sa yukarıları zorlayacak .. normalde haziran temmuz u bekler yeni panel çınınca alırdım ama şartlar değişti ne kadar erken alırsak o kadar iyi olacak . Vatanda s95c 88 e geliyor daha uyguna bulabilirmiyiz acaba?

Vatan indirim yaptı 65S95C 83.639,15 TL

Ben yanlış görmüşüm haklısın , peşin fiyatına 10 taksit gibi birşey varmı ? Ya da bu fiyat düşermi daha .

Benim şahsi düşüncem kimse sıralı 88 bin verip 65 ekran oled almaz alsa bile alınan rakam Samsung sevindirmez bu piyasada,
    Son zam dan önce 65S95C 62 bine satıldı.

Bir gece %20 yapar vatan 77 80 arasında 95C olur gibi

Hadi inşallah, ben takip edeceğim, başka biryerde indirim olursa bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

Hocam mağaza güvenilir mi bilmem ama şunu da bilginiz olsun diye atayım dedim.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)en uygun süper market ürünleri burada | rubrax.com
    Samsung QE-65S95BATXTK 163 Cm 4K Uhd Smart Neural Quantum Dolby Atmos Dahili Uydulu Oled Tv
    https://www.rubrax.com/samsung-qe-65s95batxtk-163-cm-4k-uhd-smart-neural-quantum-dolby-atmos-dahili-uydulu-oled-tv

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.