Hele şükür. Çok kalabalık oluyordu yoksa. sevindim buna < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (73. sayfa)

-
-
Okulun kapanacağı hafta gideceğim bende 13-18 Haziran arası bir umudum okul olduğu için kalabalık olmaz diye umuyorum ama kısmet artık😀
Haziran da Antalya nasıl olur aceba? Bizim Adana gibi ise gayet denize fln girilir😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haziran başında hava çok iyidi, birkaç yıl önce gittiğimizde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hoşgeldin tekrardan
-
Arkadaşlar merhaba,
Grand Blue Sky Hotel'i daha önce tercih etmiş olan var mı (Kuşadası)?
Haziran'ın ilk hafta sonu itibari ile konum güzelliği ve fiyatı sebebi ile tercih etmeyi düşünüyorum.
-
Oteli bilmem ama deniz kullanacaksanız su biraz soğuk olur ege de haziranın ilk haftası haberiniz olsun.
2015’te gitmiştik
Sahili konusunda uyarmalıyım: yokuşu var
-
Yoksa düşündüğüm kişi mi
Forumu whatsapp gibi kullanmasından kıllandım şimdilik.göreceğiz :)
1.5 yasinda cocukla rahat edecegimiz oyun alani vs olan hangi oteli onerir siniz? F/P olmasi onemli malum ekonomi
-
Çocuklar için Eftalia otelleri güzel diyorlar. İsland bölümü var devasa bir sahilde her yaşa hitap ediyormuş. Bende araştırdım bakalım ilk defa aldım Eftalia splash dan. Artık gidince izlenimlerimi yazarım.
Splash denize sıfır değil
Island’a otobüs ring sefer var
Biz de geçen yıl Splash’a rezervasyon yaptırmıştık. Giriş sırasında cüzii bir fark karşılığı Aqua’ya geçirmeyi teklif ettiler. Kabul ettik
Evet hocam 20 dk arayla ring servisleri varmış. Aqua nasıldı peki hocam? Daha mı yeni oteldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X