work and travel programı bir sıkıntı çıkmaz ise bu sene de yapılacak. o yüzden giden arkadaşlar için bir grup açılırsa iletişim halinde olursak birbirimize gitmeden önce veya sonra yardımcı olabiliriz katılmak isteyenler numaralarını ve hangi şirket (belli ise sponsor) yazarlarsa gruba alabilirim. grup sadece dh'dekilerden oluşacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 Work and Travel Donanımhaber Grubu

-
-
merhaba hocam pm attım
-
her gün yok şu ülkede bu var cart curt konuları açılır ama forumda wat yapan kimse yok herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu bölümde bu konu pek iş yapmaz gibi tyt ayt bölümünde de bir deneyin şansınızı -
Simdiki genclere iyi sanslar dilerim imkani olan gitsin, ben 2011 yazinda gittim simdi 30 yasini devirdim. Oraya gitmem sayesinde uluslarasi farkli ulkelerden insanlarla baglantilar kurdum ve onun meyvesini yiyorum bugun bile. Odun gibi gidip gelmeyin her milletten insanla iletisimde kalin.
Koronali nasil olur bilmiyorum dunya mahvoldu maskeli fln WAT o kadar keyfi cikmaz ama hic yoktan iyidir. 2010-11-12 zamanlari ogrenciydim ekonomik olarak ne guzel gunlerdi dolar 1.7 flndi euro 2.5 tu WAT a okul bittikten sonra gitmistim sonraki sene de Romanya master. Lirayi dolar gibi bozdurup harcardik zengin ulkeydik be.
Yeni nesil Turk genclerinin isi 2 kat daha zor hepinize hayatta basari ve sans diliyorum.
-
2 3 sene once arastirmistim biraz merak edip. O zamanlar dhde ana konusu vardi o senenin. Epey aktifti. Sonraki seneler cok aktif degildi hatta nerdeyse 0dı sanirim. Tahminimde usd kurundan ötürü insanlar artik gitmeye sıcak bakmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2018 de öğrenciyken gitmiştim dolar 4 liraydı şimdi gideceklerin işi zor gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X