Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.127
Cevap
133
Favori
792.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şöför kapısının üstünde bir etiket var. lastik basınçları yazıyor orada olması gereken

• Merhaba selamlar arkadaşlar.

Bende 2021 model 1.3 Tce EDC şanzımanlı JOY paket sıfır km araç için anlaştım haftaya araç gelecek ama ne yazık ki çok opsiyonu olmayan 4teker 1motor kombinasyonlu bir paket JOY paket. Tesla ekranda taktırmayı planlıyorum ama çok pahalılar AndroinAuto yada AppleCar olmasını isterdim sorunsuzluk açısından işin doğrusu.

Ötv muafiyetli alacağım için pek farklı alternatifim olmadı, en azından Joy Comfort paket bile olabilirdi ama hiç bir bayide yok malesef ki. 2021 model C sedan bir araçta basit bir ön arka park sensörü bile yok.....

Şimdi şunu merak ediyorum. En azından park sensörü takımı mümkün mü? Serviste taktırmak istedim ama onlar kendileri tarafından takılmayacagını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 4 Ocak 2022; 21:53:20 >
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Joy paket aracım var 2021, multimedya ekran geri görüş kamerası yağmur sensörü far sensörü philips full led farlarım var, isterseniz yapabilirsiniz gayet güzel..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizdeki mevcut araç Joy paket mi yoksa Joy Comfort muydu aceba? İlk üretim Joy larda bunlar standart olarak mevcuttu galiba. Son gelen araçlarda Joy Comfortlara eklenmişti bu özellikler.

Serviste mi takılmıştı sizdeki, yoksa fabrikasyon çıkış mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 4 Ocak 2022; 22:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Standart joy paketti araç, multimedya geri görüş kamerası serviste takıldı yağmur ve far sensörü serviste takıldı, led farları philips aldım kendim taktım, b segmenti parasına c sınıf araç sonuçta, bu fiyata boş olması normal, bende üst paket bulamadım kendim doldurdum

• Bunu bilmem iyi oldu açıkcası en azından serviste halledebilirim. Megane'nın çok fiyat avantajı kalmadı açıkcası Corolla şuan daha f/p kalıyor. Daha dolu Civic ve ya Focus ile arasında çok az fiyat farkı kaldı ne yazık ki 450bin gibi bir fiyatta aldım bende ötv muafiyeti hariç.

370bine Corolla Dreamlar satıldı geçen hafta.

Yinede motor ve şanzıman kombinasyonu gerçekten çok iyi. Tek sorunu paketler arasında çok fazla farklar var. Dolusu çok dolu giriş paket bomboş.

Motor şanzıman konusunda corollanın esamesi okunmaz hocam, megane yabana atılır araç değil, çok araç kullandım 10 dan fazla araç sahibi olmuşumdur, ben araçtan çok memnunum, önceki aracım astra 1.4t otomatikti, evvelinde corolla kullandım zaten, yakın zaman içinde

• Buna kesinlikle katılıyorum. 1.3Tce bana göre 1.5DCİ gibi yıllarca konuşulacak bir motor olarak yoluna devam edecektir. Opsiyonların servis tarafından eklenebiliniyor olması benim için son derece iyi oldu açıkcası.

• Çok kullanmak istediğim fakat kullanmaya başladıktan sonra nefret ettiğim tek araç diyebilirim. Belki benim araç arızalıdır bilemem ama birde size sorayım istedim. 2018 model alt paketi kullanıyorum. Şirket aracı bu araç. Araç çok alçak olduğu için yol tutuşu güzel bence fakat karşıdan gelen araçların farları gözünün içine giriyor ve buda beni deli ediyor. C3 kullanmıştım 6 ay kadar ve hafif yüksek veya SUV tarzının bu konuda ki avantajı tartışmasız çok iyimiş. Klima istediğim gibi hızlı ısıtmıyor ben çok sevmedim. Özellikle 5 derecenin altındaki hava sıcaklıklarında zor ısınıyor. Araç ısındıktan sonra da klima sıcaklık kontrolü açık ara kullandığım en kötü araç. Gelelim EDC şansımana. Bundan çok emin olamasamda vites değiştirmesi çok kötü. Bayır aşağı inerken ve düz yolda trafikte hafif ilerlerken bir türlü vites değiştirmemesi düşük viteste kalması sorunu var. Babam şanzıman dişlilierinde kaçırma olduğunu söyledi ama yöneticimde EDC lerde olan bir şey dedi. Gerçi ben bu sorunu Renault Scenic modelinde de gördüm. EDC'nin kötü bir sorunu olduğunu düşünüyorum.

Özetle kullandığım model ömrümde kullandığım en rahatsız araç.

• TDB T kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, güncel link paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler

Ben park sensörünü serviste taktırdım başka servisle görüşebilirsiniz.

• yav benim araçta bugün motorda hasar riski uyarısı aldım, moralim bozuldu  necvoxtan büyük ihtimalle bakıcaz

• Necvox servise ben sordum bunu kesinlikle kabul etmiyor, servis enjeksiyon sistemine güncelleme yapıyor yazılımla

• Youtube ve forumlardan inceledim, neredeyse tüm motor risk uyarı lambası android teypten kaynaklı yanıyor.

Bayağı yolda kalanlar olmuş bu yüzden hatta .

Koskoca Renault ne olduğu belli olmayan 3.sınıf yerlerden ekran temin edip takıyor çok garip. En azından yeni model Applecar ve AndroidAuto destekli bir kendi üretim ekran takıp şu sorunu halletmesi gerekir

Bunu herkes konuşuyor ama ispatlayabilen yok, bu arıza uyarısının sebebinin multimedya olduğunu belgeyle ispatlayan o firmanın canına okur

Bu uyarıyla servise kayıt açınca araçta gerçekten arıza yoksa, güncel yazılımı yükleyip geri veriyorlar, 2021 modellerde yeni kadran sistemiyle multimedya uyumsuz diye ayrıca bilgisayara bağlayınca hata veriyor, kullanıcılar bu hatayı görünce ondan kaynaklı zannediyor olabilirler, serviste bunu söyleyemiyor, multimedya kaynaklı ekran okuma hatası diye evrakta yazıyor lakin motorda arıza riski uyarısını buna bağlamıyor

• Genel kanı şu, uzun süredir gözlemlerim sonrası; 3.parti bir cihaz olduğu için sonradan takılan bir bileşen ve aküden yüksek voltaj ve akım çekiyor olmalı sonuçta aracın elektrik tesisatı standart donanıma göre yapılmış durumda ve bundan dolayı sensörlere anlık düşük akım gidince arıza oluştuğu yönünde. Bir çok arızanın ekran takıldıktan sonra ortaya çıktığı gerçeği var. Arızanın çözümünde de aracın stop ettirilip yarım saat çalıştırılması normale dönüyor araç.

Tabiki bu genel gözlem, dediğin gibi net şekilde ispatlanan bir durum yok ama genel kanı bu yönde ve bu montaj işlemi sonrası tüm arızaların olması çok şüphe uyandırıcı.

Ben yolda kaldım bu uyarıyla iyi bilirim Araç daha 400 km ydi

Bahsi geçen cihaz renaulta ve araç modeline özel fason üretim, kutusunun üzerinde renault yazıyor ve renault parça koduyla satılıyor, yani orjinal renault yedek parça aksesuar olarak geçiyor

• Açıkcası 10bin lira vericelcekse şuan güncel kurla tam performans alamayacaksam bu daha kötü bir durum  

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.