Şimdi Ara

2021 W206 C-SERISI ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
15
Favori
35.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese selam ana konu başka bir konuya mı taşındı bulamadım da pek aktif değil konu.

Hocam ben bugün serviste yazılım güncellemesi yaptırdım. Artık sistemi başlat çıkmıyor otomatik olarak carplay başlıyor. Önceki yazılımda donma takılma ve karıncalı ekran sorunları vardı ama yeni yazılımda bu sorunlar giderilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TV: Sony 55W815B / AVR: Pio VSX-921 / Media Player: Pioneer BDP-150K / Front: NS-555 / Center: NS-444 / Surround: NS-333 / Subwoofer: YST-SW315 / Sattelite: Dsmart HD ---- PC: Zalman Z11 Plus, CPU:3570K, GPU: Asus 7870DirectCU II T , Corsair. 16GB Ram, Macho HR02
  • Ayrıyeten araçlar için yapılması gereken aksiyonlar var. Benzin pompası -şamandırası değişimi , altından geçen kablo demetinin koruma kapağı vs. Mesaj gelmeyen arkadaşlar müsait bir zamanda uğramalı bence.

TV: Sony 55W815B / AVR: Pio VSX-921 / Media Player: Pioneer BDP-150K / Front: NS-555 / Center: NS-444 / Surround: NS-333 / Subwoofer: YST-SW315 / Sattelite: Dsmart HD ---- PC: Zalman Z11 Plus, CPU:3570K, GPU: Asus 7870DirectCU II T , Corsair. 16GB Ram, Macho HR02
  • Birde navigasyon olmayan araç sahipleri servisteki yetkiliye navigasyonu açabilirmi diye sorabilirsiniz çünkü bazı araçlarda navi olmasına rağmen satıcı bu özelliği açmadan araç teslimi yapıyormuş bazı araçlarda gerçekten navi yok açılamıyor ama bazılarında açılabiliyormuş.

• Merhaba bendedede w206 c200 var. aracı sıfır aldım şuan 42 bin km'de. yaklaşık 1.5 yıllık araç. şu sıralar araçtan soğumaya başladım. bozuk yollarda alt taraftan gıcırtı takırtı sesleri geliyor servis kontrol ettiğinde ön salıncağın değişeceğini söyledi garantiye girmediği için 26 bin tl talep ettiler. onun haricinde dönüşlerde şöför koltuğunun arkasından ses geliyor basit bir trim sesi sanmıştım fakat servis incelediğinde koltuğun içindeki mekanizmadan geldiğini söylediler bu arıza garantiye giriyor ücretsiz onarılacak (22 bin tl maliyetiymiş)

onun haricinde başka bir kronik sorun iste uzun yolda motor arıza ışığı yaktı güçten düştü 300 km bu şekilde geldim bu arızada ücretsiz onarıldı kornik sorunmuş, buji değişti.

direksiyonu sola çevirirken trim sesi geliyor, diğer c200lerdede aynı sorun var bunuda trim sesi sanmıştım malesef buda direksiyon kutusundan kaynaklıymış muhtemelen servisten ücretsiz onarılır. 1.5 yıllık aracın bu kadar sık servise gitmesi pek hoş değil. bu arabaya 100.000 km'de ne olacak? satmalımıyım bilmiyorum?

son olarak araç senede 1 veya 2 kere yarım saat süreliğine çalışmıyor. evden çıkıp araca biniyorsunuz ve çalışmıyor hiç bir arıza vermemesine rağmen. yarım saat beklemeniz gerekiyor. aynı araçtan başka arkadaşımdada var onunkide bazen yapıyor. ufak tefek arızalar olabilir sonuçta elektronik araçlar ama sürekli parça değişecekmişim gibi hissediyorum, umarım yanılıyorumdur

• abuzet A kullanıcısına yanıt
    Ne olacak, paçavraya dönecek.

W206 ya Mercedes-Benz demek için bin şahit ister.

Leş bir mamül.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Standart AMG ile Standart Avangarte arasında

Tamponlar
    Direksiyon
    Jantlar
    Metal pedal
    Sert süspansiyon

Dışında bir fark yok değil mi ?

Elektrikli bagaj ve kör nokta bile Avangart’da standart hale gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Aralık 2023; 0:33:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Süspansiyon farklı ve yerden yükseklik diye biliyorum

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • Bu araclardan bazilari Guney Afrika, bazisi ise Almanya uretimi, hangi versiyon nereden geliyor bilen var mi?

Sadece C43 Ve C63 Alman, digerleri afrika uretimi gibi bir his var icimde, yaniliyor muyum?

Kronik mi bilmem ama birtakim hibrit + elektriksel sorunlari var, yakit tüketimi de kagit üzerinde şehiriçi 9 uzun yol 6 demişler , İstanbul şartlarinda ortalama hiz 20 tutturursaniz 8-11 arasi , uzun yolda ortalama hiz 90-100 tutturursaniz 6-8 arasi yakarsiniz tahminim. Bu arada merak ettim cidden 3m tl arabaya verip bir de yakit neden dert ediyorsunuz? :)

biraz eski bir mesajmış ama, 40binde sıfırdan aldığım şahin bile kız gibiydi daha. nasıl olur bu kadar? stilo hariç hiçbir sıfır aldığım araç 40binde sorun çıkarmadı (ses olaylarında o kadar iddialı olamam, belki ses yapıyorlardı ama ben farketmedim. ben pek dikkat etmem öyle şeylere).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 31 Mayıs 2024; 0:0:21 >
  • otomobiller teknoloji, aksesuar, sensör ve donanım çorbasına dönerken, rekabet ve korkunç maliyetlerde bir yandan bastırıyor da ondan.. altı üst kompakt sınıf arabanın bile marvel filmlerindeki ütopik oyuncaklardan farkı kalmadı.

mübarek araç öyle bir karmaşık ki, yetkili servisindeki adam ne yapacağını bilemiyor. etrafımda kim sıfır araba almışsa başında ufak da olsa bir bela. servise giderler, "yazılım attık ama şuan çözüm yok, biz sizi çağırırız."

Gidilen yol mu? ümraniye ataşehir arası dur-kalk 10km.. ama yazılmış milyar tane kod, bin tane sensör, 60 ayrı asistan-pilot, haptic altyapılar, dokunmatik sistemler olacak abi.

Yeni modellerin hepsi teknoloji üssü gibi ama dediğin gibi rekabet yuzunden kaliteler leş. Maliyeti teknolojik oyuncaklara ayırmaktan otomobili otomobil yapan asıl unsurlari iyice bosvermeye başladı kerkenezler.

Geçen 2023 model bir g20 durdu onümde, kliması açıktı sanırım ki radyatör fanı son kademede dönüyordu. Ömrümde bu kadar ucuz ve leş bir fan sesi duymadim ben. Çin malı vantilatörden hallice.

Eskiden E39 lar bi fan açtımı o bariton tok sesiyle ve ağırlığıyla yeri göğü inletirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.