Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.418
Cevap
59
Favori
354.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loutrec_

Son zamanlarda Enjoy Dizel Otm. Fiyat alan oldu mu?

yanlış anlama ama yeni insignia enjoy donanım aracın koltukları benim 2015 model sport donanım J kasa yani üstün bir altı olan astra aracımın koltuklarının yanında dahi rezil kalıyor

jant çirkin anlarım , bazı donanımlar gereksiz anlarım ama D sınıfı bir araç da öyle koltuk olmaz
    Hatta astra K da da koltuklar rezalet
    hadi insignia da exc. donanım alıp kurtarıyorsun da astra da agr alman gerek
    rahat rahat sallıyorum kullandığım araç da benim değil zaten kiralık

ama Opel bazı konularda ciddi saçmalıyor
    eski kasa astra nın 2. donanım seviyesindeki koltuklar yeni insignianın 2. donanım seviyesinden çok daha şık güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Son zamanlarda Enjoy Dizel Otm. Fiyat alan oldu mu?

yanlış anlama ama yeni insignia enjoy donanım aracın koltukları benim 2015 model sport donanım J kasa yani üstün bir altı olan astra aracımın koltuklarının yanında dahi rezil kalıyor

jant çirkin anlarım , bazı donanımlar gereksiz anlarım ama D sınıfı bir araç da öyle koltuk olmaz
    Hatta astra K da da koltuklar rezalet
    hadi insignia da exc. donanım alıp kurtarıyorsun da astra da agr alman gerek
    rahat rahat sallıyorum kullandığım araç da benim değil zaten kiralık

ama Opel bazı konularda ciddi saçmalıyor
    eski kasa astra nın 2. donanım seviyesindeki koltuklar yeni insignianın 2. donanım seviyesinden çok daha şık güzel

Kesinlikle katılıyorum. Sanırım en ust paketle alınabiliyor koltuk paketi ayrıca. Opel her daim bi adım geride oluyor. Gözlüklü yok, eşya gözü yeterli değil, koltuklar tirtlasti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASOS -- 12 Ekim 2017; 22:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KASOS K kullanıcısına yanıt
    Koltuklara değil a sütunundaki ve kol dayamadaki işçilik sorunlarına bakın asıl

• Geçen hafta 1.5T benzinlisi 14 bin km'de malum sitede ilandaydı. 110.000 TL fiyat isteniyordu.

Yeni insignia'nın tasarımını beğensem de koltuk kılıfları-iç döşemesi son derece özensiz. Aynı zamanda jantlar resmen bu aracı alma diyor. Egea bile çok daha şık/gösterişli jantlar kullanıyor.

Bir diğer anlam veremediğim nokta orta konsolun enjoy-design paket seviyesinde piyano bileklik bardaklık gibi boş bırakılması. Üst seviyelerde üstü şık bir şekilde örtünmüş.

Kısaca enjoy-design paket benim için son derece itici geldi. Üst paketlerin 2. ele düşmesini bekliyorum
  • excelence dışında paket alınmaz içi de jantları da rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 13 Ekim 2017; 13:21:29 >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    2 ay sonraya gün verdiler fiyat 160 000 tl bende bugün 2016 passat aldım

• soneryakamoz kullanıcısına yanıt
    A sütunundaki döşemeyi tutun sağa saola çekin nerdeyse yerinden çıkacakmış gibi ce birleşim yerlerine oarmak giriyor ayrıca kol dayamayı arkada oturup bi sallayın görün..aracın tasarımını oturuş pozisyonunu yol tutuşunu ve motorunu hatta şanzımanını beğenmeme rağmen işçilik çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

2 ay sonraya gün verdiler fiyat 160 000 tl bende bugün 2016 passat aldım

ben 2 yıl kiralık kullandığım için kiralayabilirim yine de
    passat a oturdum yine kişisel görüşüm hoşuma gitmedi yoksa tabiki iyi araç
    koltuğa oturup kolumu uzatıyorum camda , burnumun dibinde gibi geldi

bir önce seat altea kullanmıştım kelebek cam vardı ön cam uzak konumlanmıştı
    şimdiki astra J de yine kelebek camlı ve ön cam konumu uzak
    muhtemelen alıştığım için passat audi vs çok garipsedim , ön cam çok yakın

işçilik hakkında bahsedilenler garip , çok iyi incelemedim bakmak gerek
  • Yakıt tüketimi ne kadar dizel otomatik versiyonun kullananlar yazabilir mi

• Arkadaşlar Grand Sport ü özellikle 1.6 dizeli alan diğer arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Artıları eksileri nedir? Bu gün şirket aracı olarak siparişini verdikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Arkadaşlar Grand Sport ü özellikle 1.6 dizeli alan diğer arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Artıları eksileri nedir? Bu gün şirket aracı olarak siparişini verdikte.

kiralıkmı satınmı aldınız
    3 ay sonra ya kiralık ya satın alacağız
    kiralayacaktık ama km yıllık 40binden 60bine çıkacağı için kiralıktan vazgeçebiliriz yüksek fiyat çekerler

kiralık ise km ve tutarı söylerseniz sevinirim
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Tabiiki fiyat alındıktan sonra bilgi veririm. 3-4 yıllık veya toplamda 150 bin km için anlaşma yapılıyor. Size hangi koşullarda Ne fiyat verdiler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Tabiiki fiyat alındıktan sonra bilgi veririm. 3-4 yıllık veya toplamda 150 bin km için anlaşma yapılıyor. Size hangi koşullarda Ne fiyat verdiler ?

yıllık 40 bin den 3 yıl 120bin km için 3000 TL civarı dediler
    eskiden euro idi fiyatlar ama çalıştığımız firma artık sadece TL ye geçmiş
    tabi ben bunu hızlı olsun diye opel servisinde ki kiralama bölümü ile görüştüm
    bizim çalıştığımız firma ALD ve inanılmaz ağırlar , kerpetenle laf alınıyor
    tabi biz onlarca araba kiralamadığımız için sallamıyor da olabilirler

fakat km 40 değil artık 60 bin civarı lazım olacak o yüzden fiyat baya zıplar gibi yukarı doğru

tabi yukarıda verdiğim fiyat elite donanım
    normal satışlarda elite yok excelence var bu donanım sadece filolar içinmiş ve ekstra direksiyon ısıtma vs birşeyler dediler

enjoy düşünmüyorum koltuklar beni arabadan soğuttu
    enyoj almaktansa eski kasa sport ve ya cosmo donanım çok daha iyi tetrcih olur 2016 2017 model gibi

• İnsignia nin işçilik kusurlari saçma donanimlari koltuklari ve jantlari ortadayken ileri adim atacagina geriye gidiyor.Opelin araçlari ancak makyajla adam olur gerçeğini tokat gibi vuruyor yüzümüze..İvedi makyaj yemesi ve fiyat ayarlamasiyla d segmentine heyecan getirmesi dilegiyle...

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu segmentteki seçiminiz nedir acaba.

• quote:

Segmentin krali belli rakiplerinin toplamindan bile fazla araç satan malum model...Opel aracimiz var ama fanatik değilim opelin kronik bir hastaliği bu makyajsiz hiçbir segment ve modeli alinasi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

quote:

Segmentin krali belli rakiplerinin toplamindan bile fazla araç satan malum model...Opel aracimiz var ama fanatik değilim opelin kronik bir hastaliği bu makyajsiz hiçbir segment ve modeli alinasi olmuyor

vallahi segmentinin kralı doğrudur
    ama herhalde 2009 dan beri yollarda olan ve grand sport çıkmadan önce gayet iyi makyajlanan
    sport ve cosmo donanım insignia yı passat a tercih ederim
    ben ilk kes astra J ile opel kullandım 105bin km yaptım 15 bin daha yapıp gidecek

ben çok memnun kaldım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

quote:

quote:

vallahi segmentinin kralı doğrudur
    ama herhalde 2009 dan beri yollarda olan ve grand sport çıkmadan önce gayet iyi makyajlanan
    sport ve cosmo donanım insignia yı passat a tercih ederim
    ben ilk kes astra J ile opel kullandım 105bin km yaptım 15 bin daha yapıp gidecek

ben çok memnun kaldım şahsen

Evet zaten bir önceki kasanin makyajli modeli alinir da binilir de..Lafim ona makyaj yemeden adam gibi bir araç çikaramayisina..Bu model de makyajla düzelir ama o zamana kadar beklemek lazim.J kasa astra olayina gelince J yi birakin K kasa Astra test edip bayiden cikip arkasina golf test ettim ve dediğim laf yepyeni kasa çikartmislar 2012 kasali golf ü taklit etseler daha basarili olurmuş siz anlayin gerisini...

• quote:

quote:

Passat b8 1.6 comfortline ve insigna Grand sport 1.6 enjoy uzun donem (1ay) kullandım. Grand sport Passat'tan daha üstün. Ufak tefek işçilik hataları sizi yaniltmasin. Premiyum cızgisine yaklasmis diyebilirim.

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Insignia da hatalar var doğrudur ama passat komple hata olan bi araba bence kral dediğiniz arabanın en büyük artısı 2. Elin gücü yoksa yeni ınsignia nın passat rakibi olamaz hatta ne yeni ne önceki kasaya rakip olamaz kaldı ki bence süperb dahi passattan güzel araba ama passat kesinlikle segmentin kralı olamaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.