Şimdi Ara

2022-2023 11. ve 12.Sınıf Güncel MEB Biyoloji Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde PDF'i olan var mı? Senin Biyolojin Aras Tuğcu diyo ki OGM Materyaldeki MEB biyoloji kitabı güncel değil geçen seneye ait.

• aras karafil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trollendim hühühü  

• Farketmez ki. Ögm materyaldekine göre sorar diye düşünüyorum. Bir de yanlış bilmiyorsam 3-4 sene içinde yeni yapılan değişikliği ösym sormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Hocam adam diyo geçen senenin kitabına kıyasla güncelleme var onu okuyun, o yüzden öyle şey yaptım yoksa ben de onu okuyacaktım

• Sallayın hocam. Ona bakarsanız meb 3 4 farklı kitap dağıtıyor yayinevleriyle anlaşmalı. Bu kadar detaya isteseler de inemezler. Ha aras hoca elinizde varsa onu okuyun diye kastetmiştir.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

İniyorlar knk ÖSYM MEB'in kitabını kabul ediyor diye biliyorum 2020 mi neydi mebte geçen digerlerinde geçmeyen bilgiyi sormuslardi diye hatırlıyorum fakat dur lan kıçımdan salliyorda olabilirim biri aydinlatsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aydınlatın auvvv

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, tanıdığım bir öğretmen aynı yukarıda bahsettiğim gibi söylemişti.

MEB kitabında değişiklik olmamıştır olduysa da sormazlar. ÖSYM kaçınıyor böyle şeylerden çünkü anında dava ediyor büyük yayınevleri, bir hocamız dil bilgisinde çok fazla ikilemde kalınmış konu var ama ÖSYM hiçbirinden sizi sorumlu tutamaz vs. diyordu. O yüzden uç noktalara takılmak bana mantıksız geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.