Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
51
Favori
86.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler içime su serptiniz beni de çok rahatsız etmiyordu zaten demek normal bir durum 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65X81j tv kumandadan tvyi kapatsamda hala ağa bağlı görünüyor.anca tvnin fişini çekersem ağa bağlı görünmüyor.
    ben tv kapalı ama fişi takılı olduğu sıradada wifiye bağlı olmasını istemiyorum bunun bir ayarı varmı arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 6 Temmuz 2022; 7:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt

    Bildigim kadariyla yok..Manuel Kapatmaniz lazim Wifi yi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt

    Android cihazlarda kapatma tuşuna kısa basarsanız kapatmaz, standby'a geçer. Uzun süre basın tuşa, soracaktır kapatmak istiyormusunuz diye... Evet derseniz tvyi kapatır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 6 Temmuz 2022; 20:58:37 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt

    malesef bu cihazda yeniden başlat seçeneği çıkıyor uzun basınca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt

    Evet, baktım da sony özellikle böyle yapmış. Güncellemeleri tv çalışmadan da yapabilmek için internet bağlantısını devam ettiriyor.

  • Exheo kullanıcısına yanıt

    bir kaç gün önce Mediamarkt ve Vatana gittim. yanımda HDD'de 4K film götürdüm. LCC2 de denedik malesef gölgelerde ve karanlık sahnelerdeki detay kaybı hala devam ediyor.Türkiye fiyatlarına göre alınır mı? alınabilecek bir oled. Ama ben bir film izleyicisi olduğum için bu durum içime sinmedi. Şuna ne dersiniz Amazonda 2019 Master serisi AG9 var 65AG9 35 bin civarı alınır mı yada bi sene sonraki 65A8 28-29 bandında bulunabiliyor. A80J de olabilir ama onla ilgili çok bir kullanıcı deneyimi bulamadım. Arkadaşların önerilerini bekliyorum. Teşekürler.

  • Rmznplt46 R kullanıcısına yanıt
    Eğer oyun oynamıyorsanız 65A8H tavsiye ederim. Çok çok kaliteli bir tvdir. 28-29k fiyatlar artık imkansız yeni modellerde. Ama oyun oynuyorsanız A80J de düşünebilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki TV kullandım bu güne kadar. şu an oturma odasında günlük kullanım için sony 46X4500 var. salona alıcam TV'de %99 film izlenecek çok az da arada TV yayını izlenecek. başka hiç işim olmaz oyun asla oynamam. Filmleride Torrentten indirip zidoo Z9X var onu bağlayıp öyle izliyorum.

  • Vatan Bilgisayardan haftasonu 55X93J 'yi 18900 TL aldım. 55x90j 18400'dü. X90J'nin direk 10 bit olması biraz üzdü açıkçası (sonradan farkına vardım), Önceki TV'im Samsung 40c6000'di. Beni çokta etkilemedi. Özellikle Dolby Atmos ve Vision deneyimlemek için almıştım. Daha önce kulaklıktan denemiştim çok etkilemişti. Televizyonda farkına bile varamadım. Acaba özellikle atmos için bir ayarmı gerektiriyor?

  • Soul_Fly kullanıcısına yanıt
    Dolby Atmos dediğiniz TV deki 2 3 hoparlörle aktarılabilecek bir etki değil malesef. Bunu ne ayarla ne de TV nin hoparlörleriyle çözemesiniz. Tek izliyorsaniz Atmos kulaklık beğendim demişsiniz o şekilde çözüm yolu bulunabilir ben denemedim bilmiyorum. Yada güncel Atmos destekli yani tavana bakan hoparlörleri olan, sesi oradan sektirip size ulaştıracak bir soundbar veya en başarılı ama en maliyetlisi amfili 5.1.2 veya 5.1.4 gibi bir sinema sistemi kurup çevresel sesin keyfini çıkarabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 2 Ağustos 2022; 9:49:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda TCL var. (modelini bilmiyorum) Youtube'tan Dolby atmos videoları izlemiştim. Şimdi düşününce daha başarılı bulmuştum. Standart airpodslarla öyle bir etki alınca TV'nin de başarımı iyi olur diye düşünmüştüm. Kulaklık bir zaman sonra sıkıntı veriyor. Kulaklık düşüncem olsaydı TV'yi değiştirmeden atmos destekli tvboxla da çözebilirmişim.

  • Soul_Fly kullanıcısına yanıt
    YouTube'un Dolby Atmos desteği yok klasik 2 kanal ses verir. Muhtemelen o TV nin ses çıkışı daha başarılıymış başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısın olabilir ama baya çevresel ses veriyordu. Youtube'ta dolby'nin kendi kanalı var, baya iyiydi.

  • Exheo kullanıcısına yanıt

    Mediamarktan 55A8'i 21 Bine sipariş ettim. İnşallah pişman olmam. Bu TV ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa sevinirim. sonuçta geri iade hakkımız var. kargoya verilmiş bu nedenle gelince aynen geri gönderebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

  • Merhabalar, vatandan 65x90j aldım da. Tokatta yaşıyorum, İnternette bi türlü bulamadım bu tv yi kime açtıracağım. Bikaç yer sony tr den çekildi servis yok falan dedi ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyupdmrc1 E kullanıcısına yanıt

    444 SONY (7669)

  • Arkadaşlar Selamlar kısmetse yarın televizyonu alacağım aklımda 65x90j var ama amazonda 2 adet 75x90j var fiyatı 35 bin satıcıda amazon olması garanti iade vs. aklımı çeliyor. 65inç olanı 28 bin civarında sanırım şu anda. Fikirleriniz nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aerius123 kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa aradaki fark sizi sor duruma düşürmeyecekse her zaman daha büyüğü alınmalı diye düşünüyorum. Sonradan keşke dememek için ben olsam 75 olanı alırdım ki kendim de 75x90j kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.