Bildirim
2021 Opel Corsa Elegance 1.2T 100hp aracıma 4 mevsim lastik önerisi yapabilir misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Continental all season contact 2 kesinlikle tavsiye ederim...
Yok fiyat öncelikli derseniz falken as 210
Sonrada laufenn g fit 4s ( hankook çatı şirketine ait bir markadır)
Falkne ve laufenn nin desenleri nerdeyse bire bir aynı. Laufenn bir tık daha konforlu ve yumuşak yağmur da bir tık daha iyi falken kuru hava da bir tık daha iyi... Soğuk / kar /sulu kar zeminde aynı performans...
Her 3 lastiği de kullandım (şu an continental var)
Continental diğer ikisinden daha iyi gibi olsa da 3 de sizi hiç bir şekilde üzmez..
Falken as 220 de çıkmış denemek isterdim... (hamur ve desen tamamen değişmiş) ben continental i aldığım dönemde aradığım ölçüler yoktu....
(bu arada en sevdiğim kış ve 4 mevsim lastik markası olan nokian Türkiye den çıkmıştı sanırım tekrar geri gelmis. 4 mevsim lastikleri benim aldığım dönemde çok başarılı idi. Ancak bazı serilerde çok sıcaklarda lastik dışlerinde parçalanma sorunu olmuştu. Yeni jenerasyon da bunu hallettiler deniliyor ancak bilmiyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler