2022'de sınav çok kolaydı orası doğru. Ben geçen sene ayt çalışmadığım için bilmiyorum ama tam olarak ne kadar kolaydı? Mesela 3D Apotemi fasikülleri Orijinal çözen biri fule yakın yapabilir miydi? Bugün yökatlasa girip tıp netlerine baktım da genelde 37 38 civarı mat yapmışlar. 2022 AYT matematiğin zorluğuna 10 üzerinden kaç verirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 AYT Matematik

-
-
2021e kıyasla baya çerez.yukarda dediğin kitaplara ek olarak 4-5 paket deneme ve haftalık düzenli deneme giren insanın ( tabiki hakkını vererek çözdüğü varsayılıyor ) 35 üstü yapması garanti.
geometride 2-3 matematikte 1-2 tane güzel soru vardı sınav anı heyecanı ve dikkat hatasınıda hesaba katmak gerekiyor yorum yaparken.
-
Doğrudur hocam teşekkürler yorumunuz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben fulledim geçen sene ve saydığınız kitapları çözmüştüm zorluk olarak ise 4/10 diyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 ayt matematiği fullemiştim orijinal çözmedim apotemi fasikülü olarak sadece limitin tamamına ve türevle fonksiyonun bir kısmına bakmıştım. 3d aytnin tamamına yakınını çözdüm ve karşılaştırınca sınavdaki soruların seviyesi aşağı yukarı 3d ayt seviyesindeydi. Yani kolay-orta arası diyebilirim sanırım. Orijinal ve apotemi çözen arkadaşlarım da vardı onlar da fullemişlerdi. Zamanınız varsa garantiye alın hepsini çözün 2021 gibi bir sınav da gelebilir nihayetinde
-
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım
Bayağı kolaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorluk olarak 1.5/10 veririm. Ben test okul ayt denemelerinde bile bu kadar eleyiciliği olmayan bir matematik görmemiştim. Hiç çalışmayan, kitap ağzı açmayan arkadaşım bile 34 net yapmıştı. Bu zorlukta bir matematik testinin 2 milyon insanın girdiği bir sınavda sorulması çok büyük rezaletti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 22 Ocak 2023; 12:50:26 >
Sadece son ay çalışıp 32 net yapabildiğim çok kolay - kolay seviyesinde bir sınav
hocam sizin puanınız ankaraya yetiyor diye hatırlıyorum gaziyi neden seçtiniz özel değilse
Zorluğuna 10 üzerinden bir sayı veremem çünkü zorluk mevcut değildi. İlla bir değer vermek istiyorsak negatif tam sayılar bu zorluğu anlatmada uygun olacaktır.
Apotemi, orijinal denemelerinde veya 3d de 35-40 arası gidiyordum. Ayt de 40 yaptım. Ama şöyle de bir ayrıntı var; saydığım denemelerde 120 dakika veriyordum matematiğe, ayt 22 de ise 40 dakikada 40 soru bitmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
test kitaplarının 2.-3. testlerindeki sorular gibiydi hep. saydığın kitapları anlayarak çözen biri bi aksilik yaşamazsa fuller tabii ama onları çözdüğü için değil ben hepsini çözmedim ama ben de fulledim kolay diye.
Evet hocam ankara tıpa da yetiyordu. Zaten tıp istiyordum ve il olarak önceliğim ankara içiydi. Gaziyle ankara arasında tercih yapmış oldum yani. Ankara biraz kasıyor demişlerdi. Onun dışında gazinin kliniği gayet iyi dendi. Kadro yani hocaları da gayet dinamik gazinin. Tus oranları da fena değil tabii. Bu gibi sebeplerden dolayı seçtim memnunum şu ana kadar da :D
-
Cok Çok kolaydi, 2/10 denebilir. Dediğin kaynakları duzgun cözen birj rahatlıkla 40 yapardı. Benim bütün ayt mati bitirip, kontrol edip 40/40 yap 30 35 dakika falan anca sürmüştür. Forumdaki cogu kisi icin de aynısı geçerli. Eleyicilikten uzak
(yığılma sabiti)
-
2021 AYT Matematik adamdır
-
iyi yapmışsınız
Ankara tıp nasıl gidiyor hocam komite sınavınıza girdiniz mi 15 tatiliniz başladı mı dersleriniz nasıl anatomi zor mu biz 4. komitede başlayacağız şubat sonunda yani
-
hocam ilk komite güzeldi 75 aldım ama ikinci komitede anatomiyle beraber dengem biraz bozuldu ve diğer derslerde de işlenen konular ilgimi pek çekmedi geçen hafta çarşamba uygulama sınavı cuma günü de komite vardı pek iyi gelmedi sonuç.Komiteden sonra da tatil başladı 6 şubata kadar.Anatomi de ilk başta pek ilginizi çekmiyor ama çalışmaya başlayınca zevkine varıyorsunuz.Biz kemikleri ve eklemleri bitirdik tatilden sonra kas ve damarlar başlayacak.Muhtemelen siz sene sonuna kadar sadece kemikleri göreceksiniz diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zorluğuna 10 üzerinden bir sayı veremem çünkü zorluk mevcut değildi. İlla bir değer vermek istiyorsak negatif tam sayılar bu zorluğu anlatmada uygun olacaktır.
|
2021e kıyasla baya çerez.yukarda dediğin kitaplara ek olarak 4-5 paket deneme ve haftalık düzenli deneme giren insanın ( tabiki hakkını vererek çözdüğü varsayılıyor ) 35 üstü yapması garanti. geometride 2-3 matematikte 1-2 tane güzel soru vardı sınav anı heyecanı ve dikkat hatasınıda hesaba katmak gerekiyor yorum yaparken. |
Kolay sınavdı matematiği iyi olanlar kesinlikle hakkını alamadı. Zor denemelerde 34-35 yapan kişiler de 40 yaptı 26-27 yapanlar da min 37-38 yaptı netler birbirine çok yaklaştı.
|
Benzer içerikler
- ayt edebiyat konuları
- nakil durumunda okul birinciliği
- özcan aykın ayt fizik pdf telegram
- ayt kimya kolay konular
- raunt cevap anahtarı pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X