Şimdi Ara

2021 yeni Honda ACCORD 1.5 Turbo 192 bg artık Türkiyede!(ana konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
30.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: escanor_

Şirkette honda var, arada bakıma götürüyorum. Kalitesi audi olmasa da servis faturası audiyi aratmıyor.

Artistik marka. Olacak o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Şirkette honda var, arada bakıma götürüyorum. Kalitesi audi olmasa da servis faturası audiyi aratmıyor.
    Doğru…1.3 jazz bakımına 1.4 a4den daha fazla verdim (ikisi de yetkili servis bu arada). Servisteki kıza “maşallah, audiyi geçmişsiniz servis ücretlerinde ne zaman premium oldunuz” demiştim gülümsemişti…

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

senin akıllı adam olduğun nick inden belli zaten dostum  

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam
    Yolun Maraş’a düşerse mutlaka beklerim, tanışmış oluruz…

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

İlerde satarken zarar ettirir onlar haci

1.6 turbo otomatik acccordu elini öpene satarsin.

Alıntıları Göster

valla dostum kıçı kırık şahini bile satan zarar etmiyor 

ayrıca başka bir honda olsa elini öpene satarsın ama accordu satmak için senin el öpmen lazım 

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Teşekkürler hocam
    Yolun Maraş’a düşerse mutlaka beklerim, tanışmış oluruz…

Alıntıları Göster

inşallah çok isterim, oturur birer kahve içer kırk yıllık hatır yaratırız 

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt
    Siz bence accord u fazla hafife aliyosunuz tr de ciddi ciddi hastalari var bu arabanin.

Mtv avantajli Turbo vtec ve otomatik accord a baliklama atlarlar.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

Geçenlerde arkadaşa lexus rx aldık 750bine. Test ettikten sonra yorum olarak 550bine sıfır crv alıp 20-30 bine yalıtım ve ses sistemi döşetmek daha mantıklı bu piyasada dedim. ÖTV maalesef bu araçları caziplikten çıkarıyor. 550binlik gs serileri belki 100bin kmnin üzerindedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: commandx

Geçenlerde arkadaşa lexus rx aldık 750bine. Test ettikten sonra yorum olarak 550bine sıfır crv alıp 20-30 bine yalıtım ve ses sistemi döşetmek daha mantıklı bu piyasada dedim. ÖTV maalesef bu araçları caziplikten çıkarıyor. 550binlik gs serileri belki 100bin kmnin üzerindedir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lexus-miata-car-2017-lexus-gs-300h-exclusive-e-cvt-955390985/detay

tabiki düşüncelerine saygı duyuyorum. benim hayat görüşüm araçtan keyif almaktır. bir araca verecek 550.000 tl param olsa bu lexusu da alabilirim 2011 range rover i de. benim anlamadığım parası olup da o paranın tadını çıkaramayan insanlar. 1.000.000 verip 1.6 araç almak benim mantığımda yok. ister piyasa arabası olsun ister olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Siz bence accord u fazla hafife aliyosunuz tr de ciddi ciddi hastalari var bu arabanin.

Mtv avantajli Turbo vtec ve otomatik accord a baliklama atlarlar.

illa ki hastası vardır, benim gibi cadillac hastaları olduğuna göre illaki accordu seven de vardır. ama altı üstü d segmenti bir japon. 6 sene japon kullanan birisi olarak benim için bir japon lexus yada infiniti değilse alınası değil. tabiki herkes istediği gibi düşünmekte özgür. ama 80 lerin sonunda daha d sınıfının ne olduğu bilinmediği dönemlerde isim kazanan accor en azından benim gözümde çok özel bir model değil hatta bire bir karşılaştırmada mazda 6 serisi benim için daha mübah. ama dediğim gibi herşeyden öte japon.

• En yakın zamanda galerilerde +30k fiyat farkıyla satışta.

Herkese hayırlı olsun.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

crv ye 550 bin hahahaahahah

Alternatif öner desem kaçarsın

Orijinalden alıntı: haberelectro

crv ye 550 bin hahahaahahah

Alıntıları Göster

işte biz buna yeni türkiye diyoruz...ne de olsa şahlandık yani. 

Alternatif öner desem kaçarsın

tucson dedim ve  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Eylül 2021; 23:35:25 >
  • Günümüz araçları arasında öyle aman aman farklar kalmadı. Evet Passat sınıfında çok iyi bir oyuncu ama gümüş gri, BMW 5 gibi devasa boyutta bir Accord tercihim olurdu. (Konu TC simülasyonu dışında değerlendirilmiştir.)

Videodan gordüğüm kadarı ile yakaladığım eksiklikler;

Bagaj otomatik açılmıyor ve elektrikli kapama tuşu yok.
    Bagaj kapağının kollarında giydirme yok çıplak duruyor.
    Bagajın içerisinde küçük eşyaları koymak için ufak bölmeler yok.
    Arka stoplar hiç olmamış. Gündüz sönüklerken doksanlardan kalma halojen stoplar gibi duruyorlar. Ayrica tasarimi da kötü.
    Arka kelebek camı sırıtıyor. Siyah olmaliydi.

Kısaca arabanın arkasına hiç özenmemişler. Önü ise tam tersi hatasız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 27 Eylül 2021; 16:54:38 >

• eski kasayı 2 litre atmosferik motorlar yıllarca satmaya calıştılar biraz geç akıllandılar min 400k olur fiyatı 3-5 honda fanı dışında kimse almaz..

Tucson benim de beğendiğim, önerdiğim bir araç ama crv'ye 550bine hahaha deyip tucson önermek niyeti az çok belli ediyor. Hemen hemen aynı fiyat iki aracın da kıyaslanabilecek en üst paketi.

fosil crv ye 550 bin vermek üstelik benzinli motor akıl karı değil tuson varken. 190 beygir olsa nolur 0-100 10 saniye cvt bide off ömür törpüsü.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.