Şimdi Ara

2022 Mazda MX-5, güncellenen süspansiyonuyla tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

    Ya senden ala cahil yok gelmiş burada "cahil beyanı" diyorsun. %0 kampanyalı faiz oranı kredilerini ödeyen düzgün vatandaşlar için kanada ve amerika'da sene sonunda ellerinde araç kalırsa sıkça uygulanıyor ve tabi ki peşinat isteniyor. Bu peşinat 20 bin dolarlık araç için 10 bin dolar oluyor genelde, ortalama bir Amerikalı çalışanın bir senede hiç zorlanmadan biriktireceği miktardır. Peşinatsız ev kredisi nerede var zaten? %2.5 faiz oranı ile 10 yıllık mortgageye giriyor millet gelmiş burada dandik dunduk Türk sitelerinden haber koyuyorsun. Boş boş yazıp durma artık, Amerika'yı bir tek google maps'de görmüşsün gelmişsin burada cahil cahil konuşup bir de beni cahil ilan ediyorsun.


    Sanmıyorum ya eğer ingilizcen varsa %0 APR ile bu ay alınabilecek hangi araçlar varmış:

    https://cars.usnews.com/cars-trucks/interest-free-car-deals


    Al burada senin tayfanın çok sevdiği bassat dahil hangi araçlar %0 faiz ile kaç aylık ödeme ile alınabiliyor altta güncel listesi var:

    https://www.findthebestcarprice.com/zero-percent-financing/#All_0_Finance_Deals_for_December_2021


    Bir daha da başkasına o yarım yamalak internetten gördüğün şeylerle "cahil" falan demeye çalışma. Böylece kendini çok bilgili sanan bir cahil olduğunu belki saklayabilirsin.

    İnsanlara akıl dağıtırken bağlantıdaki maddeleri kendiniz okudunuz mu? Çeviriyi google yaptırdım oturup senin için uğraşamam, sen benim için uğraşmadığın için. Sadece DH üyelerine hizmet.


    "%0 APR kredileri iyi bir anlaşma olsa da, dikkate alınması gereken bir nokta da var. Bayi sıfır APR kredi teklifiyle kapınıza geldiğinde, teklifin yalnızca sınırlı stoka sahip çok özel modeller ve paketler için geçerli olduğu için bunun daha çok bir yem ve geçiş olduğunu görebilirsiniz.


    Bayiler sıfır faizli taşıt kredileri sunabilir çünkü satıştan daha yüksek araba fiyatı gibi başka yollarla para kazanırlar veya Finans Ofisinde boşluk sigortası veya uzatılmış garantiler gibi eklentiler bulunur . Ve bazen, düşük APR'nin yalnızca belirli bir miktara kadar uygulanabilmesi, daha büyük bir ön ödeme yapmanızı veya sınırın üzerindeki herhangi bir şey için daha yüksek bir APR ödemenizi gerektirebilir.


    Çoğu durumda, düşük APR kredilerinin karşılanması zor olabilecek katı gereksinimleri vardır. Tipik olarak, mükemmel bir krediye sahip olmanız gerekir, ancak niteliklerin ne olduğunu bilmek için reklamı yapılan fırsatlara dikkatlice bakmalısınız.


    Kredi verenler, %0 finansmana hak kazanmak için minimum kredi puanının reklamını nadiren yaparlar. Ancak, genellikle en az 700 kredi puanına ihtiyacınız olacak ve 720'nin üzerinde bir puan size onaylanma şansını artıracaktır."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 17 Aralık 2021; 15:55:46 >




  • Hans kardeşime, Raul’e, Tom’a hayırlı olsun.
  • Sıfır olarak iyi ki ekim ayında almışım. Şu an olsa alamazdım açıkçası. Çok üzgünüm ülkenin bu durumuna.

  • 1.5lt atmosferik motoru spor bir araca koymaya insan utanır.en az 180bg'lik bir motor lazım buna

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hocam şaka mi yapıyorsun? Arabanin fiyati 25bin dolar, ortalama bi c suv fiyati. Iki koltuk görünce bugatti mi sandınız...

  • Amerika fiyatı bizde satılan standart donanım için 38-39 bin dolar, Porsche 911 kullanılmış olarak bu fiyatlara mevcut, dolayısıyla araba hiç bir ilke içim ucuz değil.

    Bu araba ingiliz roadster geleneğini yansıtır, amacı yanlamak, 0-100 kalkışı yapmak değildir, güzel virajlar almak, üstünü açıp tadını çıkartmak içindir. Bu arabayla 100 ile gittiğinizde zaten normal blr arabada 200 ile gidiyormuş hissi yaşanıyor. Araçların beygiri ağırlığına bölünerek performans hesaplanır. Dolayısıyla 1.5 motor 1000 kilo altında blr arabada gayet yeterli güç vermektedir ama atmosferik motorlu spor araba kullanmayı bilmiyorsanız olmaz.

    Artık öyle ya da böyle bu arabanın Türkiye’ye geleceğini sanmıyorum, zaten az sayıda araç getiriyor Mazda, artık getireceğini de sanmıyorum. Sarı sitede zaten bir kaç pert, blr kaç da uçuk fiyatlı dışında kalmadı. Yazık gerçekten
  • Avustralya'da 1.5 motorun sonu gelmiş olabilir fakat Türkiye'ye de yine 1.5 motorla getirirler bu otomobili. Ondan sonra 1000 KG'lık otomobille 1.6 MultiJet Fiat Egea'ya otobanda geçilme keyfi. Sadece Türkiye ve bir kaç saçma sapan Afrika ülkesinde satışa sunulan Honda Civic'i şu kanser 1.6 atmosferik motordan kurtardık sonunda LPG fiyatlarının artması sayesinde fakat şu MX-5 ve Toyota Corolla'nın kanser atmosferikleri tam gaz devam etmekte. Aynı güncelleme Fiat 124'e uygulansa MX-5'in yüzüne bakan olmaz fakat bu süspansiyon güncellemesini 124 almaz muhtemelen.

  • Hayalimdeki araç...

    Sanırim hep hayalim olarak kalacak.

  • TMRT kullanıcısına yanıt

    Beygir ve tork canavarı 2.5 turbo skyactiv motorları da var aslında ama TRde satar mı bilinmez. Honda S2000'e 800 bim veren ötvsini verip 1 milyona alır gerçi eğer gelirse.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Mx 5 piyasadaki en ucuz 2 kişilik araçlardandır. Ne lüksü ya.


    25.000 dolar yurtdışında.

  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

    Hocam 2.5 T motor bu 1000 kiloluk araca fazla gelecek ve çok dengesiz kılacaktır. Bu otomobilin motoru budur : Mazda / MX / MX-5 / 2.0 / 2020 MX-5 RF 2.0i SKY-G Power Sense Otomatik 184 Hp sahibinden.comda - 982040221


    Yürümeyen 1.5'i görmek istemiyor kimse artık yani. Ama bu vergilerle ülkemizdeki işi zor dediğiniz gibi.

  • TMRT kullanıcısına yanıt

    Amerika'da yaklaşık 1300 kiloluk awd mazda 3e otomatik şanzımanla birlikte koyuyorlar. Manuel mx5'te sıkıntı çıkaracağını sanmam, en kötü gücünü kısabilirler bir miktar.

  • TMRT kullanıcısına yanıt

    124 alamaz, 2020 itibariyle üretimi durduruldu zira.


    Atmosferik motor kötü bir şey gibi bahsediliyor ama bunun gibi go-cart hissiyatında bir arabada turbo lagsiz, şişmeden yüksek devirde kullanım için hiç de kötü değil. Arabanın red line 7500 devirde, performans istenirse devir çevrilir, problem değil.


    Yeni sistem KPC, viraj dönerken içerideki arka tekerleğe ufak bir fren yaptırarak aracın esnemesini azaltıyor. 0.3 G üzerinde çalışıyor. Ben şahsen pistte kullanmıyorsam balata ve disklerin ömrünü azaltacak böyle bir şeye gerek duymam.


    Zevk ve renk meselesi elbette.

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Senin yurt dışında Almanya ve ABD olduğu için sana ucuz tabii Hans. Gerçi Almanlar için de pahalı da sen tabii kraliyet ailesindensin.

  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt

    25 bin dolar ucuz ise markete giderken iki tane al da biri de villanın garajında dursun arada bir alışveriş arabası olarak kullanırsın.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye'de c suv 3008 kuga falan 50.000 dolar.

    Basbayağı normal bir araç bu. Yarı fiyatına satılıyor alım gücü çok daha iyi ülkelerde. Çok garip tripler içindesiniz. Son mesajım.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Alım gücü iyi olan ülkeler vardır kötü olan ülkeler vardır. Şu an doların geldiği anormal durumun umarım ki geçici olmasını dilerim ama kendini sürekli Alman veya Amerikalı sanan insanları kendi maaşlarını Hans veya John ile kıyaslaması gerçekten komik. Senin aldığın eğitim ve yetenekler Türkiyedeki standartlarda bir ülkede sana vereceği maaş bu kadar. Bu arabayı Hans alıyor ben niye alamıyorum diyorsanız Alman doğup mesleki eğitiminizi de Almanyada yapıp orada üretip orada maaş almanız gerekiyor. Tayvan veya Kamboçyada da doğabilirdiniz ama bu sizi Alman vatandaşının maaşını alma hakkı vermiyor ne yazık ki. Umarım bu kötü günleri kendimizi geliştirerek ve doğru yönetim modelleri geliştirerek aşarız.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hocam 25bin dolar büyük para, ucuz demedim. Demek istediğim spor araba fiyatı değil. C suvlar 20-25bin usd bandında d segmentler 30bini geçiyor. Gerçek spor arabalar 60-100bin arası.


    Spor araba fiyatı değil yani 25bin onu demek istedim.

    200 bin dolar da büyük para ama 200bin dolara uçak bulabiliyor olsak yine ucuz demektir. Veya 10 milyon tllik villaların olduğu bir sitede 2 milyona bir ev varsa ucuz olur. Illa alabiliyor olmam gerekmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 20 Aralık 2021; 0:26:37 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Aqpli olduğunu itiraf etmiş bu şahıs.

    Verdiği haber de 2005 yılından, bahsi geçenler de afrika ve fakir musluman ülkeleri. Gelip bunla avunuyor. Ülkede kişi başı geliri bu iktidarin nasıl yerlere batırdıgindan haberdar değil.


    Esas gitmiş bu arabaya lüks demiş. Corolla ne zamandır lüks araba? O kadar dünyadan kopuk yaşıyor ki 25.000$ in standart bir otomobil fiyatı olduğunu bilmiyor. O kadar kopuk ki tüm Avrupa'da ya da abd de bir cok öğrencinin bu arabanin eski kasasını rahatlıkla alabildiğinden haberi yok. Bunun gibiler bu forumda yazıyor ve oy kullanıyor en kötüsü ise bu.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    1- Otomobilden anlamıyorsun. ( Bu lüks değil giriş sınıfı bir spor otomobil. Gelmiş geçmiş dünyanın en çok satan cabriolet modeli)

    2- Para biriminden bir habersin ( 25 bin dolar sana çok geliyor olabilir. Bu senin kullandığın para biriminin sorunu)

    3- Küstahça ve cahilce mesaj atarak kendini komik durumuna düşürüyorsun. Yapma.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.