Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
130
Favori
765.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar icon paket aracımın kapı içlerinde ki siyah derileri, konsol kapağını, koltukları (kısmen de olabilir) ve havuz paspasları bej yaptırma gibi çılgın bir fikir yerleşti kafama.

    Simsiyah iç dizayna bir türlü alışamadım. Bej detayların araç içine ferahlık katacağını düşünüyorum ama örneğini de bulamadım.

    Sizce nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ilk defa Renault bir araç alacağım. Megane Icon paket bir araç olacak 2023 model. Ancak ekranı icon paket olmasına rağmen benim çoğu icon paket araçlarda gördüğüm gibi Tesla ekran değil araçların. Normalde Tesla ekranlar icon paketlerde standart değil midir? Dışarıdan taktırılan bir paket mi yoksa Renault’da opsiyonel olarak takılan orijinal bir hizmet mi?

    Apple telefon ile kullanacağım ama Tesla ekranı göremeyince bir üzülmedim değil :)

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Tesla ekran extradan sonradan takılan bir donanım ama icon araçlardaki ekran ile kablolu olarak carplay ve Android auto kullanılabiliyor 2022 ve 2023 modellerin donanımları hakkında pek bilgim yok ama benim 2020 icon 7 inc ekran var carplay kullanılıyor kablolu olarak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler. Sonradan takılan cihazları neden opsiyon olarak Renault internet sitesinde çıkarmıyor? 9" Multimedya fotoğrafını fotolarda gösteriyor galeride ama opsiyon seçeneklerinde yok. Onu biliyor musunuz?

  • Sorumun cevabını ben öğrendim. Şu anda genel üretim sıkıntısı varmış. Icon paketlerin hepsi 7" ekran ile geliyormuş. En azından benim konuştuğum bayi öyle söyledi. O yüzden şu anda internette görünmüyor.

  • Yakın zamanda bakım yapanlar ve yapacak olup fiyat alanlar ne kadar ücreti olduğunu yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort paket aracıma alt motor ve karter koruma, alaşım jant taktırmak da istiyorum. 200 üstü süratlarda kaput hafiften dalgalanıyor. Bilgisi olan yasayan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Seramik Koruma faydalıdır değil mi? Bayiden yaptırırsam ötv kdv 10.000 TL'lik işlem 21.000 TL'ye çıkıyor. Bayi dışında bir yere yaptıracağım. İstanbul Anadolu yakasında güzel ve uyguna yapan bir yer var mıdır?

  • Arkadaşlar araç içinde otururken kontak kapalı olsa bile camları açıp kapatabiliyorum. Sanki bu önceden böyle değildi? Ya da her zaman yapmıyor sanki bunu tam anlayamadım. Bu bir sorun mudur?
    Not: Araçta anahtarsız giriş çalıştırma yok. Eski usul sustalı anahtar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Sorunuz ile alakalı kendi aracımda deneyimlediğim kadarı ile; belli bir süre limiti var örnek olarak araç içinde kontak kapalı iken, yanılmıyorsam ilk 5 dk. kontak kapalı dahi olsa camları açıp kapatabiliyorsunuz sonrasında araç enerji tasarrufu amaçlı bazı sistemleri kapatıyor tekrardan yarım kontak yapmadan camları aç kapa yapamıyorsunuz, bunun haricinde anahtar üzerinde bulunan kilitleme butonuna iki defa bastığınızda direk tüm camları kapatıyor.

  • Autoking Seramik Kaplama önerir misiniz?

  • imphetus kullanıcısına yanıt

    Bugün denedim araç içinde oturuyordum kontağı kapadım ama camları hareket ettiremedim. Kafasına göre takılma durumu var sanki ama anlayamadım bir servise soracağım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba aracımı alalı bir hafta oldu megane icon 1.3 tce edc. Ancak ilginç bir sıkıntı var belli devir aralığında özellikle rolanti ile 1500 devir arasında arabadan ilginç bir ses gelmekte diğer devirlerde bunu yapmıyor. Videosunu yüklüyorum yardımcı?olurmusunız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre3434 -- 7 Haziran 2023; 0:35:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar dövizin artması önümüzdeki ay sizce fiyatlara ne kadar yansır? %kaç mesela?

  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Nisan ayında Icon paket araç aldım. Multimedya ekranı 7". Gördüğüm, bildiğim kadarıyla şu ara 7"'ten büyük ekran takmıyorlar. 7" ekranda kablolu olarak carplay ve android auto kullanılabiliyor. Ayrıca gizli özellik açtırma işlemini göze alırsanız carplay kablosuz olarak kullanılabiliyor. Eğer kablosuz android auto kullanmak isterseniz bir adaptör satın almanız gerek, piyasada bir kaç marka mevcut, fiyatları da 2000 tl seviyelerinde. Ben adaptör aldım, kullanıyorum, çok memnunum, telefonunuzu cebinizden ya da çantanızdan çıkarmadan kullanabiliyorsunuz. Ayrıca telefonunuza harici bir uygulama yüklemenize de gerek kalmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,
    2016 megane 4 1.5 dci icon araç sahibiyim. Bugün silecek suyunu yenilerken motor üzerindeki bir parçanın devre dışı bırakılmış olduğunu gördüm. Bu parçanın ne olduğunu söyleyebilecek olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • dwain D kullanıcısına yanıt

    opsiyon listesinde var hocam ama sağlam fiyat farkı var

  • sero1016 kullanıcısına yanıt

    Ben göremiyorum 9" ekranı nedense... Neyse bakalım fiyatlar ne olacak şu anki kur artışından dolayı.

  • dwain D kullanıcısına yanıt

    hocam bizim araçta var ama çok büyük bir esprisi yok. güneş altında neredeyse görünmez oluyor. kaliteli bir ekranı yok maalesef. aldığımızda harita sürümü o kadar eskiydi ki istanbul-izmir otobanı gözükmüyordu. bende internetten bir yolunu bulup 2022 haziran ayına güncelledim. (riskli bir işlem)

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Zaten artık istesem de alamıyorum boşver hocam :) Benim 7" olacak. Güncellemeyi nereden buldunuz? Riskli de olsa 7" için kendim yapabileceğim bir şeyler var mı?

  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.