< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021 TYT fen 15 üstü yapan kişiler

-
-
Kitap
-
Subhanallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fkbden 1 er kitap ve fen branş denemesi 4-5 tane 345 3D Bilgi Sarmal Apotemi Hız Ve Renk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 15 yaptigimdan basliga uymuyor ama yine de yazayim
kimya 1 boş 6dogru, biyoloji 6dogru. Kalanlar da fizik sözel sorulardı
Geçen yil çok sacma calistigimdan hicbirinden sb çozmedim, konu bazlı calistim. Sinava dogru 60li biyotik tyt biyoloji, 40li bs tyt kimya denemesi eritmistim. Bilmedigim seyleri kapagin arkasina not alip ayrica soru defteri hazirlamistim.
0 sb + 2 deneme ile fenden 15 yapmis oldum, yani acayip etkili bir yontem diyebilirim. Kimya ve biyoda sorular birbirini tekrar ediyor zaten ama fizik icin hicbir fikrim yok yapamadim da zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YarenFujosh -- 10 Ekim 2021; 20:56:21 >
Denemelerde 17-20 arası yapıyordum da sınavda mal olduğum için 15 yaptım
Yaptıklarımagelirsek çok kısa birkaç notu çok az okumak dışında çalışmadım, yalnız deneme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4424C0934 -- 10 Ekim 2021; 20:58:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam fiziği nasıl hallettiniz?
Tyt fen denemeleri için;
Bilgi Sarmal
Kronometre
Apotemi(%50) çözdüm
Bir de dershanenin verdiği eğitim vadisi kitapları vardı fizik ve biyolojinin takıldığım konularını çözdüm
Netim:17,75
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqlacker2 -- 10 Ekim 2021; 21:5:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Optik sorusunu hiç çalışmadığım için yapamadım. Onun dışında AYT'den mekanik desteği ile 9-10'dan aklımda kalanlar.
Teşekkür ederim
Teşekkürler
18d 2y yaptım ikisi de fizik. Önerim palme Ka SB için ise 345
Fizikten 3 soru yapsam yeter sanırım kimya ve biyolojiye abanmam gerek
kimya aydın biyoloji palme fizik nihat bilgin bir de 2 tane tyt fen denemesi çözdüm
18-1 ya da 17-2 olması lazım bol bol deneme atıcaksın bı de meb kıtaplarını kutsal kıtap sayıp hatım edeceksın ha bır de fen bu sene kolaydı fızıkte tongalık bır soru vardı keza bıyo dırek sbden fırlamıstı kelıme oyunu yapan osym hıc basvurmamıstı bıyoda o yuzden bu sene sıkı tutmakta fayda var
-
Up
16/2 yapmıştım hiç kaynak çözmedim ama konulara hakimdim bir de sınava 1 hafta kala tyt fen özet videoları izliyordum :D ama sonuç mezun tabii ösym seçici sınav yapmak yerine kafasına göre belirleyici bir branş seçtiği için ne 16/2 fen yapmamın ne de 35/2 türkçe yapmamın bir önemi kalmamıştı o mat karşısında
Benim. Salt Tyt Fen konu çalışması yaparak 15 net yapılmaz. Eğer sayısalcıysan Ayt Fen çalıştıkça kafanda taşlar oturacak. Tyt Fen denemesi çözüp yanlışlarından kazanıma dayalı nokta atşı çalışmalar da yapbilirsin.
-
oha eskiden forumda dişi varmış şimdiyse geriye sadece weiss'in şey tavsiyesi kaldı
7 8 yapiyodum en basta aldim bi tane cözümlü fen denemesi çözümlerini okuya okuya ögrendim yapamadiklarimin sene sonuna kadar da 2 3 deneme kitabi cozmusumdur oldu sana 17.5 tyt fen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 2 Mart 2022; 23:19:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ayt matematik 20 net için hangi konular
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
- ea ilk bin için kaç net
- bilgi sarmal ayt matematik deneme cevap anahtarı
- koç ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X