Şimdi Ara

2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dünya nüfusunun 2,8 milyarı -yaklaşık yarısı- günlük 2 dolarlık yoksulluk sınırının altında yaşamaktadır. Bu nüfusun 1,2 milyarı ise (yaklaşık beşte biri), günlük 1 dolarlık sınırın altında yaşamlarını idame ettirmek zorundadır.


    Yazık şuraya gelip bu spor arabaya ucuz diyebilen, 25.000 dolar vermenin dünyada çok doğal ve ucuz olduğunu söyleyebilecek kadar kafasını kuma gömmüş zenginler var. Fakirlik zengin, fakir ülkeler ve şanslı gelişmiş zengin veya sömürgeci ülkeler gibi kavramlardan uzak ve dünya nüfusunun yarısından fazlasının 2 doların altında yaşadığından bir haber cebi bollar dadanmış. Kendini dev aynasında gören ve kendini Hans ve John sananlar kendinize gelin. Türkiye'deki kur farkı ve oynaklık ve kötüye gidiş başka bir şey kendini Alman, Amerikalı, Suudi Arabistanlı sanmak başka bir şey. Ya gerçeklerinizin farkında değilsiniz ya da şizofrensiniz. Bu ülke tarihinin belli dönemlerinde 2008 sonrası ABD'nin kriz sonrası bastığı dışarıdan gelen sıcak para ile yılda üç telefon değiştirildiği dönemleri gördü ama tarihinde hiç zengin gelir ve refah seviyesi olmadı. Bunun o bu parti ile değil ülkenin kendisi ve insanı ve sorunları ile alakası var. Çünkü malzeme bu.





  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Herif aqp yi savunmak için özel çaba harcıyor. Batmaktan zevk alıyor. Allah yardim eder nasıl olsa diye bekliyor.

    Kişi başı gelirde tüm çöp ülkelerin aqp sayesinde bu ülkeyi geçtiğinden haberi yok, cennete gideceğine inanıyor ve bu partiye oy vermeye devam ediyor.

    Aqp zamanında 3 telefon mu :D he ya aqp den önce telefon vardi :d olm bu ne kafa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt

    Pişt alo herif dediğin sensin galiba. AQP diye bir parti mi var doğru yaz. Birilerine laf çakacak isen bir partilin sıfatı yakıştırman işini mi kolaylaştırıyor mu bilmem de bahsettiğin ben isem o partiye değil başka partiye oy atıyorum. Ha sen öyle düşünüyor isen kendi partini söyle de millete gübre atarken kendinin de ne olduğu bilinsin.


    Öte yandan evet, 2008 yılı sonrası ABD'nin bastığı ve gelişmekte olan ülkelere da akan sıcak para ile milletin fazlasıyla müsrif ve her gördüğünü alan bir dönemi oldu, yılda iki telefon değiştirebilen tüketim toplumu olmanın gerektirdiği tüm aptallıkları yaptıkları bir dönem. Sen ortaokul cağında olduğun için hatırlamazsın sanırım veya hatırlamak istemezsin dedim ya gübre atmak ile meşgul olunca üç maymunu oynamak işine geliyor. Bunu övünmek için söylemiyorum ki, ülkenin kazandığı bir para değildi, korkma yani. O para da geldiği gibi gitti zaten. Tüketim toplumu ne bekliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Aralık 2021; 10:10:9 >




  • Ehonomi çoh eyi yiğenim, whatsaupda meşazlarla coşuyoeaeayhh biz. Gözlerime bakın :D



    2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldı
    2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldıBarış Ataytwitter
    “Fadıl Akgündüz vücut değiştirmiş gibi… https://t.co/AMfxfry7fi”
    https://twitter.com/barisatay/status/1473584159515885576
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Evet aqp diye parti var senin oy verdiğin parti. Ya aqp lisin ya mehape başka bir ihtimal yok, hic bir zekası normal kişi gelip bu ekonomiyi savunamaz. Senin normal olmadığın belli.

    Hala boş boş örnekler veriyor ab abd para basmış da zengin olmuş. Olm senin gibileri nerede ürettiler ortalığa salıyorlar. Biriniz de bi zeka göstergesi olsun.

    25k $ para değil tekrar ediyorum. Herkesin rahatlıkla alabildiği bir araba dünyada. Daha para birimlerini bilmeden halk arabasına lüks araba diyen tipe bak gelmiş ahkam kesiyor.

    Hayal dünyasındasin ben ortaokulmusum. Yaşım 40 oğlum benim herkesi kendin gibi velet sanma. Üye olduğum tarihe bak azıcık kafan basıyorsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dede misin amca mısın ona buna şu partili bu partili diye laf sokup sonra gelip buraya fakirlik edebiyatı yapma. Önce kendi partini söyle de millet bilsin kim olduğunu. Bu ülkede ne kadar zengin varsa gelip lüks araba haberlerinin altında ağlıyor. Benim altımda bisikletim var senin kadar ağlamıyorum. Oysa sen bakıyorum Passat'dan inip Civic'e binen lüks semt Ataşehirlerde gezinen kaymak tabakadansın bu nasıl iş? Ona buna oğlum diyorsan kim bilir hangi mafyatik ihaleler ile para kazanıyorsun mu demeli. Malum bu ülkede kimse namusu ile o kadar para kazanamaz diyen de bizzat senin kafandaki ağlayan zenginler.


    Her tür premium Alman arabasını tokatlayan, Trde satılan neredeyse tüm Alman arabalarını yiyen biri gelip de bisikleti olan birini zengin particilik ile suçlayıp fakiriz diye ağlamasın lütfen.



    2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldı




    2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldı




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hayal dünyasinda yaşıyorsun.

    1. Passat i sirketten bir yere gitmek için bir kereliğine aldim denedim.

    2. Civic zengin arabasi degildir, o senin ülkenin fakirliği. Bunu da son kuruşuna kadar hakederek aldim sabah 6:30 a kalkarak, karşındaki kim bilmeden boş boş konuşma.

    3. Ataşehir'de oturuyorum, babam memur emekli arsasi yok bir şeyi yok, kendi işi de yok. Zamanında ülkenin alım gücü vardi aldi, yemedi içmedi biriktirdi. Sen bilmezsin tabi şimdi yok diye. Utanmadan ihale alarak demişsin, insanlara iftara atma, bi de Müslüman geçiniyorsun.

    4. Ben isciyim bu seçimde de Türkiye İşçi Partisi'ne oy vereceğim. Noldu beklediğin gibi çıkmadım di mi? Bu söylediklerimde bir tane yalan varsa cehenneme gideyim inanmıyorsan da senin alla belani verecek kabul mü? Bir daha bilmediğin kişiler hakkında atıp tutma.

    İhale arıyorsan kendi partidaslarina bakacaksin. Mehapelisin diyince sesin çıkmadı. Senin gibi tipleri iyi bilirim, hayatya şükrederek yaşarsiniz, partidaslarinizin çocuklari hangi renk ferrari ile gezsem der. İhale almış baban diyene kadar kendi oy verdiklerine bak. Bisikletin varsa sadece bunu hükumetine sor seni neden bu hale getirdi diye. Simdi otur yerine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sleepingawake kullanıcısına yanıt

    Cahilin zengin ve züppesi de böyle oluyor tabii. Her bisiklet kullananı fakir ve Akapalıdır Mehapalıdır diye yaftalayıp hönkürür durur. Elindeki fiyakalı arabalarını bile çalıştmı aldım, çok ucuz bi kerem, ayrıca Ataşehirde rezidansım var ama çok ucuz çünkü ben memur emeklisiyim diye de akla hayale gelmeyen bir senaryo uydurur. Yani inansan gidip sadaka veresin tutar o derece çok yüzlülük. Böyle böyle zengin oluyor bu tipler. Bir de her şeye sen müslümansın yakışıyor mu diye üzerine atar. Sanki ateistlerin doğru ve dürüst olmaya hakkı yokmuş gibi. Ben senin Alman arabası kolleksiyonunu umursamıyorum, pahalı model Civic ve Passat arabalarını da umursamıyorum. Benim umursadığım fakirlik edebiyatı yapmaya niye benim değil de senin hakkının olduğu. Benden iyi yaşıyorsun ama ağlayan sensin nasıl oluyor bu iş?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Aralık 2021; 10:47:36 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Sen kafayı yemişsin, gerçekleri bile kabul edemiyorsun. Tehlikeli canlılari blokluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki amortisör değiştirip yeniledik mi demiş Mazda, neyse zaten çok butik satıcı gibi ayda 1 araç ya satıyor ya da satmıyordur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Bunun o bu su parti ile degil ulkenin kendisi ve insani ile ilgili sorunlari var cumlesine imzami atiyorum.Demek ki malzemeyi iyilestirmek gerekiyor.Iyi tespit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riggsmartin -- 13 Nisan 2022; 10:23:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.