Şimdi Ara

2021 YKS'de 11. sınıf konularının çıkmama olasılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bu sene liseleri falan tatil ettiler epey biliyonuz. LTİ, Organiğin büyük bölümü, Bitki fizyolojisi, Modern fizik falan sınavda çıkmadı biliyorsunuz. Peki aynı şey bu sene de geçerli olur mu ? Mesela 11. sınıfların görmediği matematik konularının 2021 YKS'de çıkmama olasılığı nedir ? Denge gibi, Mekaniğin büyük kısmı gibi ? Trigonometri gibi ?

Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DBB6E7D4 -- 29 Haziran 2020; 11:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• Var arkadaslar kaydirma olabilir yani 11 i 12 ye atma ya da sıkıştırma olabilir siz siz oturun tyt calisin 2. Donem konulari resmi bir aciklama gelene kadar calismayin bence ama ben mekanigin çıkmama olasigi coook absurt geliyor mekanik bilmeden 12. Sinif konulari nasil islecek denge de keza cok onemli konu elektro kimyada gererkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 29 Haziran 2020; 11:19:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97D83CB43

Var arkadaslar kaydirma olabilir yani 11 i 12 ye atma ya da sıkıştırma olabilir siz siz oturun tyt calisin 2. Donem konulari resmi bir aciklama gelene kadar calismayin bence ama ben mekanigin çıkmama olasigi coook absurt geliyor mekanik bilmeden 12. Sinif konulari nasil islecek denge de keza cok onemli konu elektro kimyada gererkli
    Hocam peki biz böyle işin anasını ne yapmalıyız ?

• quote:

Var arkadaslar kaydirma olabilir yani 11 i 12 ye atma ya da sıkıştırma olabilir siz siz oturun tyt calisin 2. Donem konulari resmi bir aciklama gelene kadar calismayin bence ama ben mekanigin çıkmama olasigi coook absurt geliyor mekanik bilmeden 12. Sinif konulari nasil islecek denge de keza cok onemli konu elektro kimyada gererkli
    Mesajını güncellemişsin yeni gördüm. Hocam bu işi nasıl hallederler peki sence ?

• Hocam biz de cok kotu durumdaydik ben oturdum bitki calistim kalktı organik calistim kalkti turev calistim kalkti bunlar cokk uzun suren konular mebde 2 3 aylik konulardan bahsediyorum ayt m olsun tyt yi salla diye oturdum ayt kastim benim 3 ayim cop oldu resmen bi de modern fizik calisacaktim iyiki calismamisim

• İnsallah eylüle hallederler ama sen sen ol tyt ye calis tyt n yuksek olsun bool bol deneme coz 100 genel deneme coz yaklasik tyt adina bolumlerden bahsetmiyorum bile bi de islediginiz ayt konualrina calis yapabilecegin bir sey yok onun dışında allah kolaylik versin surec zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnsallah eylüle hallederler ama sen sen ol tyt ye calis tyt n yuksek olsun bool bol deneme coz 100 genel deneme coz yaklasik tyt adina bolumlerden bahsetmiyorum bile bi de islediginiz ayt konualrina calis yapabilecegin bir sey yok onun dışında allah kolaylik versin surec zor
    Teşekkürler hocam TYT'ye önem vereceğimden şüpheniz olmasın.

• Guz l sonucalr alirsin umarim

• 31 Ağustos’ta telafi var orada anlatılacak.Zamanı geldiğinde biz telafide anlattık diyecekler.Yani konular çıkacak.Konu kilit.

• Eyvallah hocam sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-796ACDCCD

31 Ağustos’ta telafi var orada anlatılacak.Zamanı geldiğinde biz telafide anlattık diyecekler.Yani konular çıkacak.Konu kilit.
    Telafide anlatılan konular sınavda çıkarsa süper olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DBB6E7D4

Telafide anlatılan konular sınavda çıkarsa süper olur hocam

Alıntıları Göster
    Çıkacak hocam.İşlenmeyen konularda kimyada denge var çok bağlantılı ve önemli konu.Matematikte çember var seneye çemberin analitik incelenmesi var çember bilinmeden yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-796ACDCCD

Çıkacak hocam.İşlenmeyen konularda kimyada denge var çok bağlantılı ve önemli konu.Matematikte çember var seneye çemberin analitik incelenmesi var çember bilinmeden yapılmaz

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam içim rahatladı sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.