Şimdi Ara

2021 Mezun tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar forumda uzun yıllardır varım ve birçok başarı hikayesi gördüm birlikte sevindik birlikte üzüldük,hepimiz iyisiyle kötüsüyle bu sene hazırlanmaya çalıştık bazılarımız istediğimiz sonuçları alamasakta çabalamaya devam ettik.Ben 7 ay kala çalışmaya başladım bu yola 30 tyt 10 ayt ile çıktım.Okulda herkes 345 çözerken ben birey a matematik çözüyordum artık siz düşünün temelim çok kötüydü pes etmedim aksine daha çok hırslandım ve tam 3 ay sonunda 70 80 tyt yapmaya basladim birçok kisi ye başarabildiğimi kanıtladım ve bu benim için çok özel ve anlamlıydı hocalarla sinav dönemi aramı iyi tutmaya çalıştım vs. Ancak ayt için istediğim sonucu alamadım tyt nin verdiği rahatlıkla ayt yi de yaparım diye boşladım biraz sonra corona durumu oldu konular kalkti daha da rahatladım 1 ay çalışmadım sonra yks tarihi ile oynandı stres yaptım konuları yetiştirmek icin hızlı geciyordum (mf yim)feni pek halledemedim matematik ağırlıklı ilerledim ayt genel 25 30 net bandında yapiyorum ve maalesef bilinçsiz çalıştığımdan konularda gerekli hakimiyeti sağlayamadım.2021 yks için hedefim (ilk 10 bin) suan ki netlerle 150 k gibi birsey oluyor ama demek istedigim temelim var o konuda sorun yok sizce 1 senede olur mu cok hevesliyim yani ayt den çıktıktan sonra sonucu beklemeyeceğim tabiki bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum sadece 10 gün pandemi sürecinin vermis olduğu yorgunlugu atmak için dinlenmeyi düşünüyorum 10 temmuz da tyt ile çalışmaya baslayip eylülde bitirmeyi sonrasında ekim başı gibi ayt +tyt tekrar şeklinde ocak sonu gibi konuları bitirip sinava kadar kalan 4.5 ayda full deneme + eksik kalan konularım olursa tamamlarım diye düşündüm.Sizden tek istediğim radikal cevaplar vermeniz 1 sene de 10 bin e çeker miyim yoksa daha iyi sıralamalar yapar mıyım simdiden teşekkürler herkese başarılar arkadaşlar (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmahir -- 25 Haziran 2020; 4:13:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bence ağustosta başla sonuçlar açıklanınca sene sonuna patlayabilirsin

• hocam vallahi ben de aynı durumdayım senle. meslek lisesinden son sene özel okula geçtim geçmez olaydım diyorum herifler çok saçma sapan sıralamadan ilerlediler okul saatleri geçti eve gelince enerjim kalmıyordu. benim de suçum var mezuna kaldım kesin diye bazen çalışmamıştım bazen de gevşek çalışıyordum ama olsun yapacak bir şey yok biz de insanız tecrübelendik. geçen forumda bir söz gördüm insanın kendi potansiyelinin altında kalmasını bilmesi çok üzücü bir durum diye harbiden öyle. daha eksi ile artının çarpımını bilmiyorken şimdi tyt matematikte 15-20 arası değişiyor netlerim yine çok iyi değil ama daha iyisini yapabilirim biliyorum. aytde de aynısı geçerli. geometri yok ama bu sene halledeceğim. ben ikimizin de başaracağını düşünüyorum. bunu da laf olsun diye söylemiyorum harbiden bak bir insan kendisinden eminse yapabilir bence. şu ana kadar emin olduğum ne varsa doğru çıktı/yaptım. emin olmadığım ne varsa doğru çıkmadı/olmadı zaten. bunun için söylüyorum

• Hocam bende seninle aynı durumdayım iyi bir lisede okumama rağmen 4 yıl Prof spor yaptığım için sayısal derslerim zayıftı geçen yıl ant mat çözerken şimdi karekök çözüyorum daha iyi yapabilmek için mezuna bıraktım bende ilk 5 K istiyorum tmciyim inşallah başarırız

• Up

• Nrttn13n kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı olsun dostum bu sene yorulucaz ama extra calismak zorundayız

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2021 DERS ÇIKARALIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    İnşallah emeklerimizin karşılığını 2021 de alırız.Ben alacağımıza inanıyorum kendine güven ve bu sene daha çok çabala çünkü rakibimiz daha fazla olucak başarılar (:

• mlydia kullanıcısına yanıt
    Yok be reis sonuç olarak insan potansiyelini biliyor az çok yani 4 sene boşuna okuyup açıkta kalmak istemiyorum bunun yerine mezuna kalıp iyi okullarda okumak gibi fırsat varken (:

• quote:

Orijinalden alıntı: mmahir

İnşallah emeklerimizin karşılığını 2021 de alırız.Ben alacağımıza inanıyorum kendine güven ve bu sene daha çok çabala çünkü rakibimiz daha fazla olucak başarılar (:
    umarım hocam ben dealacağımızı düşünüyorum. başarılar şimdiden herkese
  • Bende aynı durumdayım 475 puan alıp fen lisesi kazandım ama tüm okul senesi yattım 100-120 k arası bi sonuç gelecek isterseniz gelin bi wp grubu kuralım motivasyon fikir alisverisi vs gibi şeyler için iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemurtr L kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ama maks 10-15 kişi olursa daha iyi olur :)

• mmahir M kullanıcısına yanıt
    Alırız umarım hocam çalışmadan ekmek olmaz olursada haram olur zaten .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.