Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.524
Cevap
61
Favori
382.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Çözümü çok kolay :) Eski bir kredi kartını üst taraftan sıkıştırdım. Direksiyonu da aşağıya indirdim ki zaten öyle kullanmayı tercih ederim. 0 ses. Kullanırken gözüme de çarpmıyor. Önceki insignia aracımda yalıtım yapmıştım söylediğiniz gibi tekrar etti. Kredi kartı kesin ve kalıcı çözüm, direksiyonu aşağıya indirince görmüyorum problem yok :)

Hocam bunu kesinlikle deneyceğim bugün :)) sonucu yazacağım  

Bende de özellikle düşük devirden hızlanırken ciddi trim sesi yapıyor, ben de deneyeyim sağolun bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B kasa 2017 model den sonra makyajlı 2020 model kullanmıştım daha bir sıkıydı sanki
    Mesela ilk çıkanlar da herkes kapı kilit butonu titreşimi yaşamıştır makyajlı da yaşamadım
    Göstergelerin oradan da ses gelmemişti hatta 200 bine yakındı benim araç ona rağmen trim sesi konusunda başarılıydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Düşük devirde gelen trim sesi göstergeden olmayabilir, bazen göğüsün içerisinden geliyor, muhtemelen havalandırma boruları titreşip ses yapıyor.

• 2020 model makyajsız almayı düşünüyorum çünkü istediğim araç en yeni olarak sadece o yılda var. 2017'den 2020'ye kadar da acaba makyajı beklemeden ufak tefek geliştirmeler olmuş mudur? A kasada makyaja kadar böyle şeyler yaşanmıştı, makyajla araç çağ atlamıştı. Kendim 11 yıl A2 kullandım, arkadaşlarımın A1 araçlarına binince çok fark görüyordum. Merak ettiğim 2020 B1 tatmin eder mi?

2017'den 2020'ye kadar muhtemelen ufak tefek iyileştirmeler olmuştur, makyajlı kasasını hiç kullanmamış olsam da izlediğim incelemelerden anladığım kadarıyla çok büyük bir fark yok, sadece süspansiyonların daha sessiz çalıştığını söylüyorlar.

yok o kadar uçurum yok arasında aslında fark var denilemez , yazdığım bir kaç ufak tefek sorun dışında

ha şu vardır , 1.6 cdti da partikül filtresi sorunu çok fazla yaşamıştım

1.5 d de ise adblue da var ve sıfır sorun yaşamıştım

turbo hortumu mesela sıkıntıydı ama çözümü basitti , 1.5 de hiç sorun olmamıştı

tabi benim ki 2017 idi ilk partilerden , mesela makyaj öncesi 2019 2020 kullananlar var ise onlar daha iyi cevap verebilir

malzeme kalitesi veya herhangi bir şey bence fark etmez

makyajsız da excelence paket kullanmıştım , makyajlı da ultimate

• Benim araç 2017, muhtemelen ilk partilerden. Trim sesi olarak yaşadığım tek sıkıntı hayalet göstergeden gelen tıkırtı. Onun dışında gayet sıkı hissiyat mevcut. Gösterge için de @lesperanz'ın kredi kartı çözümünü uyguladım, şu an için gayet başarılı :) Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 12 Ağustos 2025; 13:17:12 >

Hallolmasına sevindim hocam, basit çözümleri severiz :) Kartonu uzunlamasına kesip siyah bant ile çevreleyip boydan boya sıkıştırmayı düşünüyorum ama 1 senedir yapacağım unutuyorum, o zaman hiç belli olmaz diye düşünüyorum. Şükür bunlar gibi basit kroniklerle uğraşıyoruz. Arabaya her bindiğimde ayrı keyif alıyorum. Kötü duruma karşı sandık motor alıp kenara atasım bile var, araç yeter artık diyene kadar satmayı düşünmüyorum :)

• Selamlar. 245-45 r18 yazlık lastik önerisi alabilir miyim? konforlu olmasını tercih ediyorum. Conti sport contact 3 kullanmıştım süper lastikti ama konforlu değildi. ondan sonra michelin primacy 4 aldım, beğenemedim. contiden daha konforlu ama delik deşik oldu.

düşündüğüm lastik Conti premium contact 7. yollar malum kötü. şehir içi kullanım için öneri istiyorum. runflat olmayan.

Conti Premium Contact 7

Pirelli P-zero

Falken 520

Hankook Ventus Prime 4

Orijinalden alıntı: Bianconero

Selamlar. 245-45 r18 yazlık lastik önerisi alabilir miyim? konforlu olmasını tercih ediyorum. Conti sport contact 3 kullanmıştım süper lastikti ama konforlu değildi. ondan sonra michelin primacy 4 aldım, beğenemedim. contiden daha konforlu ama delik deşik oldu.

düşündüğüm lastik Conti premium contact 7. yollar malum kötü. şehir içi kullanım için öneri istiyorum. runflat olmayan.

Conti Premium Contact 7

Pirelli P-zero

Falken 520

Hankook Ventus Prime 4

Yazdıklarınız içerisinde conti en iyisi bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

pirelli p-zero pz5 için de çok iyi yorumlar var. testlerde 1. sıraya koymuşlar. hem sportif sürüş hem de konforlu olduğunu yazmışlar. yani ses desibeli olarak kağıt üzerinde conti ile aynı olsalar da pirellinin daha iyi hissettirdiğini söylüyorlar. kafamı karıştıran bu oldu.

continin premium contact modeli daha konforlu olan ama sürüş olarak sport contact modeline göre direksiyon olarak iyi hissettirmediğini belirtmişler. p zero pz5 ise hem direksiyon hissi, hem yol tutma, hem de konfor olarak premium contact modelinden daha iyi görünüyor. keşke p-zero pz5 kullanan olsa da bizi bilgilendirse.

2 yıldır Conti Premium Contact 7 kullanıyorum gayet memnunum. Lastik uzmanı değilim ama bu seneki yoğun yağmurlarda 2 3 kere savrulmadan aracı yolda tutmuşluğu var. Yıllardır bridgestone Turanza serisi kullandım, daha konforlu hissettirdi. Diğer şıklarla conti  arasında bence kalınmaz.

premium contact 7 için balon yaptığı hakkında epey şikayet var bu yüzden conti alacaksam sport contact 7 olur diye düşünüyordum. ama o da bizim arabayı trim disco yapar muhtemelen. ayrıca burdaki bayiiler yüksek fiyat çekiyor. 9500 lira verdiler 2025 premium contact lastiğin 1 adetine…

dün michelin pilot sport 5 fiyatı aldım bayiiden. 37500 lira 4 lastik.

şu an hala kararsızım. sizdeki ebat da aynı mı? kaç aydır kullanıyorsunuz premium contact 7leri?

Primacy 5 aldım 3-4 ay önce, Ventus Prime 4'ten geçtim. Hiç pişman etmedi, yuvarlanma titreşimi azaldı, yol sesi azaldı, yol tutuş arttı. Contiye göre nasıl bilemiyorum ama genel olarak başarılı

Konfor önmliyse ultra contact ya da primacy öneririm, premium contact çok dengeli bir lastik ama gürültüsü biraz fazla.

• sportcontact 5’ten sonra primacy 4 kullanıyorum mevcut olarak. kötü değil ama sportcontact kullanırkenki hissi alamadım. evet ses olarak epey fark var fakat çok çabuk yıprandı ve kayma yaşadım. yaşadığım şehre göre uygun olmadığını düşüyorum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.