Şimdi Ara

2021 PEUGEOT 508 (ANA KONU) Güncel Bilgiler Burada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
3
Favori
30.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carviser deki oğlan robot gibi, dinlesen bant kaydi sanarsin, bir de şimdi eşi ile araba tanitimi yapiyor, dikkatimi çeken araçlar oluyor, gözlerim kaniyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Alacak olan dizelini alır yine. Dizelinde hızlanması yakıt tüketimi vs. geri kalır değil.

Performans modelinin fiyatı uçuk olacaktır. 300 binlere çıkan zaten Mercedes Cla veya biraz daha zorlayıp G20 düşünecektir.

• yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    Tabi canım. 225lik iştah kabartsa da ben de dizel alırdım.

• firtikk kullanıcısına yanıt
    Abi zaten beni de öyle dar yapmaları en çok sinir etti. Bu aracın neticede pugdaki asıl yeri D sınıfıydı. Ne gerek var kardeşim illa sportif olsun artheon vs rakip diye arkayı öyle daraltmaya. Superb passat talisman öyle geniş geniş yapılsın. Sen öncekinden geriye git hacim olarak. Yap genişini bunu da ekle liftback diye. İsteyen ihtiyacına göre yönelsin. Şimdi bunun swsi de yoktur kesin.

• 2021 PEUGEOT 508 (ANA KONU) Güncel Bilgiler Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 4 Ekim 2019; 13:23:13 >
  • Gerçekten harika bir makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Alacak olan dizelini alır yine. Dizelinde hızlanması yakıt tüketimi vs. geri kalır değil.

Performans modelinin fiyatı uçuk olacaktır. 300 binlere çıkan zaten Mercedes Cla veya biraz daha zorlayıp G20 düşünecektir.
    Yalnız bu cla'nin içinden geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8EBBAB50

Bu mesaj silindi.
    Taniyorsn galiba.

• Hangisi ana konu ?
    Geçenlerde yazdığım da 508 ana konu , bu da ana konu?

• quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Yalnız bu cla'nin içinden geçer

Alıntıları Göster
    İkisini de kullanmadan içinden geçer tarzı yorum yapamam ama marka algısı ile Mercedes kesinlikle Peugeot'nun içinden geçeceği kesin. Bu rakamlara çıkıldığında da algı önemli oluyor.

• Ciddi istersen kim geçeri tavsiye ederim. Ciddi bir şekilde anlatir, kiçi başi oynayan, saçma sapan espriler yapip kendini çok komik sananlarda var, hatta bir tanesi geçenlerde bir milyon aboneyi buldu, Türkiye gibi eğitim seviyesi çok altta boş insanlarin çok fazla olduğu yerlerde normal kabul ediyorum.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Çünkü cla c segmenti 508 d segmenti tabiki peugeot gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Ekim 2019; 9:14:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Gerçek ana konu burası diğeri sonradan açılmış ana konu değil bu konu 1.5 yıldır var

Rakamla ne ilgisi var cla c segmenti coupe 508 d segmenti coupe karşılaştırma bile yanlış 508 in rakibi arteon ve a5 tir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Ekim 2019; 9:10:56 >
  • Neyle ilgisi var ? 300.000 üzeri bütçeyle önce hangi firmaların kapısına giderdin ?

Rakibinden bahsetmedim marka algısından bahsettim mesajımda.

Marka algısı beni ilgilendirmez sonuçta sınıf farkı var sen önce buna dikkat et marka algısını boşver karşılaştırmak bile saçma cla da 160 bg var 508de 180 ve 225 bg var araba gayet kaliteli lüx duruyor 280 300 bine 225 bg 508 gt alır geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Ekim 2019; 9:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Marka algısı beni ilgilendirmez sonuçta sınıf farkı var sen önce buna dikkat et marka algısını boşver karşılaştırmak bile saçma cla da 160 bg var 508de 180 ve 225 bg var araba gayet kaliteli lüx duruyor 280 300 bine 225 bg 508 gt alır geçerim
    Ülkede 200 300k parası olan adam sınıf tartışması yapmaz. Kalite ve algıya bakar.
    Kalite fiyat ile birleşince çok anlamlı oluyor.
    Algı ise f\p nin uzun süreli halidir. Yani en az 2 sene 3008 deki gibi abi hem ucuz hem kaliteli olursan birşeyler değişir. Tabi bunda qq, tiguan, tuscon, sportage gibi rakiplerin eksikleri çok önemli.
    Halbuki d segmenti çok uturmuş bir pazar. Pug nostaljik araba diye çıkarmışsa bilemem. Yapacağı yeni atılım ise d coupe de çok satacaksa passat rakip değilse yine aynı donanımdaki passattan %15-20 ucuz olmalı. Ama araç 250k dan aşağı gelmeyecek gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Ülkede 200 300k parası olan adam sınıf tartışması yapmaz. Kalite ve algıya bakar.
    Kalite fiyat ile birleşince çok anlamlı oluyor.
    Algı ise f\p nin uzun süreli halidir. Yani en az 2 sene 3008 deki gibi abi hem ucuz hem kaliteli olursan birşeyler değişir. Tabi bunda qq, tiguan, tuscon, sportage gibi rakiplerin eksikleri çok önemli.
    Halbuki d segmenti çok uturmuş bir pazar. Pug nostaljik araba diye çıkarmışsa bilemem. Yapacağı yeni atılım ise d coupe de çok satacaksa passat rakip değilse yine aynı donanımdaki passattan %15-20 ucuz olmalı. Ama araç 250k dan aşağı gelmeyecek gibi..

Alıntıları Göster
    Rakibini passat değil arteon diyorlar zaten. Benzinli Arteon da 327 bin TL den başlıyor.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Birtane bayide anahtar teslim fiyatı 342.000 tl yazıyordu hadi onuda 300 310 bine versinler ici passat ile aynı olan 150 bg arabaya bu parayı vermem 508gt 225bg akar

• Araç güzel farklı duruyor ama 300 bin gibi fiyatlardan satışa çıkarsa tutmaz. A5, mercedes varken Peugeot ya o rakamları kimse vermez.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.