Şimdi Ara

2025 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.655
Cevap
176
Favori
514.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.000 bakımı için izmir vosmer yetkili bayiye 4400 tl ödedim.

• Selamlar, ben de bu aracı alma arifesindeyim de. Bir soru sormak isterim :)

Mesela uzun yolda 140a hızı sabitlediğimizde, yokuşlara gelince nasıl tepki veriyor araba? Bayılma, hızda düşme oluyor mu? Veya vitesi düşürüp devri yüksektip bağırıyor mu? Yoksa tınlamadan devam mı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Mersinden ve ankara yaptım. 2021 life var bende. 135 e sabitliyorum bende bayılma olmuyor ama yokuş çıkarken 135 le gitmeye çalıştığı için anlık yakıtın arttığını görüyorum genelde yokuşa gelince 120 ye düşürüyorum. Yani ben uzun yolda bayılma yaşamıyorum hiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fig3334 F kullanıcısına yanıt
    Tabii, haliyle daha çok enerji harcayacaktır, ama bayılmaması çok iyiymiş, manuel atmosferikten geçeceğim de. teşekkürler yanıt için :)

• 2018 polom var

Düz tampona bu 2 lipten birini takmayı düşünüyorum. Aranızda takip deneyen oldu mu nasıl duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 9 Eylül 2023; 12:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MüteahhitMimar kullanıcısına yanıt

Geçen Ocak ayında ikinci bakıma 5000 istemişti Vosmer,4500'e Otomol da yaptırmıştım. Hiç mi zam yapmamışlar anlamadım. Ben bi daha ki bakıma 8000 isterler diye düşünüyordum.

• Çankaya vw 30bin bakım için 8.500 fiyat verdi. Fren hidroliği dahil dedi. Hariç fiyatı 7200. Fiyat normal mi? Bu ara servise giden var mı?

• 2. yil bakimi icin Istanbul Maslak'taki Dogus Oto ve Kasimpasa'daki Uzay Oto, fren hidroligi degisim onerisiyle beraber 8500tl fiyat verdiler. Fren hidroliksiz 7500 civari bir sey dedi. Ekim'i beklersem arac ta 2 yasini doldurdugunda %15 indirim oluyormus. Oh diyorum, cus diyorum.

• Dün 2022 model polo lifedan 2023 polo life a geçiş yaptım. Arada birkaç tane fark var

* Direksiyon derisi hissiyatı bariz düşmüş, daha suni deri tadında elime geldi.
    * Nikelaj kaplı vites mandalı değişmiş. Yerine siyah, vites topuzu başındaki cam gibi bir parça gelmiş. Muhtemelen soyulma şikayetleri yüzünden buna döndüler, ki benim de 1 yıllık aracımda toplu iğne başı gibi soyulmalar olmaya başlamıştı.
    *Ön iki yolcu kapı sesi öncekinde daha takırtılı iken bu kez daha bir tok sese bürünmüş. Belki de kapı ayarı ile ilgili bişeydir bu, bilemiyorum.
    *geri vitese takınca kameranın açılma hızı değişmiş. R ye alır alırmaz kamera açılıyor. Bendekinde bir saniye kadar bekletiyordu.
    *gaz tepkileri değişmiş. Hafif yokuşlu akıcı trafikte ayağımı gazdan çekip yine hafifçe gaz verdiğimde yemiyordu. Gaza daha sert bassam da çok geç tepki veriyordu. Bunda aynı hareketi yapınca bariz fark hissettim.

Silecek sesini ve direksiyon uğultusunu henüz deneyimlemedim. Onları da mesaja eklerim.

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Hangi serviste yaptırdınız ankarada? Tavsiye ederseniz bende gideyim. 2021 polo 2 yıl garantili sanırım. Ekimde doluyor 2 yaş. Yetkili servise gitmenin anlamı yok iyi niyet garantisi yoksa. Bunu yetkili servise soracağım ama var dese bile bir şey olduğunda yan çizme ihtimalleri yüksek.

• onurgencx kullanıcısına yanıt
    sağa sola tam dur gaz vererek dönüşlerdeki uğultu sesi geliyor mu
    balata ısınınca ses geliyor mu
    hız arttıkça sağa çekme var mı
    bunları da deneyimleyebilir misiniz

• magicbass kullanıcısına yanıt
    geçen hafta izmirde 30 bin bakımı için 6600 tl verdim aracım 2022 polo 1.0 tsi dsg

• serhat190735 S kullanıcısına yanıt
    Fren hidroliği değişti mi?

• bursa doğuş oto arca otomotive devretmiş. 2. bakım için doğuş gebzeye yönlendiriyor. arca yı duyan bilen var mı? orada yaptıracağım sanırım.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Uğultu sesi halen var, belki zamanla geçebilir. 2022 aracımda çok nadir duyuyordum uğultuyu.

Balata ötme sesi diyorsanız şuan için yok, 22 model olanı kullandığım sürece ötme yapmadı.

Sağa çekmeye çok dikkat etmedim, bunu da gözlemleyeceğim

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Ankara Arca dan işlem yaptırıyorum. Burayı da doğuş otodan devraldılar. Doğuşta görev yapan aynı ekip ile devam ediyorlar. Kurumsal bir yer, ben doğuş yerine Arca dan daha memnunum. Doğuş servis bölümü çok kalabalık ve garanti kapsamında değerlendirilebilecek her soruna bahane sunuyorlar. Bunu arcada görmedim.

Muhtemelen dediklerim bursa için de geçerlidir.

eyv. hocam. aman iyi olsun. avek gibi sanırım yetkili ve doğuştaki garantiler vs devam ediyor yani değil mi. aveki duydum ama arcayı yeni duyuyorum. randevu almaya diye girdim şaşırdım. bakım fiyatları aynıdır herhalde doğuş ile.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Arca doğuşun bayisi şuanda. Doğuş distribütör konumunda, diğer hepsi doğuşun bayisi. Arca, avek, otokur, eskihisar vs diğer tümü.
    Garanti devam ediyor ve orjinal parça kullanılıyor. Örneğin garanti kapsamında değişecek parça var diyelim, onay için doğuşa mail atıp onay alıyorlar. Doğuşa da gitsen aynı prosedür olacak.
    Bakım fiyatları evet kuruşu kuruşuna aynı.

anladım çok sağolun.

• Selamlar, bende de polo var 2. Yıl bakımına verdim. Servis randevusunu telefonla arayıp alırsanız 8500 diyorlar ama volkswogenim uygulamasından aldığım için randevuyu indirim oluyormuş 8150 gibi bir fiyata düştü. Fren hidroliği de değişiyor. Maltepe de erel var oraya götürdüm. Araçta çok titreme vardı söyledim bakmışlar motor kulağı garantiden değişecek dediler sıkıntı çıkarmadılar hiç.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.