Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.418
Cevap
59
Favori
354.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insignia kullaniyorum.Hatta simdi ev alma durumum var satiyorum.Allah var ampera e gelecek olsa bekletip ona gececektim ama 2 senesi varmis daha bende 2 senede insignia yi herhalde 130 140 bin km yaparim o yuzden hem segment dusup hem de marka degistirecegim.

Insignia grand sahibiyim.1 onceki aracimda yine dizel.otomatik insignia edition elegance idi.

Grand kesinlikle passattan ustun.Donanimda eksigi olabilir.Bazi goze batan yerleri olabilir ama passatla ve grand la gidilen 1000 km yolculuk kesinlikle grand da daha az yorucu oluyor.

Yol tutus ve yoldaki sessizlikten bahsetmeyecegim bile.

Passat marka algisi ile onde bu bir gercek.Ama volkswagen da opelin yaptigi gibi bana 50 ye satip 2.ay sonra sana kampanya diue 45 yapmiyor.Opel aracina sahip cikan bir firma olsaydi su an insignia d segment premium alti markalarda passat a kafa tutardi.Malesef oyle bir durum yok su an icin.

Alacak.olanlar gonul rahatligiyla alabilirler insignia cok guzel bir arac ozellikle grand gercekten olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim grandsport da 6000km ye geldi. Şuanlık gayet memnunum. Özellikle sürüş kalitesi isteyen,yol tutuş isteyen,kaliteli direksiyon tepkileri isteyen kullanıcıların bu segment/fiyatlandırmada en mantıklı tercihi olacaktır. Gerçi aynı donanım passatla arasında 50 bin tl gibi komik bir fark var

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Ben excellence 1.6 dizel otomatik +deri paket+premium paket+sunroof istedim bakalım ne fiyat verecekler? Bizim şirket te ALD ile çalışıyor ama araç alımı fazla o yüzden belki uygun fiyat verirler.

• ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Böyle yorumları okumak güzel. Benim şu andaki şirket aracım 2.0 tdci insignia edition elagance. 3 yıldır bende ve değişim zamanı geldi. Seçenekler arasında BMW 3.20d var ama ben tercih etmedim. Yine insignia grandsport 1.6 otomatik istedim. Sebepleri de şunlar.

-bir haftasonu arkadaşın 3.20d sini aldım uzun yol yaptım. Araç Harika 190 beygir koltuğa yapıştırıyor, şöförle bir bütün oluyor her isteğinizi anında yapıyor. Gel gelelim bu uzun yolda biraz rahatsız edici zira her daim tetikte ve dikkatli olmak gerekiyor bu da yoruyor.

-insignia dan sonra içi çok dar geldi kutu gibi

-oturma pozisyonu çok alçak nerdeyse yatarak araba kullanmak gerekiyor inip binmesi mesele.

-koltuklar suni deri terletiyor, yazın düşünemiyorum

- süspansiyon sert tabi yol tutuş Harika ama uzun yolda bu da konforu bozuyor

-Türkiye paketi bomboş ön park sensörü bile yok

-yağışlı havalarda pedala biraz basınca arkası kaymaya başlıyor. Kar da nasıldır düşünemiyorum.

Eski insignia uzun yolda tren gibi dümdüz gidiyor , konforu yerinde, yağmur kar hiç sorun değil eğer kış lastiği varsa ,2.0 motor biraz gürültülü ama performansı benim için iyi.

Grand Sport iç dış dizaynını beğendim Coupe formu sportif görünümlü yapmış aracı. Farları iyi iş yapar diye düşünüyorum. Araç çok dolu. Tereddütüm 2.0 dan sonra 1.6 performansı nasıl olur? Bir de yorumlara bakıyorum kimi çok sessiz diyor kimisi çok gürültülü diyor bu kafa karıştırıyor. Haftasonu kısa mesafe deneme sürüşü yaptım bana da dış ortam gürültülerini içeri alıyor gibi geldi ama uzun mesafe kullanmak lazım.

Özetleyecek olursam, bir çok kişi BMW mi yoksa insignia mı diye sorduğumda tabiiki BMW diyor ama ben öyle düşünmüyorum. Amaçla bağlı araç seçimi ve benim tercihim üstteki sebeplerden dolayı yine insignia oldu. Şehir içi kısa mesafe kullanacak olsam hiç düşünmez ben de BMW derdim ama uzun yolda insignia diyorum her ne kadar premium sınıf olmasa da opsiyonlarla premium sınıfın ucuna eriştirmeye çalışıyorum :-)

• Grand sportunuz ne yakıyor? Ortalama hız ile pyaylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Grand sportunuz ne yakıyor? Ortalama hız ile pyaylaşırsanız sevinirim.

Kullanicilar sehirici agirlikli 7.5-8lt ortalamalardan bahsediyorlar.Otomatik vites ve sürüs karakteri tabi ki tüketimi etkiliyor.Daha güncel seri ve az tüketen bir otomatik vitesle acilen güncellenmeli.Aisin 8 ileri otomatikten bahsediliyordu ama fos cıkti gelse de 1.6 üstü motorlara gelir muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Teşekkürler. Böyle yorumları okumak güzel. Benim şu andaki şirket aracım 2.0 tdci insignia edition elagance. 3 yıldır bende ve değişim zamanı geldi. Seçenekler arasında BMW 3.20d var ama ben tercih etmedim. Yine insignia grandsport 1.6 otomatik istedim. Sebepleri de şunlar.

-bir haftasonu arkadaşın 3.20d sini aldım uzun yol yaptım. Araç Harika 190 beygir koltuğa yapıştırıyor, şöförle bir bütün oluyor her isteğinizi anında yapıyor. Gel gelelim bu uzun yolda biraz rahatsız edici zira her daim tetikte ve dikkatli olmak gerekiyor bu da yoruyor.

-oturma pozisyonu çok alçak nerdeyse yatarak araba kullanmak gerekiyor inip binmesi mesele.

-yağışlı havalarda pedala biraz basınca arkası kaymaya başlıyor. Kar da nasıldır düşünemiyorum.

Eski insignia uzun yolda tren gibi dümdüz gidiyor , konforu yerinde, yağmur kar hiç sorun değil eğer kış lastiği varsa ,2.0 motor biraz gürültülü ama performansı benim için iyi.

Grand Sport iç dış dizaynını beğendim Coupe formu sportif görünümlü yapmış aracı. Farları iyi iş yapar diye düşünüyorum. Araç çok dolu. Tereddütüm 2.0 dan sonra 1.6 performansı nasıl olur? Bir de yorumlara bakıyorum kimi çok sessiz diyor kimisi çok gürültülü diyor bu kafa karıştırıyor. Haftasonu kısa mesafe deneme sürüşü yaptım bana da dış ortam gürültülerini içeri alıyor gibi geldi ama uzun mesafe kullanmak lazım.

Özetleyecek olursam, bir çok kişi BMW mi yoksa insignia mı diye sorduğumda tabiiki BMW diyor ama ben öyle düşünmüyorum. Amaçla bağlı araç seçimi ve benim tercihim üstteki sebeplerden dolayı yine insignia oldu. Şehir içi kısa mesafe kullanacak olsam hiç düşünmez ben de BMW derdim ama uzun yolda insignia diyorum her ne kadar premium sınıf olmasa da opsiyonlarla premium sınıfın ucuna eriştirmeye çalışıyorum :-)

2010 Insignia 1.6t180 lik 2 sene kullandım sonra 15 km kadar 1.6cdti makyajlı kasa kullandım. 2 ay önce kadar da grandspor u 15 km kadar kullandım ve abimde test etti yeni Insignia yı. Bana çok ama çok sessiz geldi diğer insignialarla alakası yok hiç. Motor gürültüsü çok az süspansiyon müthiş özellikle yüksek süratte 70-80 gibi logar kapağına falan girildiğinde makyajlı kasa dahi küt eder bu yeni kasa da pıt pıt olmuş onu aşırı beğendim. Ses sistemi belki biraz daha iyi olabilirdi diyebilirim. Dış ortam sesine dikkat etmedim ama yol sesi ve dizel gürültüsü minimum du. Sürüş keyfi de muhteşem geldi bana ön camdan baya uzaksiniz kokpit de uzun olunca gemi gibi hissettiriyor birde vites konsol kısmı baya yukarda sürücü koltuğu da altta olduğu için çok rahat geliyor hiç yorgunluk vermiyor kullanırken. Direksiyon tepkileri çok iyi ama eski ve makyajlı kasadaki hafiflik bunda da var üst hızlarda . Çok rahatsız etmedi ama biraz daha sertleşse direksiyon müthiş olurmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eski bir f30 40. Yil sahibi olarak;

-Iç mekan genişliği anlamında dağlar kadar fark var.

-Ön cam genişliği f30 da çok dar bu sebeple uzun yolda bunaltıyor.

-insignia yol sesi değilde lastik sesi alıyor. Üst yalıtımda problem yok mesela rüzgae sesi filan sorun degil ama alt yalıtımı pek çözememişler

-Motor 1.6 dizellerin içinde en kalitelisi. Kesinlikle ses ve vibrasyon en ideal seviyede

-Intellilux led matrix farlar muhteşem.. F30 un led farlarindan en az 10 gömlek üstün. Uzun yolda farların tabela okuması,otm far asistani,uzun kisa farlarin dengesi, selektörler far konusunda her şey on numara.

-yakit şuan 6 bin km lik ortalamam 6.5 lt. Dikkatsiz kullanım genelde basarak kullanıyorum Bu tabi yol bilgisayarı verisi reelde 7 filandır..

Ama bastıra bastıra söyluyorum bu arabanın en iyi yönü direksiyonu ve yol tutuşu. Şehir içinde düşük hızlarda bukadar yumuşak fakat yüksek hızlarda bu kadar iyi sertleşen bir direksiyon daha önce görmedim. Bmw de mesela hep serttir f10 f30 hepsi öyle karakteristik olarak. Vw lerde hep yumuşaktır sertleşmez doğru düzgün.. yüksek hızlarda tedirgin eder keşkül misali..

Özet olarak insignia grandsport ; hem geniş, hem iyi yol tutan hem az yakan,konforlu ve sessiz bir araba..Vw grubu araçlardaki gibi amortisor sesi problemide yok lakır lukur ötmüyor amortisorler. Buda dipnot olsun..

• quote:

Ben excellence 1.6 dizel otomatik +deri paket+premium paket+sunroof istedim bakalım ne fiyat verecekler? Bizim şirket te ALD ile çalışıyor ama araç alımı fazla o yüzden belki uygun fiyat verirler.

Yıllık km / 24-36 ay mı / ve verdikleri fiyatı mutlaka bekliyorum sizden

• BMW f30 ve insignia çok güzel bir mukayesesi olmuş teşekkürler. Buna bir de Mercedes C180 veya C200 ilave edebilsek kullanmış arkadaşlardan Harika olur.

BMW 3 ve Audi 4 Bence yakın araçlar ve insignia nın saydığımız avantajları var premium sınıfta olmasa da

Mercedes C için ne düşünürsünüz?

3 yıl 150 bin km yapılıyor genelde kontratlar ama daha bugün satınalma bölümü şirket araç seçenekleri güncellenecek biraz beklersen başka modeller dahil edilecek dedi. Ben de beklemeye karar verdim bakalım Ne çıkacak kutudan :- ) seçenekler şunlar olabilir

insignia Grand Sport

Passat

MercedesC

Audi A4

Forumdaki arkadaşlara soralım fikirlerini. Uzun yolda konfor ve donanım önemli. Premium öncelikli değil. Hangi modeli tercih ederlerdi.

Ben A4 ve Passatı eler insignia ve Mercedes arasında kalırdım.

• c180 arkadaşım da var bindim kullanmadım içi klasik mercedes albenisi yüksek tabi
    motor reno 1.6 dci motor olarak insignia ya bir üstünlüğü yok
    ama kalite algısı üst seviyede

km77.comyoutube
    Mercedes-Benz Clase C Coupé 2016 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=XYqmHTex9rw

km77.comyoutube
    Opel Insignia Grand Sport 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=P3U8WQrDEUk&t=27s

şu testteki coupe mercedes c180 ile aynıysa bu konuda insignia ya bir üstünlük yok gibi

uzun yol konusunda bence opelin arabaları gayet iyi
    ben astra J ile bile baya yurt dışına çıktım bir kaç kez balkanlarda gitmediğim ülke yok bu araç ile
    hiç bir sıkıntı rahatsızlık hissetmedim 4000 km yaptığım oldu toplamda git gel vs.
    insignia çok daha iyi olacaktır

ve yeni kasanın en çok belirtilen özelliği sürüş pozisyonu
    her testte rastladım

Teşekkür ediyorum yorumlar için :-)

• Ordu Opel Ateş bayisinden 1.6 Dizel Otomatik Grandsport Excellence sunroof+kış paketi=156500Tl ye aldım. Ellerinde bir tane beyaz sunroof lu bir tanede kahverengi sunroof+kışpaketli vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormlee -- 9 Ocak 2018; 17:34:29 >
  • Yeni insignia iyi satmis yollarda goruyorum cogu kez.

2.el fiyatina baktim dizel otomatik enjoy 130bin gibi bir fiyat her ne kadar yuksek gelse de rakibi passat trendline fiyatiyla ayni oldugu dusunulunce normal bi fiyat.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt

Bunlar c sinifi ve insignianin tirnagi olamazlar. Bunlarin 120 130 ettigi yerde insignia enjoy un 150 etmesi lazim ama opel turkiyenin sacma sapan fiyat politikalari araci bhu hale getiriyor.
    Ne 1 elektrik.arizasi ne 1 konfor.eksikligi ne fazla yakit ne yol sesi.Insigniada bahane edilecek hicbir sey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 9 Ocak 2018; 21:28:32 >

hakkatten o corolla nedir öyle ya evlat olsa sevilmez derler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormlee

Ordu Opel Ateş bayisinden 1.6 Dizel Otomatik Grandsport Excellence sunroof+kış paketi=156500Tl ye aldım. Ellerinde bir tane beyaz sunroof lu bir tanede kahverengi sunroof+kışpaketli vardı.

Hayirli olsun araciniz hocam gule gule binin. Hafta sonu enjoy otomatik dizel sordum 160 dediler herhangi bir opsiyon da yoktu sanirim. Iyi almissiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Özel F1 vites yazmış birde multimoda:)

• Son zamanlarda fiyat alan oldumu?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.