Şimdi Ara

2026 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.174
Cevap
131
Favori
829.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
    dostum sende de konsolda ses vardı ne yaptın hallettin mi
  • Arkadaşlar önemli bir sorum olacak , tam otomatik megane sedan alma arifesindeyken , renault'ta çalışan bir usta ile karşılaştım , aracın bagajını inceliyor ve söyleniyordu böyle arabamı yapılır diye . yanaştım hayrola neden eleştiriyorsunuz merak ettim dedim . stepne havuzunun plastik olduğunu ve birleşim yerlerinin punto değilde bildiğin vida ile sıktıklarından bahsetti ve gösterdi , açıkçası araçtan birden soğudum . arkadan herhangi bir hasar aldığında ne olacağı konusunda ciddi tereddütlerim oluştu . ayrıca o vidalar ve gelişi güzel sıkılmış olan macunlar bir süre sonra ne olur .Son kullanıcı olan arkadaşların yorumları benim için önemli.

Araç için alınmasını elzem gördüğünüz eşyalar var mı? Araç gelene kadar en azından bu süreci yayarak yurtiçi/yurtdışı olarak temin etmeye başlamak mantıklı olacak gibi. Örneğin araç kamerası al vs gibi tavsiyeler.

Bir de icon donanımda karartılmış cam göremedim. Normalde karartılmış cam olarak mı geliyor?

"Söylesem, tesiri yok; sussam, gönül razı değil."
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovanni

İcon donanımında; karartılmış cam, standart olarak gözüküyor.

Detay tabloda atlamışım. Teşekkür ederim cevap için.

Peki karartılmış camların uygulaması hangi camlara oluyor? Bütün camlar o şekilde mi geliyor?

• nejdeath N kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Geçmiş sayfalarda cevap bulacağınız paylaşımlarım mevcut inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: koray er

dostum sende de konsolda ses vardı ne yaptın hallettin mi

Ses devam ediyor, şu an üzerinde durmamaya çalışıyorum. Sesin kaynağını tespit edemiyorum, benim bile tespit edemediğim sesi servisin bulması mümkün değil, önce kaynağını bulmam lazım ki servise şuradan ses geliyor diyebileyim. Havaların ısınmasını bekliyorum havalar ısınınca üzerine düşeceğim. Yeni bir ses daha Baş gösterdi gaza basınca gelen zırıltı gibi bir ses vardı zaten, onu bir kenara yazmıştık, ancak yeni ses 4000-5000 devir aralığında debriyajla alakalı olduğunu düşündüğüm bariz bir zırıldama oluyor 1-2 saniye süren bu ses devir daha yükselince ya da azalınca kesiliyor. haydi buyurun buradan yakın.

• suan servisdeyim kalorofer borularından şüpheleniyorlar onlar bir birine vuruyormuş araç sırası var sıra gelince bakacaklar araca
  • Aracı sipariş geçerken 8.7 inç ile geçtim ama uzun dönem kullanıcı yorumlarında hemen hemen şikayet etmeyen yok gibi bu durumdan. Klima kullanımı dolayısıyla. @yildiz in şimdiki düşüncemle sipariş verecek olsaydım büyük ihtimal ekranı almazdım yazdığını okumuştum.

8.7 ekranın 7 ekrandan büyüklük ve klima kontrollerinin ekrana eklenmesi haricinde bir farkı yok mu?

Fazladan para verip, herhangi bir ekstra özellik katmadan ve bazı kullanımları zorlaştıracak şey için para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Gerçi geç kalmış olabilirim ama şansımı denemek istiyorum gelecek yorumlara göre.

Aracıma binen eş, dost, akraba ilk dikkat ettikleri şey dikey ekran, günümüz markalarinin bir çoğunda bu ekran görünümü yok, çok değişik bir hava kattiğini düşünüyorum araç içine, bu zaten benim naçizane fikrimdir kimisi sevmemiş olabilir fakat ben bayılıyorum.

Klima kumanda butonlarıni ben rahat kullanıyorum herhangi bir gecikme yok gayet stabil.

• quote:

suan servisdeyim kalorofer borularından şüpheleniyorlar onlar bir birine vuruyormuş araç sırası var sıra gelince bakacaklar araca

hadi hayırlısı, bana da referans olacak bilgileri bekliyorum senden. sorunu tespit ederlerse bana detaylı olarak tarif etmeni isteyeceğim senden. ben de kendi aracımda baktırayım o bölgeleri.
  • aynende kalorifer borularının çarpıp titreşim yapmasıymış sorun hallettiler. ses mes yok artık sende baktır ordadır büyük ihtimal.. birde bende taş izi var sandım kaportacı arkadaşı çağırdı servis müdürü baktırdı bu seramik kaplama yapardığın yerde seramiğin altında toz kalmış taş izi yok ama buda çıkmaz seramik kapladığı için üstü dedi, sevineyim mi taş izi değil diye bilemedim.
  • Dün bayiye gittigimde Joy 1.6 16v 115 bg aracın fiyatına 66.600 dediler. Nisan ayında 1.600 Tl zamlanmış yanında Görüş paketi + Lastik vericeklerini söylediler hafta sonu alıcaz galıba kredi hakkında bilgi alamadım fiyatlar yeni güncellendigi için kredi hakkında bilgi veremediler.0 araç alım işlemleri nasıl oluyor açıklar mısınız ilk kez alıcazda biraz bilgimiz olsun :)

aynende kalorifer borularının çarpıp titreşim yapmasıymış sorun hallettiler. ses mes yok artık sende baktır ordadır büyük ihtimal.. birde bende taş izi var sandım kaportacı arkadaşı çağırdı servis müdürü baktırdı bu seramik kaplama yapardığın yerde seramiğin altında toz kalmış taş izi yok ama buda çıkmaz seramik kapladığı için üstü dedi, sevineyim mi taş izi değil diye bilemedim.

işlem yapılan yeri tarif edebilir misin, araç içinde konsolun orada mı bu borular, yoksa kaputun altında bir yerde mi. Rsmini yollayabilirsen çok iyi olur.

Orijinalden alıntı: Taibox

Araçtan memnun musunuz? Yakıt-vergisi-Konfor nasıl biraz açıklar mısınız :)

Daha önceki mesajları incelediyseniz tüm sorularınızın cevapları verildi aslında. ben yine de kısaca yanıtlayayım. vergisini Google dan rahatlıkla bulabilirsiniz, bu gibi cevapları alenen bulunabilecek soruları burada sormamanız faydalı olacaktır, Google da bulamayacağınız sorularınızın yanıtlarına gelince.
    yakıt konusu çok göreceli bir kavram aracın kullanıldığı coğrafi şartlar, kullanan kişinin kullanım şekli vb sebeplerden dolayı bu sorunun cevabı size aldatıcı fikir verebilir. şu an şehir içi 10,5 lt şehir dışı 7 lt ortalama ile kullanıyorum. farklı bir ilde oturuyor olsaydım bambaşka rakamlar yazardım.
    konfora gelince seslere takıntılı biri olduğum için ufak tefek seslerin beni rahatsız etmesi dışında ben de arabasına aşık olanlardanım, yani konforundan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvonimir -- 5 Nisan 2017; 17:12:46 >

• zvonimir kullanıcısına yanıt
    Gereken seylere google'dan tabikide baktım birde kullanıcı yorumu almak istemistim mesajlarda sagında solunda ses geliyor gibi seyler yüzünden araçtan sogumakta istemiyorum :) inceledigim her aracın bir sıkıntısı oluyor zaten her seye bakarsak araba alamıycaz :D sagolun yorumlarınız için :)

Orijinalden alıntı: Kubi.lay

Ekran hakkinda en ufak bir negativ yorumum yok, ben çook beğeniyorum.

Aracıma binen eş, dost, akraba ilk dikkat ettikleri şey dikey ekran, günümüz markalarinin bir çoğunda bu ekran görünümü yok, çok değişik bir hava kattiğini düşünüyorum araç içine, bu zaten benim naçizane fikrimdir kimisi sevmemiş olabilir fakat ben bayılıyorum.

Klima kumanda butonlarıni ben rahat kullanıyorum herhangi bir gecikme yok gayet stabil.

Görsellik açısından sizinle aynı fikirdeyim. Hatta ekran yerleştirmesi yüzünden, gerçekte fark sadece 1.7 inç olmasına rağmen 3 4 inçlik fark varmış gibi hissettiriyor.

Klima kullanımında fiziki tuşlarda tek hamle ile fan ayarı yapabiliyorsunuz. Bunda ekran üzerinde fazladan 1 2 dokunuş daha yapıp gözünüzü daha fazla yoldan ayırmanız gerekiyor. Bu durum uzun süreli kullanıcılarda rahatsızlık oluşturuyor mu yoksa alıştıktan sonra farketmiyorsunuz gibi bir durum mu oluyor? Asıl merak ettiğim nokta buydu aslında.

Geçmiş sayfalarda yazdıklarınızı da okudum. Gerçekten çok bilgilendirici şeyler yazmışsınız. Teşekkür ederim. Araç gelince ilk işim kamera almak olacak galiba. O zaman yardımınıza ihtiyacım olacak tekrardan. @olguerhan ın efsane kamera başlığı altından bir ürün seçeceğim.

• zvonimir kullanıcısına yanıt
    direksiyonun altında borular var onlardan geliyormuş.

İlginiz için ben Teşekkürederim mutlu oldum.

Sürüş esnasında Dokunmatik klima butonlarına adepte olmak kesinlikle zorlayıcı değil, kisa surede alışıyor insan dokunmatik ayara. Kesinlikle almaniz gereken bir opsiyon Rlink2 8.7 inç ekran.

Olgu Erhan güzel bir konu gerçklestirdi sağolsun, o konuya 2013 yilindan bu yana bende yazar takip ederim.

Araç hakkında ve araç içi kamera konusunda yanınızdayım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.