|
Bildirim
iki sene önce 60 bin tl ye hepsiburada yada n11 üzerinden satılmıştı. Hey gidi günler hey. Allah belamızı vermiş haberimiz yok. |
Şu hale bak insanın geleceğe dair bir umudu bile kalmıyor. %11 büyümeden bahsediyorlar insanın bir gülesi geliyor. Ben büyümedim çevremdeki insanların da %11 büyüdüğü yok. Kim %11 büyüdü? Vatandaş olarak kendi adıma söylüyorum -%0,1 bile büyümedim.
|
Buradaki bu para bu arabaya verilmez yaygaracılarını dinlemeyip aralıkta 258.500 tl ye easy plus sedan aldım. Şuan plus paket ve metalik renk ekletince ötv dilimiyle 310 bin tl. Donanım olarakta hız sabitleyici, sisfarı, park sensörü, 7.tablet, 4 cam elektrikli.16 jant, yokuş kalkış desteği gibi rakibi taliantta olmayan özeliklerle yeteri kadar donanıma sahip. Şuana kadar çok memnunum. Benzin lpg farkı iyice artarsa 5 bin tl 10 taksit garantili landirenzo lpg fiyatıda aldım. Garanti bozulmadan şu dönemde daha ne olsun. Ekonomi nin bu durumda olduğu dönemde yerli araç idealdir. 3-5 yıl binilir. Ekonomi toparlayınca satıp daha üst segmente geçilir. Parası olan zaten gitsin 600 bine golf alsın.
|
Bu araba fiyatları nedir böyle ? 20 li yaşlardaki genç kardeşlerimiz yeni üniversite mezunu işte iş arayan hayatını kuracak vs. bu adam nasıl bu arabayı alsın ? hadi bunu almasın ya, araba bu arkadaş ? a noktasından b noktasına seni götüren taşıttan ibaret, adam ömrü boyunca bu arabayı almak için mi çalışacak ? ki çalışsa bile alması da çok zor. Enflasyon diye birşey var. Çalışıp parayı kenarı koysa yandı ölene kadar zaten alamaz. Orada burada çalışıp asgari ücretle zaten geçinmeye çalışacaksa araba hayal, evi geçtim zaten o artık komple hayal bile olmaktan çıktı ama araba yahu araba, bu kadarda olmaz. Ya hırsız olmak lazım ya da dolandırıcı her halde rahatça bu arabaları almak için ? Allah yar ve yardımcımız olsun bizim gibi gençlerin, başka da birşey diyemiyorum.
|
Milletin orasına koyacağız diyenler gayet de güzel büyüyor, problem yok…
|
Ne iki senesi insan 3 ay öncesine bakıp iç geçiriyor |
Sen ve senin zihniyetindekiler şeytana bile pabucunu ters giydirirsiniz. Senin gibileri allah ıslah etsin diyecem ama ıslah falan olmazsınız yazık gerçekten gülüyorum size yazdıklarınıza.
|
1 haftada 7 kez mazota zam geldi kimsenin sesi çıkmadı koyar mı bizim milletimize Fiat ın zammı...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iki sene önce 60 bin tl ye hepsiburada yada n11 üzerinden satılmıştı. Hey gidi günler hey. Allah belamızı vermiş haberimiz yok. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TL hariç herşey degerlendi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benzinli ve dizel arasında neden 100 bin TL fark var? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 13 Mart 2022; 21:40:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ne iki senesi insan 3 ay öncesine bakıp iç geçiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
büyümeyi bırakın hocam her yıl biraz daha küçülüyoruz :) |
|
|
Çip krizi,Tedarik konusunda yaşanan sorunlar Küresel ekonomik daralmaya rağmen bu fiyatlar makul görünüyor... |