Bildirim
2021 TYT Coğrafya Sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap d olcak. Dünya genelinde k ülkesi kırsallıkta en azdır diyor ya. Dünya geneliyle kıyaslayamayız soruda verilmemiş. En kolay coğrafya buydu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hayır E idi cevap
_____________________________ -
Yoo basit bi soruydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Şıklar farklı ya dostum her kitapcikta
açıklar mısınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cevap e.
Her kitapçıkta şıklar farklıymış Tonguç çözüyor bakarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 26 Haziran 2021; 15:45:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
K ülkesindeki kırsal alanda yaşayanların oranı dünya genelinden azdır şıkkını hatırlıyorum ama nasıl yorumladığınızı anlayamadım, biraz daha açıklayıcı yazar mısınız rica etsem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: roaccat
açıklar mısınız hocamDünyadaki kırsal nüfusun en az olduğu yer l dir gibi bir şey demişti ordan çıkaramıyorsun onu.Sadece kent kır oranlarını çıkarabiliyorsun
_____________________________ -
Dünyada kırsalda yaşayanların oranı en az K şehrindedir diyor. 2 tane ülkeye ve ortalamaya bakarak bunu söyleyemeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Orda sadece kent kırsallıkla ilgili yorum yapıyorsun. Ama bi şıkta dünya genelinde demiş. Biz dünya geneliyle ilgili bilgiye sahip değiliz tabloda
@yasamagayretindeyim @Süpersabri @Berkos21@Alidönmez @ravbin hocalarım hepinize teşekkür ederim cevabı aldım sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı