< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (98. sayfa)

-
-
Cullinan Belek , Titanic'in hemen yanında. Titanic'in bir ust konsepti otel olarak açılacak. Bugün yakınından geçtik. Haziranda acilacagiz tabelası vardı. Sıfır otel. Tercih edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1-2 yılda söylenen 14’te oteli terketmeniz gerekmektedir durumu yaşanıyor mu? Çıkarken durumu belirtirsiniz.
Öyle 20’ye kadar kalalım 24’e kadar kalalım demiyorum ama dayatma olması rahatsız edici. Benim gittiğim 2016 ve 2017’de böyle bir durum yoktu.
Geçen yıl voyage türkbükü’nde saat 16’da çıkmayı düşünüyoruz diye müşteri ilişkilerine söylemiştim ve saat 24.00’a kadar sorun yok kalabilirsiniz demişlerdi.
Balayı çifti için 2 Eylül - 7 Eylül arası 6 gece 7 günlük FP oranı yüksek, plajı ve deniz tabanı yumuşak altın-beyaz kumlu, denizi masmavi ve denize yakın fırsat arayışındayım.
Teklif ve ya tavsiyeleriniz varsa yeşillendirin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayraak -- 29 Mayıs 2022; 18:15:39 > -
Merhaba.
Öncelikle tebrik ederiz.
Balayı prestijine uygunluk ve fiyat/performans denilince aklımıza gelen ilk tesis;
Life Is Unique mottosuyla, misafirlerimizden çok yüksek memnuniyet geri dönüşleri aldığımız
LIU RESORTS oldu.
Gerçekten nish hizmet sağlıyorlar.
Teklifimizi özel mesaj yolu ile ilettik.
Sevgiyle kalın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Memnun kalmanıza çok sevindik.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Sevgiyle kalın.
Bu nasıl bir hitap? Ayiptir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Titanic Grubunun yeni ve en elit seviye oteli iddiasıyla açıyorlar. İlk sene hizmette kusur olacağını sanmıyorum.
12-18 haziran arasında bende suenoda olacagım tecrübelerinizi merakla bekliyorum.
-
Hangi konu olursa olsun bir yerden sonra neden seviyesiz bir duruma geliyor. Başkaları adına utanmaktan sıkıldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birçok otel fiyatına bugun güncelleme gelmiş
-
Merhaba.
Dediğiniz gibi bir çok tesiste bugün fiyat artışı oldu.
Mesajınız özelinde biz de bir bilgi vermiş olalım.
Forumdaşlarımızın beklettikleri rezervasyon süreçleri için eski fiyatla işlem talepleri olursa elimizden geldiği ölçüde destek olmak isteriz
İyi forumlar.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur
Sezon açıldı bu satten sonra zamlar da gelecektir. Birde gene bu forumda konuda gördüm antalya tarafı turist kaynıyormuş.
-
Bence çullanan. İlk sene avantajını kullanın derim. Şu an bile uçuk rakamlar çıkarmıslar. Seneye maxxroyal ayarına gelir bu sefer hiç gidilmez. Değerlendirin derim.
Geçen sene 3 gun kaldım ekım basında
Tam bır kabustu benım ıcın yemekler rezalet cok cok kotu
alkol desen ne oldugu belırsız , denız havuz iyiydi.
Çalışanlar bıle yemek yemıyordu oyle soyleyeyım şıkayet vs ettık ama kımı kıme sıkayet edıyoruz yazık valla
-
pandemı basında Ocean gıtmıstık bence bu fıyatlara harıkaydı ortak kullanım alanı var ısland dıye onun dısında otellerın kendı aquaları vs var
Şimdi tekrardan ocean rez yaptıracagım
-
Merhaba,
Abimler gitmişti 3 hafta önce felan çok beğenmemişlerdi. Fakat ağustos ayında 12-14 bin tl bandında otellerden illaki beklentiyi düşük tutup gidilmeli, çok birşey beklemeyin özellikle yiyecek içecek kalitesinden.
Bende Catamaran Resort Hotel'den aldım haziran ayı son haftası 9.271 tl(bu fiyat'tan almadım tabi ben) 6 gece 7 gün tl, şu anki fiyatı. Çok beklenti ile gitmiyorum. Düzgün otel'ler 18-20k'dan aşağı yok ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 30 Mayıs 2022; 14:43:51 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X